Nějaká snažilka z okolí Trutnova?
Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️
@vladuska29 To tě obdivuju, že chceš vydržet až do pondělí 😁 já bych ti dala max do soboty 😂 znam se 😁
@kac9 to ja vydržím protože budu v práci až do patku a v sobotu budu taky na telefonu kdyby nahodou chodily lidi. Musim vydrzet mam posledni 2 testy a do lekarny vždy zapomenu jít 😁😁😁😂😂
@vladuska29 No, dobře, budu ti fandit 😁😁😁 já jdu zítra k té doktorce a trošku na mě jde nervozita a strach 😟
@kac9 neboj všechno bude dobry a uz zitra uvidis miminko 😘😘
@vladuska29 Děkuji za podporu, snad ano 😟🙏
@kac9 určitě jo a věřím že se zítra pochlubíš krásnou fotečkou 😘😘
@vladuska29 Dobré ráno ☺ tak já už čekám až si pro nás přijede hlídání pro Ondráška a pak jdu na to... upřímně... jsem víc nervózní než před maturitou 😟
@kac9 dobre ráno neboj všechno bide v pořádku 😘😘 dej mi pak vědět a když budeš mit fotečkou doufám že se pochlubíš ☺️☺️
@vladuska29 Zrovna jse dosedla na gynde... tak když dostanu, tak se pochlubim, to víš, že jo ☺
@kac9 budu čekat ☺️☺️
@kac9 no krasnej mrnousek ja ho taly při prvnim tehu brala a vse dopadlo dobře ☺️☺️☺️ drzim moc palečky. Pristi tyden dam vedet jak jsem na tom ja
@vladuska29 Jojo, určitě se ozvy 💗
@vladuska29 Ahoj, tak já právě jedu z pohotovosti... odpoledne jsem začala krvácet a bohužel potracím 😢 mě je tak strašně
@kac9 ahoj cože to není možný to mě moc mrzí 😞😞 přesně vím jak ti je 😞😞😞
@vladuska29 Je to šílený, další děti teď nechci 😢
@kac9 uvidíš že to bude dobrý a taky swm si to po těch 2 potratech říkala ale nevzdala jsem to a ty určitě taky ne. Moc na tebe myslím a je mi to moc líto😞😞😞
Ahoj jak pak ti je a jak se cítíš?
@vladuska29 Ahoj, nic moc, jsem.psychicky dost v háji :( hodně krvacim, ale doufám, že se to obejde bez revize
@kac9 ach jo moc mě to mrzí moc na tebe myslím😘😘
Ahoj,my jsme z vrchlabí,snažíme se uz 8 měsíců..zatim nic....at se vam brzy zadari
@jasemin26 ahoj vítejj mezi námi. My se snažíme 2 měsíce.
@vladuska29 děkuji...tak snad se vam zadari drive😉
@jasemin26 a bereš nějaký vitaminy?
@jasemin26 no my to mame po 7 měsíční pauze nevim jestli jsi četla celou dizkusi.
Aha pardon....ano uz treti mesic beru inofolic,,slysela jsem ze je dobry....mno zatim nezabral😢
@jasemin26 nemusíš se omlouvat neni za co 😉😉 ja beru jen kys. Listovou a zatim to nechci zakriknout ale podle me nevolnosti co mam se mozna iz zadařilo ale test zatím neukazuje nic. Do Ms mam jeste 3dny tak uvidime
@vladuska29 take
@vladuska29 take mam ms dostat za tri dny,,,js uz na priznaky moc nekouksm...mam uz je asi vsugerovane😢 ale test nic 😢 ...jinak pokud se zadarilo tak gratulace

@kac9 ja vim ze jo. Taky radsi nepocitam stim ze to klaplo. 😁😁 Ale už druhý den je mi obcas po jídle na zvraceni ale vzdy jen chvylku. Zkusim testnout az v pondeli ale i tak budu pocitat stim ze dorazi Ms