Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Holky tak rano jsem si pichla Ovitrelle a v 11 bylo IUI. Tenhle cyklus to trochu bolelo a i jsem trochu krvacela. Zitra by mela po te injekci prijit ovulace a jeste to radsi doma pojistime😊 Tak to mame vsechny ovulaci kousek od sebe😊
@martinie88 Ja si prave nejsem jista zda to ovulace je.Mam ji jinak vzdy cca 17-18 dc tak nevim
@hajglish A zkousis testy ci meris BT?😊 Tak pokud ty bolesti jsou podobne jake mivas tak treba to je opravdu ovulace🥰
@martinie88 tenhle mesic jsem se na to vyprdla jinak minuly mesic jsem si delala testy a vychazelo to na 17dc,to je jedno uvidime no ☺️😃
@hajglish
@martinie88
Tak já doufám ze za 14 dni budeme všechny tři zirat se slzami v očích na pozitivní testy 😍
@miskatus
@hajglish
@martinie88 takže testujete 22.12.? 😊❤️🎅
@hellblau13 ja si ovulaci nejsem jista tak jeste uvidim 17dc zda budou nejake priznaky
@hellblau13 Ja budu zitra 1dpo, tak nevim jestli budu toho 22/12 testovat. V listopadu jsem jeste 10dpo mela ducha z Ovitrellu, ale chci videt jestli do 24/12 zvladnu netestovat😂 Jsem desna a testovala bych furt🙈
@hellblau13 já myslím ze to nevydrzim ale chtěla bych testovat až 24.12. aby to byl dárek největší i pro mě a kdyby to vyšlo, dala bych to manželovi spolecne s dárkem který jsem mu udělala od srdce až děti usnou. 🙂
@martinie88 holka moje mě to povidej😀 já si uhryzu nehty abych netestovala ale chci, fakt moc chci to vydržet 😀
@miskatus
@martinie88 jak já vám rozumím 😊. Já jsem měla 10DPO ducha a od té doby testovala už 6x a to mám dnes týden od vynechání MS 🙈. Pořád se pozoruji. Určitě budete mít ten nejkrásnější vánoční dárek, moc vám to přeji!!! A navíc v tom shonu to tak rychle uteče, že za chvíli budete čekat na pozitivní test.
@miskatus
@martinie88
ahoj holky. chápu vás. je to dlouhý čekání 😕
já dneska 2 dpo testovala ovitrelle, abych viděla jak rychle miízí... no konečně po roce a půl jsem aspon viděla jak má ta druhá čárka vypadat😂
@miskatus nejde mi načíst fotka, ale mám tam druhou čárku🥰 v úterý jdu na gyndu, tak uvidím co mi ještě řekne doktor 😊
@adelaa1234 super vidím. ❤🍀
@hellblau13 a kdy jdeš poprvé k MUDr?🙂 jsi hodna, bylo by to uzasne s kez by tomu tak bylo♥️
@adelaa1234 adus a jak dlouho mas ducha?
@omajda88 Me ta carka zmizela az 12 dni od aplikace🙈 Ja jsem zase neco extra😂 Kdy budes jeste testovat?
@miskatus myslíš ovitrelle? To je injekce která se plocha kvůli načasování ovulace.. buď to někteří doktoři předepisují i na načasovany domácí snažení a nebo jako u mě před iui.po pichnuto dochází po 36 hod k ovulaci.ale v podstatě to obsahuje hcg,tehotensky hormon,takže pak máš tak týden falešné pozitivní testy 😉
@miskatus Ovitrelle je injekce a vyvolava ovulaci. Jedna se o hcg hormon, takze testy vychazeji pozitivni😊
@omajda88 Jee uz jsi me s vysvetlenim predbehla😊
@martinie88 ahaaa! A to znamená ze ti ji daji když tělo není schopné vůbec ovulace? To je to jak si psala ze vaječníku nedorostl jak měl?
@martinie88
@omajda88
Holky dekuju za vysvětlení, každopádně věřím ze duch zmizí a čárku před Vánoci proste uvidíme tu pravou♥️
@martinie88 no ka právě přemýšlím že bych to tenhle cyklus testla denně než zmizí...tysi ji měla fakt silnou na začátku?já dnes vlastně 4 dny po aplikaci docela slabou..

@miskatus Ja mam 30,ale tenhle cyklus mi prijde,ze ovulaci mam snad ted.Bolest vajecniku a podbrisku a citim tam dole stale takove mokro,plodny hlen jsem na sobe snad nikdy nijak nevypozorovala.Tak nevim,zkousela jsem i cipek a je nahore a takovy mekci