icon

Nedostala jsem menstruaci ani po injekci na vyvolání - můžu být těhotná?

natlinka27
15. čer 2018

Ahoj holky je možné abych byla těhotná i když sem dostala vyvolavacku aby přišla MS? Nevím jestli někdo Teda věříte na kartářky a před dvema měsíci mě kartářka říkala že vidí těhotenství a nebo nějaké zdravotní problémy to můžou být vždy se mě od ní vše vyplnilo a před týdnem mě vykládala znova a říkala že opravdu tam vidí těhotenství a že otehotnim buď na dovolené a nebo na nějakém výletě a já se před 3tydny vrátila z dovolené a na žádnou už neplánujeme jet… Od té doby Teda už na dovolené mě začalo bolet břicho říkala sem si že je to od toho že to mám dostat ale MS nepřišla tak sem šla k dr ta mě dala injekci na vyvolání protože na utz nic neviděla. Břicho mě stále bolí a dnes je to 5 den a MS nikde zatím říkala Teda do týdne že přijde před rokem když mě dala dr injekci MS přišla ještě dřív jak do týdne a stále mě bolí břicho hrozně sem se rozjedla i přítel valí oči co toho sním a mám pořád hroznou žízeň… Test sem si dělala naposled v neděli a negativní. A už skoro týden mám takový bílí krémový výtok. A kamarádka mě říkala a dočetla sem se že opravdu můžu být těhotná akorát to bylo moc brzy a dr nic nemohla vidět ještě.😎

Strana
z2
ruzicka06
17. čer 2018

@letadylkokane Bože už toho fakt nech..si docela trapná....no a co jako, že máš kolem sebe lidi s VŠ, koho to zajímá...v životě to není o tom, že mají pravdu jen lidi s vyšším vzděláním. Kolikrát lidi s nižším vzděláním jsou rozumnější než ti s VŠ, co mají v hlavě pomale nas.....to je fakt zcestný, co jsi napsala..........................................................

letadylkokane
17. čer 2018

@ruzicka06 Je i neni. Protoze proste mezi vereni temhle bludum a vzdelanim je souvislost. Vzdelany clovek proste vi, ze to je hovadina. A nemusi mit VS, muze byt vyuceny a presto je vzdelany. Zkratka me zajimaji myslenkove pochody lidi, kteri si mysli, ze otocenim karty muze nekdo videt do budoucnosti. Docela by me i zajimalo, komu a cemu vsemu jsou schopni nalitnout v politice a verejnem zivote 😃 Souvisi to spolu.

letadylkokane
17. čer 2018

@ruzicka06 i kdyz s tim nesouhlasis. A certis se. Proc bys necertila, kdyz ti tady rikam, co nechces slyset.

ruzicka06
17. čer 2018

@letadylkokane Já se nečertím...jen nechápu, jak může být někdo tak opovážlivej jak Ty, že je schopný urážet druhé lidi a cpát jim jen svoji pravdu....fakt prober se holka, že dokážeš vypustit takový kraviny. Starej se sama o sebe a nenavážej se do druhých........A když jsi zmínila tu inteligenci - moudřejší ustoupí...už mě to fakt nebaví poslouchat takový hovadiny co tady píšeš...........končím. Takový lidi jako Ty mě fakt nerozčílí, takovou radost Ti neudělám....🙂 !!!!

letadylkokane
17. čer 2018

@ruzicka06 jo, presne tohle jsem cekala. Argumenty zadny, neschopnost mi vyvtatit ty moje, hlavne spousta xtecek a smajliku. Koukam, ze Konik je dobrej opravdu akorat k reseni pocuranejch testu. Nic narocnejsiho tu zdejsi snazilky evidentne nezvladaj. Mozna jdem se v tobe mylila. Myslela jsem, ze bys mi jako inteligentni zenska mohla treba vysvetlit, PROC tomu veris a proc do toho sazis penize. Ale ty ne... Skoda. Misto toho se urazis jak mala holka.

letadylkokane
17. čer 2018

@ruzicka06 ano, jsou tu fajn zenske, ale ty se neboji debaty. A i kdyz maji rozdilny nazor, tak si ho umi obhajit. Ja je za to obdivuju a rada si s nimi vymenuji nazory na mnoho veci. Takove me umi obohatit a parkrat uz jsem i slezla z vajec a uznala, ze maji recht.
Tebe si radim do kolonky "prumerna konikova diskuterka", kterym se lidi mimo konika chechtaj. Opravnene. Mej se.

vendelinka08
17. čer 2018

@letadylkokane muzes mit vysokoskolske vudelani..ale dle toho jak tady pises a osocujes druhe..na to fakt nevypadas. Urazis...a to je fakt ubohe...nejde o to se certit..tak bych nenazvala. Jo..a rekla bych ze to co tady provadis..nezlob se..ale neni debata...ty tady pouze rikas svuj pohled..aniz bys mela nejakou zkusenost..jakoukoli. a pokud s tebou zrovna nekdo nesouhlasi..tak ho urazis...no ja mam kolem sebe mnoho vzdelancu...a jsou mezi nimi co jsou tomu nakloneni.

vendelinka08
17. čer 2018

Jo..a zatim me tady zadna debata neobohatila...jelikoz jsou tady i tobe podobne..co urazi a viditelne se nadrazuji nad druhe..pro tebe asi ne dost inteligentni...

letadylkokane
17. čer 2018

@vendelinka08 proc si myslis, ze s tim nemam zkusenosti? Mam. Potkala jsem kdysi jednu cikanku, co mi vestila z karet. A bylo to opravdu k popukani. Mluvila o brzkem tehotenstvi, mluvila o svatbe... Pak o tom, ze nam sestru a tak. Tehotna jsem byla asi az za deset let, vdavala se o rok a pul drive a mam jen brachu 😃 Pak obcas na netu kolujou televizni vestirny, ktery ale predpokladam, jsou uz uplne mimo realitu.
Pred tremi lety mi jedna cikanka vestila z ruky pred nadrazim v Olomouci, kam jsem mela pracovni cestu. Ta se teda kupodivu v jednom pripade trefila. Rikala, ze za par dnu dostanu velky darek. A ja byla tehotna a nevedela o tom jeste. Ale rilala kolem toho jeste spoustu nesmyslu a s tim darkem... Jsem si to tam dosadila ja. Coz je prirozena reakce nasi mysli.
Tak co na to rict?
Do jiste miry mas pravdu, asi se povysuju. Ale je to proste. Proste nerozumim tomu, jak muze nekdo tohle brat vazne. A predstavuju si ty lidi jako rozumu mdleho. Einsteinovy teorie rikaji, ze neni mozne cestovat casem do budoucnosti ani minulosti. Tak mi rekni, jak se tam muze nekdo podivat, ptostrednictvim na eshopu koupenych tarotu?

soda365
17. čer 2018

@natlinka27
mě se to stalo - doktorka mi píchla vyvolávačku a říkala, že to do dvou týdnů dostanu a já si po 3 týdnech uvědomila, že nic nepřišlo - říkám to sestře s tím, že jsem naštvaná, že moje tělo takhle selhává a ona mi řekla ať si udělám test a já jí říkám: "to je blbost. Vždyť jsem si dělala test než jsem šla k doktorce a byl negativní" No zkrátka - udělala jsem si test a byl pozitivní takže i přes vyvolávačku těhotná být můžeš..

priefi
17. čer 2018

Holky, nehadejte se. Nevim, jak vy, ale ja bych nechtela znat svoji budoucnost, neuzila bych si pritomnost. Byla bych ve stresu. Ale zpatky k veci. Ono se stat nemozne muze, nerikam, ze nejsou lidi, co vidi zablesky budoucnosti, muzou byt. Je toho na svete hodne, co nebylo vysvetlene a kazdy z nas zazil neco, co moc realne vysvetlit nejde... Ale kdyby nekdo takovy byl, tak to bude sakra skryvat, jinak by skoncil jako pokusny kralik nekde v laborce a uz by o nem nikdy nikdo neslysel. Nektere vestkyne jsou opravdu velice dobre v tom, co delaji, kdyz reknou neco z minulosti, to co reknou o budoucnosti se da vylozit nekolika zpusoby, podle toho, na co to adaptujete. Drive nebo pozdeji se nektere veci proste stanou, takovy je zivot. Nekdy rekne treba, ze si budete vybirat mezi 2muzi a ten v uniforme to nebude. Pokud opravdu potkate muze, ktery ma praci v uniforme, budete podvedome hledat dal. To je jen priklad. Zna nektera z Vas serial Mentalista? Tak tento typ cloveka jsou ty skvele kartarky, ktere jsou vazne v tom, co delaji, dobre. Nektere jsou podvodnice, ale ty, co se umi vcitit, umi si predstavit, umi si vyvodit a pri prvnim pohledu na cloveka jim hodne dojde, tak ty jsou mistrine ve svem oboru. Znam spoustu lidi, co chodi ke kartarkam a jsou to i lide, do kterych bych to v zivote nerekla (napr.verici, Ti by ke kartarkam nemeli vubec a presto jdou, i kdyz to je proti jejich vire), i vysokoskolaci se najdou... Lidi do toho jdou, protoze jsou zvedavi, anebo klasicke tonouci se stebla chyta. Nekdy kartarka povzbudi na duchu a vytvori i placebo efekt, clovek se uvolni a razem jde i to, co neslo. Neodsuzuji lidi, co k nim jdou, ale ja osobne bych nesla. Z jedne strany, co kdyz je to pravda, z druhe, je to proti mym zasadam, z treti kartarky podle me nevidi do budoucnosti, ale umi cist naznaky z lidi podle toho, jak vypadaji, jak se projevuji, jak voni, jake maji na sobe drobky nebo chlupy, styl oblekani atd.,teda aspon ty dobre.

letadylkokane
17. čer 2018

@priefi to, co jsi napsala, se mi moc libi. I kdyz budu malicko oponovat termimologii kartar. Ten, koho jsi popsala, je vyborny psycholog (nemusi mit psychologicke vzdelani, ale umi odhadnout lidi). Tak k cemu ty karty? Pro show? Kdyz jdu pro radu, a je mi ouvej, je show to posledni, co chci... Nebo ne?

A jeste me napada jedna vec. Kdyz mi kartar rekne, ze se mam trwba vyvarovat muze v uniforme, muze mi zazdit toho nejlepsiho muze pod sluncem. A to je spatne. Zivot bychom meli zit podle sebe a ne podle toho, co nam kdo kde nakuka.

P. S.: Holky, oponujte, diskutujte. Fakt budu rada...

priefi
17. čer 2018

@letadylkokane ja myslim, ze to je dalsi vec, ktera jim vyhovuje, nekdo pouzije kouli, nekdo dlan a nekdo karty. Kdybys prisla, mrkla by na Tebe a rekla Ti, co si mysli, uz by tam chybelo to tajemno, to tajemno je to, co lidi laka. A co si budeme povidat, taroty jsou taroty, z tech ma hodne lidi respekt. A ano, kdyz rekne, ten s uniformou to nebude a Ty tomu veris, tak i kdyby to byla Tva osudova laska, tak smula. Ale taroty samy o sobe neco v sobe maji. Zazila jsem 2x vyklad, pokazde to byly holciny, co se o to zajimaly, co se vseobecne zajimaly o magii. Dostala jsem se sice k tomu jako slepa k houslim, nechtela jsem vyklad, ale nejak se stalo, ze vyklad byl. Ja byla pubertacka a ty co vykladaly, tak taky, zarazejici bylo, ze co bylo v kartach, vyplnilo se. Nahoda? Moje sugesce a prirazeni? Anebo neco na tom bylo? Tezko rici... kazdopadne jen, abych to uvedla na pravou miru, bylo to gratis. Ta prvni nevim, zda v tom dela dal, uz s ni nejsem x let v kontaktum ta druha po case prestala s tarotama delat, protoze mela z toho cim dal horsi pocit. Vyrostla z toho? Nebo se plnilo to, co karty jejim znamym ukazovaly? Nevim, ale dala od toho ruce pryc a ze s tim uz nechce nic mit spolecneho a ze neni radno si s tim zahravat. Shodou okolnosti mam jeste jednu mladickiu znamou, ktera se udajne zabyva bilou magii, ja tomu moc nerozumim, ale prvni, co bylo, zeptala jsem se, zda dela i s tarotama a ta mi s hruzou rekla (coz jsem moc nechapala), ze ona s nimi delat nedela a ani nikdy nebude, ze nikdo rozumny, co se nechce zaplest s cernou magii, do toho nejde. Takze tezko rici, jak to s temi tarotami je, ale maji proste kolem sebe to tzv.tajemno. Je kolem nic hodne fam, budi proste respekt. Je to vyklad, co kartarky delaji? Nebo maji schopnosti o kterych jsem psala v predchozim prispevku a odhadnou cloveka a karty jsou jen na efekt? Tezko rici. Kazdy to vidi jinak, kazdy ma sve zkusenosti, kazdy veri v neco jineho. Me osobne mrzi, ze jsem se nechala uvrtat do tech vykladu, uz nikdy vic. Nevim, co si o tom mam myslet, ale vim, jak to umi ovlivnovat. Ja byla mlada a blba a o nic mi neslo. Ale vim, jak dokonale dokaze vyklad rozvratit vztah, znam pary, co se diky kartam rozesly... asi by se rozesly i tak, ale diky kartam to byly razantni rezy. Jen jako priklad, vyklad, ze partner podvadi, nebo bude podvadet, v realnem.zivote zadost o ruku, ale diky vykladu te holcine proste zacalo hrabat, podezrivala pritele na kazdem kroku, nemela ani neprimy dukaz nevery, ale rozesla se s nim, protoze mu uz nedovedla verit. Je v tom neskutecna sila, jak jeden vyklad dokaze poblaznit cloveka. A mohla bych pokracovat. Treba z pohledu viry je hrozne zajimavy vyklad ke kartarkam a jinym vestkynim. Ale to uz se dostavam do vod, do kterych se dostat nechci. Kazdopadne u vestkyn hrajou hlavni roli pozorovaci schopnosti, nase mimika umi neskutecne divy a davame najevo spoustu informaci, aniz bychom je rekli nahlas. Zacinaji pomalinku, okolo v sirsim spektru a podle reakce klienta jdou do centra deni. Rec tela je naprosto dokonala a dokonce rekne i to, co si treba sami nepripoustime. Treba i tehotna, co nevi jeste, ze je tehotna, vysila urcite signaly a nekteri proste to na ni poznaji. Treba moje mamka to na me poznala tak, ze jsem si nevedomky hladila brisko. Kdybych sla za kartarkou, ktera je ve svem oboru mistr, teda aspon ty vyhlasene by mely byt, rekla by mi to taky a jeste by k tomu prihodila super omacku (na ruce prsten, jsem vdana, pod ocima kruhy pod ocima, ze jsem unavena a malo spim, moje reakce diky mimice by ji napovedela, ze to je diky diteti a mozna bych to i placla sama, ono to je nahodou docela snadne v cloveku cist). Jak jsem psala, chapu,.ze lidi jdou ke kartarkam, ale ja bych nesla. Rozum mi rika, ze to je chyba.

letadylkokane
17. čer 2018

@priefi jo, presne tohle je to, co jsem chtela slyset. Bezvadna argumentace, dekuju za ni.

Je zajimave to srovnani s virou, ktere tady uz nekolikrat padlo. Vzdycky jsem premysla, co na tom nabozenstvi lidi maji. Abych to pochopila, studovala jsem (mj.) teologii. Byla jsem na fakulte sest let a mnohe mi doslo. Presto si moje racionalni ja rika, ze je to taky jen cirkus k ovladani lidi (hlavne ve stredoveku) a dnes, v dobe moderni fyziky a biologie, uz zabava opravdu jen pro hodne zatate. Ale pokud lidi nechteji, abych verila v boha i ja, je mi to vlastne uplne jedno... A to plati o vsech nabozenstvich (zejmena o krestanstvi a islamu).
Co se tyce te holky z prikladu, tak ta byla asi silena uz pred vestbou. Ta jen urychlila sled udalosti.

Kazdopadne je otazkou, zda je tedy vesteni odezirani z duse, nebo manipulace s dusi. Ja myslim, ze to druhe.
Co si o tom myslite vy?

priefi
18. čer 2018

@letadylkokane co se tyce viry, bud ji mas nebo nemas, muzes ji behem zivota ztratit nebo naopak ziskat. Typicky ateista nema sanci pochopit vericiho, vzdy bude mit nejake argumenty a vysvetleni, ovsem i verici bude mit sve argumenty a vysvetleni a nechape ateistu. Tyto debaty mezi nimi nemaji nejmensi smysl a nikam nevedou, jen ke hadkam. Nejlepsi mozny vysledek je, ze se vzajemne respektuji a nechaji si vzajemne svoje pravdy. Ve stredoveku vira byla zneuzivana, o tom zadna, ale vira je vira a byla i pred tim, nez zacala byt zneuzivana a je i ted, vira pretrvava. Rika se, ze hodne lidi uveri na zaver sveho zivota... ale toto je tema, o kterem diskutovat nechci, je to prilis kontroverzni a je to tenky led. Navic absolutne nic nema spolecneho s tematem, co autorka zalozila 😅

Vesteni je opet podle uhlu pohledu, verici clovek ma v tom jasno, jedna se o manipulaci s dusi, neverici clovek v tom ma jasno, jedna se o zblbnuti cloveka a podle nej ani nic jako duse neni, nemuze byt, kdyz neni verici. A pak tady jsou zlate stredy a ti to vidi naprosto ruznorode.

marketa11112
3. kvě 2019

@letadylkokane mezy plazy..boze

Strana
z2