Narůžovělý hlen = zahnizďování?
Cca 8-10 DPO 7 dni do Ms? Nebudu psát story je to tu všude jen většinou píší o výtoku ne o hlenu...( Nechci slyšet že sem určitě těhotná) nesvedi ani nepálí...
@gambrinkax tak na to kašlu pořád bych jen spala možná na mě spíš něco leze
Takže se mi asi blíží ms ...kdyby se něco změnilo dám vědět měla jsem tušení že to vyšlo ale nevím teď
@mmhanka behem dne to pravé nemá smysl protože bt během dne stoupá.. zkus ráno hned po probuzení změřit 😉
@gambrinkax nebudu to už měřit myslím že má přijde a jsem s tím nějak smířená ale u vás se těším na vysledek
@gambrinkax hlavně jediné co teď chci je spát
Tak jsem koupila clearblue Digi a skusim v pondělíráno a aspoň budu rovnou vědět na čem sem
Holky tak já dnes 10 nebo 11 DPO tt negativní. Bt stale 36,9 a první raní čůrání opět spineni do hnědá a pak už ne☹️
Každým dnem už čekám menzes
@mmhanka fakt přemýšlím nad tím že sem se mohla splést v ovu ale podle Lf mi vychází druhého ale mohla být i později třeba o den, dva...a v tom případě mám do ms víc jak 4 dny...když nad tím tak přemýšlím jelikož sem nedělala ovu testy ani nic tak to je i možné....růžový hlen byl i včera....takže stejně nic jiného než čekání to neurychli
Ahojda holky tak jak jste na tom. Mě už zůstalo jen motani hlavy a bt zase vyskočila o 0,1.
@pajasala u mě stále vše stejně ..bt mám každý den vysokou ..bolest prsou, bolest podbřišku jak když to mám dostat , pořád bych spala a je mi občas blivno. Zítra budu testovat ráno to budu 12dpo
@gambrinkax mě už není vůbec nic jen to motani hlavy. A bt vyskočila ještě. Já měla včera tt negativní tak taky zkusím zítra a pak už na to prdim
@pajasala tak držím pěsti na zítřejší testování aby byli //
@gambrinkax no to i já tobě
@pajasala po pomalu 2 a půl letech snažení bych si nic nepřála jinýho ,🤗
@gambrinkax určitě to vyjde
Já mám být už nízkou takže u mě to asi skončilo

@mmhanka bt po 2 h spánku se nemůže brát v úvahu..musíš spát v klidu alespoň 4-6h aby to ukázalo hodnotu a vždy jen ráno . Po 2 h když se zmeris tak bt stoupá takže ti neukáže správnou hodnotu. Chce to měřit vždy každý den po probuzení ještě než vstanes ve stejnou hodinu😉