icon

Nějaká snažilka z okolí Trutnova?

vladuska29
23. zář 2018

Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️

kac9
24. zář 2018

@vladuska29 Jo, to si o tom svém čurani říkám taky 😁😂

vladuska29
autor
24. zář 2018

@kac9 ale ty to máš blíž než já😁😁😁 no ja jsem napnuta jak kšandy 😂😂😂 nejradsi bych testovala už teď

kac9
24. zář 2018

@vladuska29 To sice jo, ale stejně je brzy 😂 u syna mi bylo zle až tak od 7. týdne 😁 a víc čurat jsem chodila až před porodem 😂😂😂 a vydrž netestovat, já jsem (snad zbytečně) zklamaná brzy 🙂

vladuska29
autor
25. zář 2018

@kac9 to ja to vydržím teď zrovna doma žádný test nemám ani. Mě nebylo zle ani v jednom těhotenství akorad v tech poslední dvou mi děsně vadil smrad z cigaret a když si přítel dal pivo tak mi to vadilo

kac9
25. zář 2018

@vladuska29 Dobré ráno 🙂 jo tak cigarety, ty jsem taky nesnášela 😰 mě dnes bolí záda a břicho, takže předpokládám, že mrcha dorazí :( nejhorší pro mě je asi to, že v rodině jsme jen 3 mladé ženské a 2 už jsou těhotné :( a já nic 😢

vladuska29
autor
25. zář 2018

@kac9 dobre rano 🙂 me dneska kupodivu neboli nic. No mě to jinak nevadí ale v těhotenství to bylo šílený. Joo to mi povidej vsechny holky v mém ze školy maj už e děti nebo jsou teď těhotné a ja nic. Nejvíc mi bylo lito když přišla segra s tím že čekají druhy to me bylo hrozně líto že sem mohla byt taky ale nevyšlo to 😞😞

kac9
25. zář 2018

@vladuska29 Tomu rozumím :( taky si teď říkám, že jsme už pomalu mohli mit druhé, termin porodu jsem měla 26.12. :( ale člověk se takhle nesmí topit, protože by zbytečně přemýšlel nad věcmi, které stejně nezmění... Snad nám to teď vyšlo 😍 mě hrozně bolí podbrisek když smrkam (každé ráno mám rýmu - asi celoroční, nebo nevím 😂😂😂) tak bych si přála aby to vyšlo... dávala jsem hodně nadějí do gynexu... dr mi ho doporučil na srovnání cyklu a nahození ovulace...

vladuska29
autor
25. zář 2018

@kac9 budem doufat že nám to vyšlo. No my pri tom tehu v loni měli mit termín na přelomu listopadu a prosince a teď pri tom druhym jsme měli rodit v na konci července. Ja taky doufam že nám to teď vyšlo ja beru kys. Listovou a ještě nějaký vitaminy od dr. Ale teď nevím jak se jmenujou no tak uvidime za tyden u mě.

kac9
25. zář 2018

@vladuska29 Jojo, listovku tu mám taky a ještě mám předepsané železo, protože mám málo červených krvinek... moc držím palce!

vladuska29
autor
25. zář 2018

@kac9 tech ja mám hodně asi 😁😁 ja mám totiž hodně hustou krev. Takže si ji v tehu budu muset redit 😞😞 tqky držím palečky 😉😉☺️☺️😘😘

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 ahoj tak jak jsi dopadla zkoušela jsi testovat? A co v novém už bydlíte?

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Ahojda 🙂 k testům jsem se ještě nedostala, jsou zabalený :D A já jsem s malým u babičky a manžel maluje 😁 do neděle snad budeme bydlet... co ty?

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 no ja jsem nevydržel a zkoušela jsem to včera ale nic ale je ještě brzo. Ale tak Ms ti ještě nedorazila ne?

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Nene, dnes jsem 30DC a ms nikde, snad ani nepřijde 🙏

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 držím palečky aby nepřišla 😉😉😘😘 ja jsem zvědavá na sebe v úterý. Zkusím testnout v pondělí den před Ms😉😂

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Děkuji! Taky držím palce! 😊 Já budu asi taky testovat až v pondělí, když nepřijde 😁 dřív se k tomu nedostanu 😅 to stěhování je šílený :D

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 to je lepší vyhořet viď 😂😂 jj ja to zkusim dneska si ještě dávám do trumpety třeba je to naposled na nějaký čas 😂😂😂

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Jo to jo 😂😂😂 a třeba je, tak si to užij :D

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 už mám flašku vína v sobě 😂😂😂😂

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Tak super 😂 já pila minulou sobotu na Ondrových narozeninách 😂😁 a doufám, že na dlouhou dobu naposledy :D

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 no ja doufam ze jo 😂😂😂

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 flašku vína a ja jsem tak akorad nejsem zvyklá pit 😂😂😂

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 já měla s mámou jednu na půl a měla jsem dost 😂 nepiju skoro vůbec 😂

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 ja právě taky ne. Neni hlavne poradne kdy a skym. Takže dneska to byla vijima 😂😂😂

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Přesně, není kdy a s kým 😂😂😂

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 jj sice občas jdem k přítelově segre ale ja prostě na pití nejsem. Takže skoro pokaždé si dam jen kolu nebo nějakou vodu. Ale dneska jsem na to víno měla vyloženě chuť ☺️☺️

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Přesně tak 🙂 taky to tak mám 🙂

vladuska29
autor
28. zář 2018

@kac9 ja hlavně zase zítra vztavam jdu do prace na cely den 😞 ve čtvrtek jsem měla mít jen ranní a byla jsem tam taky cely den, protoze vedouci což je moje mama jely k ségře protože tata dostal ještě volno. Takže ona bude odpočívat zítra uz 3 den doma. A mela čtvrtek cely den dneska volno protoze je svátek a zitra zase cely den a v neděli na inventuru. Ta práce me bavi ale uz jsem unavena ale ještě tyden musim vydržet pak mam volný vikend konečně.

kac9
28. zář 2018

@vladuska29 Ty jo, to mi teda přijde hloupý :( tak se drž ❤

vladuska29
autor
29. zář 2018

@kac9 nojo ale neudělám stim nic když je ona vedoucí.

Strana