icon

Můžu být těhotná?

martonina
27. črc 2018

Prikladam testiky. 🙂

Můžu být těhotná?Můžu být těhotná?
martinkamt
27. črc 2018

Řekla bych, že jo, měla jsem stejně. Držím palce.

martonina
autor
27. črc 2018

@martinkamt carky mi takhle vysli na testech dvou znacek

jaaaninda
27. črc 2018

Na těhotenství to vypadá, to už jsou krásné čárky 🙂 2

martonina
autor
27. črc 2018

@jaaaninda prikladam jeste dnesni 🙂
@jaaaninda

leniczka23
27. črc 2018

jasne ses tehule..tohle.uz neni duch..gratuluju

martonina
autor
27. črc 2018

@leniczka23 hrozne se bojim aby sem to jeste nedostala a neodeslo to :/ dost me ty diskuze desi kdyz to tu kolikrat ctu. Nemela jsem testovat pred ms ale mela sem tyden krece v podbrisku tak sem rekla ze to zkusim nez zacnu jancit jestli to nemuze byt z toho . A ejhle. Ale bojim se aby se to udrzelo

veronikaveronikaveronika
27. črc 2018

Zbytečně se nestresuj a neohlížej se na to co čteš. Nečti radši a raduj se 😉🙂 gratuluji 😊

leniczka23
27. črc 2018

@martonina bude vse o.k. hezky odpocive a pomalu se raduj😘

martonina
autor
27. črc 2018

@leniczka23 kez bych mohla odpocivat. Delam ve fabrice dost narocnou praci :/ :D ale budu na sebe davat pozor

lachtanice86
27. črc 2018

@martonina proto se říká že se nemá testovat před vynecháním ms. Teď se budeš bát. Buď je to ok a udrží se, nebo ne.

martonina
autor
27. črc 2018

@lachtanice86 normalne netestuji. Jen sem uz pres tyden mela bolesti podbrisku a bala sem se zanetu a chtela jit k lekari. Ale pak sem si rekla co kdyby a zkusila sem to nez poletim k dr. A ejhle. Normalne jsem cekala na ms

priefi
27. črc 2018

@martonina je to na dobre ceste. Drzim pesti, at mimco je silne a zvladne to 😊

jasione
28. črc 2018

To vypadá jednoznačně, diskuze nečtěte, zbytečně stresují. Příroda to většinou dobře pozná, že je to ok - určitě to tak bude. Jinak já měla silnější/slabší bolesti v podbřišku například celý první trimestr, podle doktorky normální věc. Ale zneklidní to, to je fakt.

kristousenecek
28. črc 2018

Ahoj...taky sem testovala před metra a mám 4 měsíční holčičku 🙂)! gratuluji :***

kristousenecek
28. črc 2018

Oprava*před mentes a mám stoho zdravou holčičku ;**

martonina
autor
28. črc 2018

Tak sem se vcera slozila v praci :/ dneska jsem jela na pohotovost a tam mi zvysene Hcg cili rane tehotenstvi potvrdili. Bohuzel mam ale pravdepodobne i cukrovku. V utery musim na testy na gynekologii. Tak snad se mimco udrzi a zvladneme to .

renuliena
28. črc 2018

@martonina neboj to zvládneš, začátky jsou u někoho krusnejsi, a kolik jsi měla hcg? 😁

martonina
autor
28. črc 2018

@renuliena to si uprime nepamatuju kolik rikala. Ale moc to nebude mluvila o pocatku a o tom ze to muj gynekolog zkontroluje ted v tydnu jesli stoupa. Snazim dohledat ve zprave ale hcg nevidim :D

kristousenecek
30. črc 2018

@martonina to vzladne ;),taky sem měla tehu cukrovku ;)

ivuska1986
31. črc 2018

@martonina to vypadá nadejne🤗👍 nestresuj se, ja byla jak prastena, furt jsem se bala, ze objevim na kalhotkach krev a mam pocit, ze jsem si to privolala😇 naštěstí vse dobre dopadlo. Jak rika ma doktorka, kdyz se ma miminko udrzet, tak se udrží👍 drzim palce

renuliena
31. črc 2018

@martonina moc drzim palecky 🍀 🍀 🍀 a dej vědět

martonina
autor
3. srp 2018

Dekuji. Urcite dam 🙂