icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

kiksa22
21. pro 2020

@adelaa1234 zkusila jsem vyfotit snad tam něco uvidíte

miskatus
autor
21. pro 2020

@kiksa22 Já vidííííím!!! 🙂 mazej pro jinej test, tyhle nemají tolik barviva, věřím, že to bude silenjší čárka!! 🙂

kiksa22
21. pro 2020

@miskatus měla jsem doma ještě ten plastový od drmaxe a je to stejně slabý tak uvidíme zítra ráno 😉

hellblau13
21. pro 2020

@kiksa22 vidím ho!!!! ✊✊✊

miskatus
autor
21. pro 2020

@kiksa22 dr max podle mě tolik barviva nemá jako z Benu, ale to jen má zkušenost, uvidíš, každopádně to je na dobré cestě!!!! 🙂 Se ti prcek uhnízdil jen déle🙂

kiksa22
21. pro 2020

@miskatus no už jsem ani nedoufala. 🙏 tak držím palce i tobě ať se taky dočkáš o vánocích budu čekat na zprávu

adelaa1234
21. pro 2020

@kiksa22 vidím 🙏🙏🥰

miskatus
autor
21. pro 2020

@kiksa22 Já vůbec nevím, zda se na to nevyprdnu a nepočkám až na den kdy má přijít ms...začínám být pěkně negativní :D

kiksa22
21. pro 2020

@miskatus tak uvidíš. Ono to je asi nejlepší. A kdy očekáváš ms?

miskatus
autor
21. pro 2020

@kiksa22 já jí teda neočekávám :D A neočekávám jí v neděli :D

kiksa22
21. pro 2020

@miskatus 🤣 tak držím pěsti ať se ti vyhne obloukem 🤣

miskatus
autor
Autor odpověď smazal
miskatus
autor
21. pro 2020

@kiksa22 kdyby nebyly ty Vánoce...tak mě to nesvádí testovat dřív určitě...ale takhle bych je měla pro sebe krásné...Manžel mi včera řekl ať si koupím něco pod stromeček že pro mě fakt nic nemá a když to řekne, tak to tak opravdu je....a já si řekla, že nic jiného krom tech dvou čárek tam mít nechci...ale na druhou stranu...co když to bude brzy testovat - jako u tebe...a já budu zbytečně zklamaná a co když testovat bude zbytečný úplně....

hellblau13
21. pro 2020

@miskatus jdi do toho, určitě tam ty dvě čárky budou!!!! Takhle budeš nervózní a budeš nad tím pořád přemýšlet. Věřím v sílu Vánoc 🎄🎅👶🏻

miskatus
autor
21. pro 2020

@hellblau13 ty jsi zlato 🙂 myslíš že středa teda? Loni jsme se ségrou připíjely na Silvestra s tím, že obě letos otěhotníme, tak tohle je moje poslední šance :D snad ten nahoře to ví :D

hellblau13
21. pro 2020

@miskatus zkusila bych to klidně zítra a ve středu už může být o trochu silnější. A i kdyby nebyl, pořád tam ta šance je, ale on určitě bude!!! Navíc by se ti narodila panna, to je dvojitá výhra 😊

miskatus
autor
21. pro 2020

@hellblau13 🙂 navíc bych měla termín na den úmrtí té mé kamárádky Mišky....proměnila bych smutné datum na krásné...ona také byla panna paradoxně... vše tak jako nahrává, že by to byl sen 🙂 Ale...říkám, začínám byt negouš :D Což u mě není normální :D

hellblau13
21. pro 2020

@miskatus to prostě musí vyjít, vůbec o tom nepochybuj 😉

miskatus
autor
21. pro 2020

@hellblau13 Zkusím:D kolik jsi byla dpo když sis dělala test?

hellblau13
21. pro 2020

@miskatus já jsem byla 10. MS měla dorazit v neděli a testovala jsem v pondělí před. Dlouho byl test bílý a pak se objevil duch.
Další test jsem dělala ve středu a to už bylo krásně vidět, žádný duch. Takže by to u tebe už mělo být taky vidět.

miskatus
autor
21. pro 2020

@hellblau13 já jsem dnes 8 nebo 9 DPO, protože mudr řekla nejdřív, že ovu bude o víkendu, pak řekla, že za dva dny a pak řekla, tak se o Adventu posnažte - což je neděle:D takže jsem z toho jelen :D takže ve středu bych byla 10 nebo 11 DPO

hellblau13
21. pro 2020

@miskatus tak to vychází na tu středu. Pokud ten test bude bílý, jsi pořád ve stejné situaci jako teď, protože pořád šance je, ale on bílý nebude 😊

kiksa22
21. pro 2020

@miskatus já taky věřím na zázrak 😉 za zkoušku nic nedáš.

kiksa22
Autor odpověď smazal
miskatus
autor
21. pro 2020

@hellblau13
@kiksa22
Holky vy mi tam tu čárku vymodlíte snad :D DĚKUJU!!!!!! jste zlatíčka! 🙂

martinie88
21. pro 2020

@kiksa22 Drzim palecky at sili😍

martinie88
21. pro 2020

@miskatus Juu tak budes testovat zitra? At je tam krasna carka🥰💗

miskatus
autor
21. pro 2020

@martinie88 holka moje asi až ve středu!!! S tebou!!! 🙂 jo???

martinie88
21. pro 2020

@miskatus Tak jo💗😍 Ja se uz smirila s tim, ze ms dorazi, zase to proste citim jako kazdy mesic, ale tobe strasne moc drzim palecky💗🥰

miskatus
autor
21. pro 2020

@martinie88 a kdy máš termín MS?

Strana