Můžu otěhotnět den po menstruaci?
,
možé to je v případě,že proběhne ovulace a máš sex. Spoustu ženských otěhotnělo hned po ms, těsně před ms nebo i při ms...prostě možný je vše pokud tomu tělo nahraje 😉
Záleží, kdy máš ovulaci. Já mám např. ovulaci cca dva dny po menstruaci. Otěhotněla jsem 8. den cyklu (cca 6 dní menstruace a dva dny po skončení jsem otěhotněla).
Při krátkých cyklech to možné je. Např. u 25dnového může být ovulace 10 den cyklu. Pokud máš sex třeba dva dny po konci MS a je to např 7 den cyklu, tak spermie tři dny v pohodě přežijí a na to vajíčko 10 den si počkají. Otěhotnět lze pouze při ovulaci, ale ta může být už několik dní po skončení MS a spermie prostě v těle přežijí.
Ja teď otěhotněla den po MS. Přitom mám cyklus 28 - 29 dní. Ale ovulace prý může nastat kdykoliv. No... člověk se prostě učí celý život 😉
my měli nechráněný sex poslední den - špinění a máme Moničku 😉
já mám ovulaci cca 2 - 3 den po MS ... mám cyklus 24-25 dní
Rozhodně můžeš 🙂 Do dnes pamatuju,že o prcka jsme se s přítelem snažili a nebylo moc času vzledem k našim pracovním dobám a věčného míjení jsme na prďolu zadělávali jen první dva dny po MS.A máme z toho krásného synáčka 😀
Potřebuju se zeptat 🙂 je to čtvrtý den po styku, ale já nic necítím. Je to moc brzo něco cítit?😉 děkuji za odpověď 🙂

řekla bych že ne,ale zázraky se ději.... 😉