icon

Nějaká snažilka z okolí Trutnova?

vladuska29
23. zář 2018

Ahoj není tu nějaká snažilka z okolí Trutnova, která se chce podelit o dojmy z čekání na // ☺️☺️

vladuska29
autor
31. říj 2018

@jasemin26 tak nám se v loni v únoru prvni pokus zadařil hned na 3 pokus ale bohužel se nám nevytvoril zárodek takže jsem musela na revizi. Pak jsme do srpna museli čekat aby si děloha odpocinula po tom zakroku. Od září jsme se pak zase snažily a hned na druhý pokus to vyšlo. Vše vypadalo v pořádku ale 12tt se miminko přestalo vyvyjet. Takže jsem musela znova na revizi letos v lednu. Po revizi když jsem byla na kontrole tak me doktor začal posilat na různý vysetreni. Byla jsem na hematologii tak mi zjistily ze mam hodne hustou krev takze v tehu mi ji budou muset redit. Pak jsme s přítelem byly na genetice a pak na imunologii. A přítel byl ještě na urologii. Nejhorsi na tom všem bylo to čekání na vysledky trvali treba mesic. Vsechno to trvalo dohromady 7mesicu. No a ted od září se muze zase snazit. Kdyz to nedopadne do konce roku pujde přítel zase na spermiogram a když se nezadari do pul roku posle nas do centra. No a hlavně když se zadari a plod přežije vic jak 12tt rikal doktor že uz by pak mělo byt snad vyhrano jen ze me bude vic hlidat. A kdyz by se zadari a plod by zase neprezil vic jak 12tt posle nas do centra hned prej.

kac9
1. lis 2018

@vladuska29 Ahooj, já se snazim odpočívat a hlavně na to nemyslet... začala jsem sise hledat jiný cíl a až to přijde, tak to bude 🙂

vladuska29
autor
1. lis 2018

@kac9 tak hlavně že je to už lepší. To bude asi nejlepší to takhle brát

jasemin26
1. lis 2018

@vladuska29 je tak to me moc mrzi ze to mate takto komplikovane😟 ...tak snad se na vas usmeje stesti a vse v poradku zvladnete

vladuska29
autor
1. lis 2018

@jasemin26 no ja sem ted začala brat kyseliny listovou a přítel začal brat selen a zinek doporucil mu to doktor tak uvidime

jasemin26
1. lis 2018

@vladuska29 joo?? A pro toho pritele to ma na co?? Kyselina listova je pry dobra

vladuska29
autor
1. lis 2018

@jasemin26 no to mu doporucil brát doktor na urologii. Pisou tam ze je to na vlasy a nehty 😁😁😁 ale kámošky přítel to bral taky pry na vitalitu spermii tak uvidime

jasemin26
1. lis 2018

@vladuska29 je tak to jo...tak at to zabere jak ma👍

vladuska29
autor
1. lis 2018

@jasemin26 no uvidime 😁

vladuska29
autor
3. lis 2018

Ahoj holky tak jak se máte? Ja docela fajn. Včera mi zkončila Ms což je divné že jsem ji měla jen 3dny u mě dost nezvykle většinou ji mám 5dni. Ale to nevadi aspoň se můžeme začít snažit ☺️ a jak jsi na tom ty @jasemin26?
A jak se cítíš ty @kac9 je ti už lépe?

jasemin26
4. lis 2018

@vladuska29 ahoj,tak to mas fajn...ja to jeste mam....jinak to jde,jen jsem nervozni z toho 15... tak se snazte budu drzet palecky...jeste pisnem😉

kac9
4. lis 2018

@vladuska29 Ahoj, jojo, je to lepší. Hodně mi teď pomáhá, že je se mnou doma manžel, než ovšem na měsíc a půl odjede do Německa :/ ale teď ho tu mám a moc mi to pomáhá! Je skvělý

vladuska29
autor
4. lis 2018

@kac9 tak to je suprovy. Jsem ráda že je ti už lip 😘😘

vladuska29
autor
13. lis 2018

Ahojda holky jak se tu máte? A jak pak jste na tom?

jasemin26
13. lis 2018

@vladuska29 ahoj,ja jsem nervozni ve ct jdu k doktorce tak jsem zvědavá co mi poví.... co ty

vladuska29
autor
13. lis 2018

@jasemin26 ahojda a kvuli čemu tam jdes? No my jsme v proudu snažení tenhle tyden by mela byt ovulace ale nejak to se sexem nehrotime už si říkáme bud a nebo.

jasemin26
13. lis 2018

@vladuska29 no jdu tam po roce snazeni..zak jsem zvědavá zda mi mudr neco doporuci,nebo me posle na nejake vysetreni... take mam mit ovulaci ale pritel uz je na slovo ovulace alergicky tak tento mesic asi nic😉 ..ale tobě držím palecky

vladuska29
autor
13. lis 2018

@jasemin26 no uvidíš co ti řekne.

vladuska29
autor
Autor odpověď smazal
vladuska29
autor
13. lis 2018

@jasemin26 tak dej vědět jestli to bude řešit 😉😉

jasemin26
14. lis 2018

@vladuska29 určitě dam vědět co a jak😉

vladuska29
autor
14. lis 2018

@jasemin26 ok. U mě asi nejspíš proběhla včera ovulace jelikož mě pichalo v podbřišku na levé straně. Sex byl v neděli a v pondělí chtěla jsem ještě dneska ráno ale přítel nechtěl. Tak uvidíme jestli z toho neco bude

jasemin26
14. lis 2018

@vladuska29 tak jestli probehla ovu vcera a sex bxl v nedeli tak by to mohlo dopadnout👍 uercite dej vedet..no ja nevim jak to mam ted s ovulaci,delala jsem si ovu test a zatim nic😟 pritom minuly mesic uz v tuto dobu proběhla

vladuska29
autor
14. lis 2018

@jasemin26 no ja si nejsem úplně jista jestli to byla ovulace ale v podbřišku me bolelo od odpoledne a dneska rano zase dobry. Tak uvidim. A když by ro nedopadlo tak už na to stim jeho přístupem prdim. Protoze skoro pravidelne v plodne dny nema o sex zajem. Tento mesic jsem to schvalne nerikala a snazila se ho svadet jako vzdy a stejne nic. Takze pokud to nedopadne prdim už na to. Sice mi rika ze miminko taky moc chce ale prijde mi ze se snazi jen pusou 😞😞ale jinak ne kdyz v plodne dny nema o sex zajem 😞 skoro pokaždé

kac9
14. lis 2018

Ahoj holky, moc se omlouvám za poslední neaktivitu... potřebovala jsem si všechno srovnat v hlavě... teď je mi doma smutno, zůstala jsem s pejskama a synem sama doma, manžel odjel pracovně až do Vánoc do Německa... a co vy? Jak to jde?

vladuska29
autor
14. lis 2018

@kac9 ahoj nic se neděje my to chápeme. No určitě si četla muj dnešní příspěvek co jsem psala Jasemin26. Jestli jo tak víš že u mě je to naprd 😞

jasemin26
15. lis 2018

@vladuska29 ahoj neves hlavu určitě se vám brzy zadari...s přítelem to mame dost podobné uz je na slovo ovulace alergicky,,taky uz mu to nerikam ale uz si to pamatuje a vi.. mimi pry taky chce...no je to podobné..zkuste na chvilku vypnout a nemluvit o tom...tez se o to snažíme. Dnes jdu k te doktorce tak uvidím co mi reknr

vladuska29
autor
15. lis 2018

@jasemin26 ja uz se snim o tom nebyvim. Nemw to cenu. Tak dej vedet co ti řekla snad to nejak bude resit

jasemin26
15. lis 2018

@vladuska29 no doufám....uvidis ze to prijde😉

jasemin26
15. lis 2018

@vladuska29 ahoj tak uz jsem od doktorky doma...udelala ultrazvuj rekla zezatim vajicko neprasklo..o vikendu se mame snAzit..v pondeli na dalsi ultrazvuk..a az budu mit mesicky tak na krev...pritel dostal zadanku na spermio...tak uz nam ten kolotoc po doktorech zacne

Strana