icon

Nějaká snažilka z okolí Trutnova?

vladuska29
23. zář 2018

Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️

kac9
1. říj 2018

Dobré rano, tak my silime 😍 nezdá se to jenom mě, že ne? 🙏 První test v sobotu večer, druhý teda dnes ráno 😊 Jak jsi na tom ty? Dorazila ms?

vladuska29
autor
1. říj 2018

@kac9 dobre ráno, nezdá krásně sílí 😘😘😘 nn ještě ne ani se na to necitim a ani se mi ještě neosipal oblicej jako vždy. A i přítel říkal že nejsem protivna jako vždy ale spíš nezvykle přítulná tak uvidime ☺️☺️☺️

kac9
1. říj 2018

@vladuska29 Tak třeba bylo ještě na test brzy, tak uvidíš, moc držím palce 😍🙏

vladuska29
autor
1. říj 2018

@kac9 děkuji 😘😘 a tobe at krásně sílí ☺️☺️☺️

kac9
1. říj 2018

Děkuji 😍

vladuska29
autor
1. říj 2018

@kac9 není za co . Ještě přemýšlím jestli si nekoupim ten digitální ale jeste chvyly pockam

vladuska29
autor
1. říj 2018

@kac9 tak mi to nedalo a digitální jsem si koupila a vyšel takto 😞😞😞 takže budu čekám na Ms 😞😞

kac9
1. říj 2018

@vladuska29 Jejda to mě mrzí :( držím palce ať to vyjde příště 🍀❤

vladuska29
autor
1. říj 2018

@kac9 no uvidime snad jo. Přítel je taky zklamaný 😞😞😞říkal zebse budeme snažit vic tak uvidime

kac9
1. říj 2018

@vladuska29 Důležité je, že oba chcete, teď už jen vydržet a vytrvat, věřím, že to bude brzy 🙂 a za mě doporučuji pití kontryhelu do ovu a gynex ☺

vladuska29
autor
2. říj 2018

Dobre rano, tak Ms dneska dorazila tak aspoň něco

kac9
2. říj 2018

@vladuska29 Aspoň se můžete začít snažit znovu... já mám strach, protože mamatesty jsou oba stejně slabé, teď jsem dělala dr.maxe a je to stejné 😞 takhle mi to nesililo u zamlkleho těhotenství, hrozně moc se bojím 😟

vladuska29
autor
2. říj 2018

@kac9 určitě to bude všechno v pořádku neboj. Hlavne buď v klidu a máš foto dnesni testu? Zkus to zítra nemusi silit každý den. Hlavne se neboj budeto urcite vsechno v poradku

kac9
2. říj 2018

@vladuska29 Právě jsem zkoušela dvě značky (mamatest a ladymax) a ob den a nesili :( už jsem to obrecela, fotky ti sem vložim

kac9
2. říj 2018
vladuska29
autor
2. říj 2018

@kac9 na tom maxoj rozdil nevidim ale na tol lady maxu jo. Zkus testnout treba az ve čtvrtek a jen treba tim ladymaxem. Určitě to bude v pořádku uvidíš

kac9
2. říj 2018

@vladuska29 On totiž ten ladymax nebyl ještě zaschly, proto to vypadá, ale až uschne, bude to zase stejny :( achjo

vladuska29
autor
2. říj 2018

@kac9 zkus testnout až ve čtvrtek určitě bude už silnější verim tomu ze jo

kac9
2. říj 2018

@vladuska29 Děkuju za podporu ❤ mě to nedalo a udělala jsem ještě jednu značku a tam je to vidět, tak snad nervacim zbytečně 🙏 První je z 30.9. dopoledne a druhý teď před chvílí... fakt mám strach 😟

vladuska29
autor
2. říj 2018

@kac9 rozdil je tam vidět krásně uvidíš bude sílit dál a za chvyly mi posles fotku z ultrazvuku věřím tomu že jo 😉😉😉😘😘😘😘 my se hned po Ms začneme snažit znova. Včera večer mi přítel hladil bříško a povídal že ví že tam bude příště měsíc už zavrtane miminko. Chtělo se mi až brečet 😞 ale bylo to krásný 😘

kac9
2. říj 2018

@vladuska29 Snad máš pravdu...
Jojo, takové chvilky jsou krásné ❤ manžel taky mluvil k bříšku 😁 je to citlivka a já teda taky, občas chlapi překvapí ❤

vladuska29
autor
2. říj 2018

@kac9 určitě pravdu mám. 😘
Přítel ani moc ne ale tohle me fakt překvapilo ☺️☺️

kac9
2. říj 2018

@vladuska29 O to je to potom krásnější 😍

vladuska29
autor
2. říj 2018

@kac9 to je pravda ☺️☺️

vladuska29
autor
3. říj 2018

Ahoj tak co nezkoušela jsi test nebo vydržíš do zítra?

kac9
3. říj 2018

@vladuska29 Ahojda 🙂 nene, nezkoušela, cekamže do zítra a modlim se v zazrak 🙏

vladuska29
autor
3. říj 2018

@kac9 uvidíš že zitra bude silnější ja to mam dneska druhy den a uz si rikam ze by mi to mohlo zkoncit 😁😁😁

kac9
3. říj 2018

@vladuska29 Doufám v to 🙏 jó, taky když mám krámy vždycky, tak si říkám, že už by to mohlo skončit 😂😂😂

vladuska29
autor
3. říj 2018

@kac9 to jo no a jeste 3dny bych to mela mit to je hrozny. 😁😁😁 Zitra dej určo vědět jak testik ale věřím že už bude krásně vidět 😉😉😉

kac9
3. říj 2018

@vladuska29 Taky vždycky odpocitavam kolik ještě dní 😂😂😂 určitě dám! Hned vyfotim a pošlu 🙂

Strana