icon

Nedaří se nám miminko. Co teď?

semonka
25. črc 2015

Ahoj holky, snažíme se s mužem už 17 měsíců o miminko a pořád nic. Před dvěma týdny sem přešla k jinýmu gynekologovi a zalhala sem o dýlce našeho snažení. Sem blbá, blbá, blbá, lituju toho. Pořád si doma říkáme, že počkáme až to budou dva roky a ono se snad už do té doby podaří. Taky mám hrůzu z jehel a už jen při pomyšlení na ně se mi dělá mdlo. Vím stejně mě to nemine a pro miminko člověk udělá cokoli. Zkusili sme už spoustu věcí. Nejdřív sme asi tak jako všichni nechávali volný průběh, měřili sme teplotu, bylinky, sex ob den i denně, prstíčkovou metodu, svíčku PO, sledování hlenu, různý polohy, Jonášovu metodu, beru kyselinu listovou a piju kontryhel... Ale asi to nestačí. Přemýšlím, že zajdu znovu za doktorem přiznám barvu, aby se konečně začalo s nějakým vyšetřením. Tak se ptám Vás zkušenějších. Prosím nesuďte mě za moje jednání, myslím si že každá u které si mimi dávalo načas snad aspoň trochu pochopí. Co nás teda čeká??
Děkuji

Strana
z3
semonka
autor
8. říj 2015

Děkuji za podporu. Měsíc po založení téhle diskuze sme doma objevili //, ale skončilo to revizí. Teď si dávám od všeho pohov a snažím se zaměstnat hlavu.

zuzka_b2
8. říj 2015

@semonka je mi líto, co prožíváš. Ale netrap se, tohle je běžné, stane se to snad každé druhé, jen se o tom moc nemluví. Mně říkal gynekolog, že až polovina těhotenství takhle končí. Zas na druhou stranu je pravda, že po revizi se často brzo zadaří, asi jak jsou ty hormonální změny, nebo čím to je, nevím, ale všimla jsem si tady na koníkovi, že holky, které řeší revizi, jsou potom často brzo úspěšně těhotné znovu. No a u mě to zafungovalo na 100%, otěhotněla jsem hned z prvního styku asi 2 měsíce po revizi (doktor radil počkat 2Ms, ale počkala jsem jen jednu, protože přišla až po 8 týdnech a vše mi přišlo v pořádku). Nechte tomu teď volný průběh a držím palce, ať to brzo klapne!

marinm
12. říj 2015

Ahojky, mohla bych se zeptat. Docela dlouho tu ctu prispevky a tak nejak mi dodavaji odvahu. My uz jsme snazime o miminko 13 mesicu. Ja 22 pritel 23. Antikoncepci neberu tech 13 mesicu. Menstruaci mam hrozne nepravidelnou a pani gynekolozka se mnou nema v planu vubec nic delat. Tak jsem se chtela zeptat, zda ste si o nejaka vysetreni musely rict nebo vas sam/a poslal/a. 😒

michaelanavrc
14. říj 2015
Uživatel michaelanavrc je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od michaelanavrc.

@puclik88 kde jste byli prosim?

puclik88
19. říj 2015
Uživatel puclik88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od puclik88.

@michaelanavrc byli jsme v reprogenesis znate?

patriciacia
19. říj 2015

Zdravim vsetkych, pisem sem prvy krat..mam 34 rokov a tiez sa snazime s piatelom o miminko uz skoro 3 roky a nedari sa. Asi tak po roku snazenia sme boli v CAR na spermio a vysiel nie velmi dobre, mala pohyblivost, tak sme sa rozhodli skusit to cez cinsku medicinu zlepsit. Priatel chodil rok na akupunkturu, spermio bol po roku lepsi, ale aj tak pod limit normalu..ja som tiez bola na hormonalnom profile a nic zasadne nenasli, mam aj MS pravidelne ako hodinky, aj OVU podla gynekologicky, merali sme teploty aj Jonasovu metodu skusame a stale nic. Teraz berie priatel aj Fertilman a kupili sme Conceive plus gel. Neviem uz niekedy kde este zobrat optimismus a verit, ze to pride, ked to ma. A co ak to prist nema a ja sa musim skusit zmierit aj s takou variantou? To je ale hrozne tazke, ked clovek tuzi po rodine..a IVF je asi posledna moznost, ktora tiez nemusi byt uspech.

michaelanavrc
30. říj 2015
Uživatel michaelanavrc je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od michaelanavrc.

@puclik88 ano znám obrátím se na ně taky díky

pindu
Odpověď byla odstraněná
klonkytka
Autor odpověď smazal
Strana
z3