Na ultrazvuku dutinky v děloze. Co by to mohlo znamenat?
Dobrý den děvčata prosím o radu dnes jsem byla u lékaře protože mi ještě MS nedorazila je to už 22 dní po dobrani Duphastonu a na ultrazvuku mi ukázal malé dutinky sám si nebyl jistý tt je negativní nasadil mi znovu Duphaston nevíte někdo co by to mohlo znamenat 🤷♀️😲
No ja na tom testu co jsi pridala jako prvni, jsem myslela ze je ovu test :o protoze jestli je to tehu test tak ja vidim krasneho ducha🥰🥰🥰🥰🥰🥰 zkusila bych zitra nebo za 2 dny znova🥰🥰
Hlavne citlivost 10 🙂
@lexa2000 dobře děkuji budu zkoušet dál Ob den uvidíme no
@lenickamimi dej pak vědět, ale fakt tam druhou carku vidím takže malou naději vidím 🙂
A teď jsem zkoušela ještě ovulační test znovu a už je negativní takže pozitivní byl jen v tu sobotu a to byl na maximum co čtu v letáku 🙏
@clo1 ovu je dnes už negativní na maximum byl v sobotu asi sem to perfektně vychytala 👍
Tak co mi na to řeknete děvčata není to už na zblazneni
@lexa2000 každopádně jsme to ještě v pátek a včera pojistili kdyby to ta ovulace opravdu byla 💪😂
@lenickamimi
@lenickamimi Ten rozdil ve věku je sakra velký...ja mela prvni a i poslední dítě ve 34 letech a dva roky mi trvalo,nez jsem se po porodu,spankove deprivaci,rozhozenych hormonu dala dohromady...daleko hůř jsem vse snášela,nez moje 24 letá sousedka se stejně starou dcerou...a mit prvni dítě ve 44 letech...dekuji ne,to bych fakt nedala
@lenickamimi dej tomu den klid, ono se to srovná. Ať se z toho pozorování nezblaznis😂
@kuttu no jo každá jsme jiná a každá to zvládá jinak až na to že ja mám děti 4 a jsou velcí z prvního manželství bohužel chlap magor asi tak
@lexa2000 ja se spíš zblaznim tady s těch komentářů 🤣🤣
@lenickamimi druhá možnost no😂
@lenickamimi vždyť jsem našla dubnovou diskuzi a tam jsi vkládala pozitivní ovulační test. 😉 takže už si to tak měla. Těhu test je negativní (alespoň za mě). A pokud už máš i ovu negativní, tak buď to byla vážně ovulace nebo blbnou hormony. Každopádně bych teď duphaston nenasazovala, počkej ať se cyklus nastartuje sám🙂
@clo1 ano ale opravdu ty testy před tím nebyly zdaleka tak silně jako teď ale to už je jedno jestli teď byla tak ovulace jak má být pak jsme pro to udělali max a jestli to klapne tak hold budu mít štěstí ♥️🙏
Jak jsem psala, pro mě by to bylo taky pozdě v tomhle věku mít dítě. Nechtěla bych mít dítě po 40. Ale pokud ho dobře vychová, bude se mu věnovat, bude ho milovat, tak na věku pak nezáleží. Raději ať ho má taková matka v 45 než v 25 kdyby se o něj nestarala.
Holky prostudovala jsem ten ovu Digital a takže když se objeví prázdný kroužek tak je negativní když se objeví blikající smajlík tak se to blíží ale není ještě pozitivní a konečně když už je tam staly smajlík a neblika to je už pozitivní na maximum a asi do 48 hodin se vajíčko uvolní to je 99% spolehlivý než ty normální papirkove testy tam se musí čekat a testovat než se docílí stejné čárky nebo silnější je sice dražší než normální ovu test ale za to víc přesný 💪😋
@kuttu krásně si to napsala ale moje děti jsou už dospělí protože jsem je měla až moc brzy ale nestydí se za mě občas jdeme spolu se pobavit na disko a jejich kámoši mají hlášky máte kluci krásnou ségru 😂 necítím se vůbec na 44 ani tak zdaleka nevypadám a síly mám ještě dost abych zvládla mimčo nikdy jsem z toho strach neměla a výchovu jsem zvládla se 4 syny sama a to byli ještě hodně malí takže kvůli věku se opravdu netrapim ale děkuji za názor
@lenickamimi nevypadáš.jen si upřímně nedovedu představit být těhotná ve 44 letech. Mě bude 38 a už se připravuji pomalu na přechod 😁. Dvě malé děti, nevyspana, návaly,ms slabá
@lenickamimi ono to fakt neni o tom jestli na svuj vek vypadas nebo ne
@zelenaesmolda to není no je to hlavně o tom jak se na to cítíš vnitřně 🍀
Stalo se vám to někomu také že jeden den ovu test pozitivní za dva dny negativní a večer za pár hodin znovu pozitivní 😲
@veronikav31 nevyspalá, vyřízená jsem byla i v 25 letech, neboj bude líp. 😉. Po 40 se zase budeš cítit dobře, děti už budou vetší a třeba pak stihneš ještě jedno 🤣🤣
@lenickamimi podle mě mas slušně rozhazeny hormony.. a ovulace to nejsou. Navíc si psala, ze mas 20 dni zpoždění MS? Takže si ji 50 dni neměla? Nechci te strašit, i kdyby si ovu měla obden, nedorusta ti sliznice, vajíčko oplodneny se nemá kam zaborit. Proto nemas MS. Res to s lékařem. Nejlépe s jiným než mas teď. Málokdo má takhle zkušenosti jak ty.. Já třeba mám dvojcata. Ale tezko říct, zda jsem měla 2 ovulace ruzne po sobě nebo se uvolnili 2 vajíčka najednou. Nech to na doktorech, ty maj větší hlavu😉)))

Já teda vážně nic nevidím. 😕 Prostě počkej a uvidíš jestli menstruace bude a nebo ne.