Nejcitlivější těhotenský test 2020. S jakým jste spokojené?
Holky s jakým jste spokojené a brzy ukázal kladný výsledek?
Já jsem měla Dr. Max testy s citlivostí 10 a 11 DPO už krásná čárka, žádný duch. Za další dva dny už přímo dálnice. Za mě spokojenost. A to mi je dali zadarmo k ovulačním testům 🙂
U mě vzbudili duvěru jen testy GS Mamatest, žádný jiný pro mě nebyl tak spolehlivý.
U mě Pepino.
Dělala jsem vždy jen Dr Maxe a spokojenost... Pozitivní výsledek se mi ukázal hodně brzy 👍🙂
Za mě mamatest citlivost 10, myslím 45 kč v dr. Maxovi a úplně super
Mamatest i dr Max 10kove mi uz 9dpo ukazaly dusika a o dva dny pozdeji uz krasnou carku... Ted jsou jim 3 a 1 rok 😊
Dr. Max, vzdy spravny vysledek.
Livsane z Benu lékárny 😊👍
Intimed z drogerie DM 👍

Já teď zkoušela testy Dr. Max s citlivosti 10 a falešný výsledek nebyl, u prvního těhotenství testy z Benu lékárny a taky žádný falešný výsledek, při sledování zda sili jsem u prvního zkoušela GS mamme a tam jeden test nic druhy pozitivní takže ty ve mě důvěru moc nevzbudily, pepino testy mi vždy ukázaly správný výsledek, všechny tyto jsou citlivost 10. V lékárně mi doporučili clearblue ze když jejích Benu test byl s duchem určitě tenhle bude jasný, tak ten byl negativní prosím pěkné, nemám úplně zavratne hodnoty hcg takže citlivost 25 nestačila.