Nedaří se mi otěhotnět, co dál?
Ahoj, jdu si pro rady. Přibližně od ledna se snažíme o miminko. Vím, že to není nějak dlouhá doba, ale je nám to divné. Máme doma dvouletého syna, který se nám povedl bez snažení, takže si nemyslím, že by s námi něco bylo. I když člověk nikdy neví, tak se právě ptám, co podniknout dál? Kde se nechat vyšetřit? Já na gyndu a kam partner, on sám navrhl, že někam zajde, ale nevíme kam, aby to mělo smysl. Nikdy jsme tohle nemuseli řešit a doufali, že to bude "hned", jako napoprvé, tak jsme v tom takoví dost nezkušení. Beru kyselinu listovou, jíme myslím docela zdravě, jsme i celkem aktivní. Zatím! se tím nestresujeme... ale ráda bych věděla, kdyby byl přeci jen nějaký problém v jednom z nás. Předem dík za rady a tipy!
Ahoj, rychle jsem prolitla odpovědi a nenašla jsem, že by někdo doporučoval Inofolic. Za mě úžasné, zadařilo se po 3/4 roce. Taky jsem byla u homeopata, ale to je teď otázka, co vlastně zabralo.
Já se s manželem snažím 6 let, a ještě nic. Ale mam PCOS, takže tak. Přijde mi par měsicu snažení jako nic. 😀

Ahoj chci se zeptat máte někdo zkušenosti s otěhotnětnenim po drmku a za jak dlouho se může po nem otěhotnět?