Nějaká snažilka z okolí Trutnova?
Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️
@jasemin26 hlavně už druhy měsíc mam duchy pred Ms a nikdy z toho nic neni.
@vladuska29 tak se ma to vykasli, nehlidej,netestuj a treba kdyz na to nebudes myslet pujde to samo👍 ...nebo si zajdi k lekari a rekni mu tvuj problem..preci ti musi nejak potadit pomoci
@jasemin26 řekl nam že nám dává půl roku a když se nezadaří pošle nás do Centra. Ja beru listovku a přítel selen a zinek. Jinak nam zatím pomoc nemůže
@vladuska29 aha nj...tak pul roku je dlouha doba, muze se vam zadarit...no a kdyby to nedopadlo tak v centru vam urcite pomohou😉
@jasemin26 no tak 3 mesice z toho pul roku uz mame za sebou. Takze uz na to mame jen do konce unora. Kdyz se nezadari tak knemu musim jit aby nam dal doporuceni.
@vladuska29 aha, no vidis tak nebudes cekat dlouho😉 v centru vam pomohou...moje neter byla na 98% neplodna byla v caru a ma krasne dvojcata😁 takze ver ze pomohou
Tak jsem to zase dostala😢
@jasemin26 to mě mrzi ale taky nezoufem určitě se zadaří 😉😉 taky to nezvdam pritel mi to ani nedovoli. Jen mi řek ze nechce abych hlidala tak plodny dny ze se akorqd stresuju. Tak to zkusím uplne vypustit a uvidime
@vladuska29 asi se taky pokusim to vypustit a nehlidat to tak..nebo mi z toho hrabne
@jasemin26 ja teď budu pect cukroví chodim do toho do prace takze se nejak zabavim 😁😁
@vladuska29 taky tak 😉 tak nebudeme na to myslet😁 vánoční schon se o to postara😁
@jasemin26 přesně tak 😁 a jdy by jsi to mela ted v prosinci zase dostat?
@vladuska29 tak tedka a pak zase 1.1 ....takze o vanocich jestli zbude cas tak tuleni😁
@jasemin26 jee tak ti vychazi dobře. Budeš moct na silvestra pit. To u me to bude horší. Ja bych to měla dostat 26.12 tuleni bude určitě. Jen se může stát že už na silvestra nebudu moct pít když bych to nedostala a mela pozitivní test. Coz bude horsi protoze mame mit s přítelove segre. A jim by to bylo nápadný proč nepiju.
@jasemin26 a nam kdyz se zadaří tak to nikomu minimálně do 3mesice říkat nechcem aby pak nebyly všichni zklamaný kdyby to zase nevyšlo.
@jasemin26 tak nevim jak bych to udělal. Jedine bych to neřekla ani příteli a dala si jen tak 2 skleničky vina. On kdyby to věděl tak by mi to nedovolil pit vubec
@vladuska29 no tak to nemas lehky, ale myslim ze takto.na zacatku by 2-3 sklenky vina vadit nemeli 👍
@vladuska29 a to s tim nerikanim do 3 mesice je rozumne👍 ale i tak si myslim ze jestli se zadari tak budes mit radost ze pritelovi to povis😁 ...soudim podle sebe😁
@jasemin26 to jo ale řekla bych mu to až po novém roce. I kdybych mela jen pozitivni test a i kdyz to bude na začátku tak by mi to nedovolil a ja to nechci rikat jeho segre. Talze bych to radši vydržela a rekla mu to až pak
@vladuska29 tak to jo😉 tak držím palce ať se uz zadari👍😉
@jasemin26 děkuji 😉 taky držím palečky ať se zadaří.
Ahojda holky tak jak se mate? Jak pokračujete s přípravami na Vanoce? Ja docela dobře tento tyden budu dopekat cukrovi a o vikendu ho budu zdobit a budu mit hotovo. ☺️ Ještě k tomu o vikendu budu slavit narozky takže to bude paráda. Na jic jineho mi teď nezbyvaji ani myšlenky. A co vy jak jste na tom?
@jasemin26 ahojda jak se vede a jak jste na tom?
@vladuska29 ahoj...no tak jde to...co u tebe
@vladuska29 v unoru me doktorka chce obednat na pruchodnost vejcovodu tak uvidime. Co u vas
@jasemin26 no zrovna dneska jsem 2 den cyklu. Přítel jde teď po novém roce na kontrolní spermiogram a pak se uvidi
@vladuska29 tak budu drzet palecky,at to dobře dopadne
@jasemin26 ahojda jak se vede? Něco nového u tebe?
@vladuska29 ahojky, u me nic novehonového, pritek bere prasky, a zvazujeme umělé.. normálně nam to nepujde😟 .. co u tebe

@jasemin26 no už nevím. Už tomu nevěřím. Mam chut se na to vykašlat už úplně.