icon

Narůžovělý hlen = zahnizďování?

mmhanka
9. zář 2020

Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...

gambrinkax
11. zář 2020

@mmhanka bt po 2 h spánku se nemůže brát v úvahu..musíš spát v klidu alespoň 4-6h aby to ukázalo hodnotu a vždy jen ráno . Po 2 h když se zmeris tak bt stoupá takže ti neukáže správnou hodnotu. Chce to měřit vždy každý den po probuzení ještě než vstanes ve stejnou hodinu😉

mmhanka
autor
11. zář 2020

@gambrinkax tak na to kašlu pořád bych jen spala možná na mě spíš něco leze

mmhanka
autor
11. zář 2020

Takže se mi asi blíží ms ...kdyby se něco změnilo dám vědět měla jsem tušení že to vyšlo ale nevím teď

gambrinkax
11. zář 2020

@mmhanka behem dne to pravé nemá smysl protože bt během dne stoupá.. zkus ráno hned po probuzení změřit 😉

mmhanka
autor
11. zář 2020

@gambrinkax nebudu to už měřit myslím že má přijde a jsem s tím nějak smířená ale u vás se těším na vysledek

mmhanka
autor
11. zář 2020

@gambrinkax hlavně jediné co teď chci je spát

mmhanka
autor
11. zář 2020

Tak jsem koupila clearblue Digi a skusim v pondělíráno a aspoň budu rovnou vědět na čem sem

pajasala
12. zář 2020

Holky tak já dnes 10 nebo 11 DPO tt negativní. Bt stale 36,9 a první raní čůrání opět spineni do hnědá a pak už ne☹️

mmhanka
autor
12. zář 2020

@pajasala u mě to vypadá taky tak nějak že to nedopadne

mmhanka
autor
12. zář 2020

@pajasala a bt byla ráno po probuzení ,36,8

mmhanka
autor
12. zář 2020

@pajasala jinak sem taky negativní takže já to vidím na snažení další měsíc, ♥️

mmhanka
autor
12. zář 2020

Každým dnem už čekám menzes

pajasala
12. zář 2020

@mmhanka ach jo

mmhanka
autor
12. zář 2020

@pajasala hele dělala sem ten clearblue a mám tam minusko a teď čtu že je to citlivost 25....nic počkám do ms mám 4 dny když nedojde tak udělám ještě nějakou levnou 10 tku....

pajasala
12. zář 2020

@mmhanka já taky už počkám. Mě by měla přijít v pondělí.

mmhanka
autor
12. zář 2020

@pajasala
@pajasala mě středa....mohlo se stát že sem měla třeba ovulku později....jsem 28 DC a mohla sem ji mít teoreticky 20 DC ...prostě zas plasim úplně zbytečně brzo ....jedu zachvili na svatbu, jsem svatební fotografka...tak na to moc nebudu myslet

mmhanka
autor
12. zář 2020

Nic :(

mmhanka
autor
12. zář 2020

@pajasala jen ovulacni je furt dost silný...tak je to takové zvláštní

pajasala
12. zář 2020

@mmhanka no koukám na to. Tak pár dní počkej

mmhanka
autor
12. zář 2020

@mmhanka fakt přemýšlím nad tím že sem se mohla splést v ovu ale podle Lf mi vychází druhého ale mohla být i později třeba o den, dva...a v tom případě mám do ms víc jak 4 dny...když nad tím tak přemýšlím jelikož sem nedělala ovu testy ani nic tak to je i možné....růžový hlen byl i včera....takže stejně nic jiného než čekání to neurychli

mmhanka
autor
12. zář 2020
pajasala
12. zář 2020

@mmhanka jo počkáme a uvidíme

pajasala
13. zář 2020

Ahojda holky tak jak jste na tom. Mě už zůstalo jen motani hlavy a bt zase vyskočila o 0,1.

gambrinkax
13. zář 2020

@pajasala u mě stále vše stejně ..bt mám každý den vysokou ..bolest prsou, bolest podbřišku jak když to mám dostat , pořád bych spala a je mi občas blivno. Zítra budu testovat ráno to budu 12dpo

pajasala
13. zář 2020

@gambrinkax mě už není vůbec nic jen to motani hlavy. A bt vyskočila ještě. Já měla včera tt negativní tak taky zkusím zítra a pak už na to prdim

gambrinkax
13. zář 2020

@pajasala tak držím pěsti na zítřejší testování aby byli //

pajasala
13. zář 2020

@gambrinkax no to i já tobě

gambrinkax
13. zář 2020

@pajasala po pomalu 2 a půl letech snažení bych si nic nepřála jinýho ,🤗

pajasala
13. zář 2020

@gambrinkax určitě to vyjde