Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus pošli fotku. Jestli vidíš náznak, tak to je super!!!
@hellblau13 já už to vyhodila😀 já dělala dva testy- jeden dr max kde mi přišel náznak a druhy z Benu který má víc barviva dle mého a ten byl úplně čistý... a vyfotit by to fakt ani neslo😀 ti říkám ze to bylo spis něco co si přeju vidět než ze by tam byla
@miskatus já ti tak moc rozumím. A myslím, že k tomu každý dospěje dřív nebo později. Mám cyklus cca 33 dní, po tom "zpoždění" minulý měsíc mi to aplikace spočítala na 36 dní dokonce. Takže pokud nedorazí menstruace, tak bych chtěla počkat aspoň do 38 DC. O moc víc zas nechci, potřebuju si případně včas nechat napsat léky na štítnou žlázu. I když tam zvažuju, že si zajdu po Novém roce tak jako tak...
@miskatus jestli tam je náznak, tak to tam je!!! Měla jsem to první den taky úplně slabé. Půjde to nahoru, věř tomu 🍀🍀
@miskatus Ja myslela, ze testovat budem az zitra😂😊 Tak na to budu sama🙈 Ja ti rozumim, tohle testovani je dost na prd😔 Ale pokud tam byl mini dusik tak ms neprijde a hura pro test😍
@martinie88 já na tebe budu myslet ♥️♥️♥️ Já si to nechám po termínu MS 🌞
@hellblau13 no já si myslím ze ten náznak jsem viděla za poslední půl rok asi 100x víš 😀 a nebylo z toho nic protože to je něco co vidíš když test milionkrát natacis a pak vidíš něco co tam není 😀
Každopádně testy mám v kosi, nechala jsem si jen ten digitální který si případně příští týden udělám
@adelaa1234 Hlavně neplaš klid. Holky mají pravdu. Mysli pozitivně. Je to brzy. Já jsem včera měla ducha na testu dnes krásně zesílil a dr mě objednala až po novém roce,že je ještě brzy. 😉
@adelaa1234 adelko já jsem upřímně 100% přesvědčena ze je vše v pořádku, dej všemu čas, je hrozne brzy, ale tak jak ti test zesílil za týden je jasný ze je vše v tom nejlepším pořádku ♥️
@kiksa22 děkuji a přeji ať sílí ještě víc 🙏😍
@miskatus taky cítím , že je vše v pořádku 😊 ale někde tam uvnitř jsem taková porad nejistá , po tom co mi včera řekl doktor 😞
@adelaa1234 nikdy nedej na lékaře ale na svůj vlastní instinkt... věř sama sobe
@kiksa22 Jeee jen se raduj💗😍Aspon se muzeme radovat s tebou🥰 A posilej nam testy ja se tak rada kocham💗😍
@miskatus Jsi moc hodna, ale ja vim, ze tam bude prd😂 Ale beru to tak jak to je a za mesic zkusime dalsi iui💗 Drzim palecky at zadna ms neprijde🥰
@martinie88 dekuju a zítra dej vědět!!!!♥️ Kez by ti to vyšlo!♥️
@martinie88
@miskatus
@jade85 holky měli by sme si založit nějakou skupinku. Jsme tu dobrá parta. 😉 tak vám teda ještě ukážu jak sílí test.
@kiksa22 super, jak to už je jasný!!!!! V tom případě už jsme tři a další se v zapeti přidaji 😍
@hellblau13 to jenom doufám, že se k nám další přidají
@kiksa22 určitě přidají 🙏😍

Holky, vy jste takový zlatíčka! Moc vám děkuji , opravdu moc jste mi pomohly, když jsem nad tím tak přemýšlela, tak je pravda, ze první test, který mi vyšel tak nějak pozitivní , byl až 14.12 .. takže opravdu jsem musela mít ovulaci až těsně před menstruací a jsem úplně na začátku. Určitě se nenechám poslat hned na přerušení a řeknu mu to. Přeci mi nemůžou hned v nemocnici udělat zákrok , když je třeba vše v pořádku 😞poslal mě včera ještě na krev , tak zítra půjdu 🙏