S přítelem se snažíme už 8 měsíců o miminko. Ale pořád se nedaří poraďte jak zvýšit možnost otěhotnět.
Kyselinu listovou beru a kontrihelovy čaj piju. Ale furt zatím nic je to 11 měsíců co jsem byla mimo děložně těhotná. Děkuji za rady
@petulejan děkuji 🙂 za radu tak snad se brzy zadaří
@veveruse22 co kdyby přítel zkusil clostilbegyt nebo testosteron
Já jsem taky po mimoděložnim tehu v listopadu, nasadila jsem hned fertipronu a chlapovi vitamíny a v dubnu se nám zadařilo...ale přestala jsem na to taky myslet a začala běhat a cvičit...chce to vypustit z hlavy.
@kiki1912 děkuji to je Dobrý nápad
Kyselina listová má význam pro správný vývoj miminka, ale když už je počato. Snahu otěhotnět neovlivní.
Já brala Femibion, Gynex a pila kontryhel. Manžel bral Selzink. Druhé miminko se nám podařilo hned první měsíc. O první miminko jsme se snažili půl roku. Tenkrát jsem brala jen kyselinu listovou a pila kontryhel, manžel bral Selzink.
@veveruse22 my na druhatko cekali rok nez se povedlo 😉 v mezicase se povedlo uz po 7m, ale v 7tt prisel sp. Poceti je hrozna alchymie a souhra nekolika nahod.
Mám dobrou zkušenost s Mojžíšovkou a s akupunkturou
@veveruse22 já vidím těhotenský test po devíti měsících. Oba zdraví a mladí. Já brala jen listovou a manzel Selezink. Je to veliká věda. Taky jsem už propadala zoufalství. Nejhorší bylo okolí. Nikomu jsme to neřekli a stejně pořád dotazy, kdy bude mít malá bratříčka. Jako bych si mohla jít koupit mimino do obchodu. Teď se zas na druhou stanu začínám modlit, aby bylo vše v pořádku. Držím palce 👍 chápu vás, ale nezbývá než čekat 💓🙄
Jeste tu nepadl kotvicnik, ten se taky myslim muzum doporucuje...
Zkusila bych ,pokud je možnost, spíš třeba pravidelně cvičit, chodit na procházky a bohatě zdravě jíst a přítel to samé a až pak bych zkoušela nějaké chemické doplňky 🙂 dost kamarádek v okolí otěhotnělo teprve, až když to přestaly hlídat. Ono ta hlava udělá taky dost. Takže se vyvarovat stresu, myslet pozitivně a uvolnit se 😊 a kontryhel ti nepomůže otěhotnět a kyselina listová taky ne, ta je pak spíš pro správný vývoj miminka 🙂
Vcera jsem cetla o kustovnici cinske neboli Goji (manzel se osypal, tak jsem hledala proc) a o teto suoerfoods psali, ze timto v Cine leci neplodnost, zejmena tedy u muzu. Tak muzete zkusit taky
@veveruse22 ahojky taky se snažíme půl roku a nic akorát já mám endometriodni cystu ...taky jsem se na to moc upnula a asi to taky dělá svoje..chce to vypustit a nechat tomu volný průběh , radím a sama mám co dělat 😂držím palečky 🙏
zkus vysadit kontryhel, můze zpusobit problémy.
@radu98 na procházky chodíme cvicim a zdravě jím take to samé i přítel
@mimisef děkuji já vám také 🙂
Prestan se na otehotneni upinat a najdi si jiny stred zajmu. Pomohlo to rade zen, i mne
@veveruse22 tak pak už opravdu jen zkusit vypustit z hlavy jen to snažení se, zkuste si říct “až to přijde tak to přijde” a v sexu mít zálibu a nemít v hlavě “snad to už vyjde”. Vím, že je to těžký, ale hlava dělá hrozně moc. Já jsem celý první dva cykly nedělala nic jinýho, než jen dělala testy a úplně magořela a ten třetí jsem to vypustila s tím, že je dost času, aby to vyšlo a ani jsem si ten měsíc nechtěla dělat test😅 a pak se přítel na na Silvestra probudil s tím, že se mu zdálo, že jsem otěhotněla, tak jsem si z hecu udělala test (fakt se mi nechtělo vidět zas jen jednu čárku) a najednou tam byly 2 😊
Nevím jestli to děláš, ale já jsem třeba po sexu dala nohy nahoru a 20 minut tak ještě ležela (někdy i dýl) 😅
@veveruse22 víš přesně kdy ovulujes? Nebo jestli probíhá ovulace v pořádku? Mě uklidňuje měření teploty, přesně vím jak na tom sem.
Kontryhel je na úpravu cyklu,ne jako podpora k otěhotnění. Magne,zinek,selen doporučuji 👍