icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
24. pro 2020

@kiksa22 Tobě také♥️ Uzij si sdělování “dárku” ♥️

hellblau13
24. pro 2020

@martinie88 vždycky je to lepší obden, pak je ten rozdíl krásně vidět. Je všechno na nejlepší cestě, neboj 🍀

martinie88
24. pro 2020

@miskatus Moc dekuji💗

martinie88
24. pro 2020

@hellblau13 Moc dekuji💗

miskatus
autor
25. pro 2020

@martinie88 Ahojky tak co dnes test?

hajglish
25. pro 2020

@miskatus Ahoj jak ty? Uz si testovala?

miskatus
autor
25. pro 2020

@hajglish já neee já držím a jsem úplně v klidu, ani mě to včera nemrzelo ze nevím na čem jsem. V klidu počkám do úterka nebo do středy ale tehotne se necítím 🙂 termín ms je buď neděle nebo pondělí a co ty jak jsi na tom?

hajglish
25. pro 2020

@miskatus Jo taaak,tak to pak joo.No ja si myslim,ze ovu probehla jako vzdy cca 17 DC,ale tenhl3 mesic to bylo asi az noc jak jsem tu psala jaky jsem to mela 3 dny jsem doce citula silene mokro a to nikdy nemivam,ale nevim zda to melo co spolecneho s ovu.Takze ja dnes bych mela byt asi 8DPO a uvidime prsa me vzdy zacinaji pobolivat cca 5-6den po ovu a vcera a dnes me boli vic nez jindy,ale k nicemu to neprisuzuji.Uvidime ja jak mam delsi cykly tak ms se ma dostavit az ve ctvrtek,tak uvidime zda vydrzim a nebo jeden zkusim jen tak v pondeli ☺️

hajglish
25. pro 2020

@miskatus a podbrisek me posledni 3 dny silene boli i vajecniky,ale nevim no.Na tohle vse je moc brzo aby se to prisuzovalo k tehu

martinie88
25. pro 2020

@miskatus Jo jo🙈😍 Omlouvam se, nestiham🙈 Tak holky sili a at ani neprestava💗

martinie88
25. pro 2020

@miskatus Drzim palecky at najdes //💗 Hele nevidet ty testy tak taky nevim, ze jsem tehu. Prsa neboli v podbrisku obcas pichne, ale to mi prijde stejne jako pred ms😊

miskatus
autor
25. pro 2020

@martinie88 sílí dost zlato!!!!! ♥️♥️♥️ No nádherný 🙂

jade85
25. pro 2020

Zdravím, ženy, krásné svátky! 🎄❤️ Konečně jsem vás dočetla 😊 u nás nic nového, akorát včera, když všichni odešli a malej usnul, jsme si to s mužem rozdali pod stromečkem 😇 podle kalendáře ještě nemám plodné dny, ale nějaké náznaky jsem cítila, bylo by to hezké, počít na vánoce 😃

jade85
25. pro 2020

@martinie88 jasně že sílí! Super! 👍👶

kiksa22
25. pro 2020

Holky pořád na vás myslím a držím palečky 👌🍀

hajglish
26. pro 2020

@kiksa22 Moc dekujeme,ja asi nejak zase nedoufam,zr by se mohlo zadarit 😔Ms ma prijit az 31 takze ja mam casu jeste dost 😅

miskatus
autor
26. pro 2020

Tak holky začínám být pekne nervni.... 😀🤦🏼‍♀️ Zítra max v pondělí ráno mám termín ms a bolesti zadne, cítím se nijak😀 minuly cyklus jsem už spinila trochu v sobotu což dnes není tak uvidíme jak tohle všechno dopadne🙂

miskatus
autor
26. pro 2020

@jade85 to by byla nádherná vzpomínka teda!!!♥️

miskatus
autor
26. pro 2020

A jak se cítíte vy všechny tehulky?🙂

hellblau13
26. pro 2020

@miskatus já věřím, že to určitě dopadne a MS už nepřijde a test bude pozitivní!!! Mně bylo celou dobu špatně, teď je mi o trochu líp. Jenomže minule, když se mi najednou udělalo líp, tak byl konec. Pořád se pozoruji, je to úplně na palici 🙈

hajglish
26. pro 2020

@miskatus Ja bych to nevydrzela a uz testovala 😅

martinie88
26. pro 2020

@miskatus Ja bych taky zkusila test🥰💗

martinie88
Autor odpověď smazal
veeeee
26. pro 2020

Ahoj holky, muzu mit trochu blbej dotaz? 😅 jsem cca 5-6dpo mivate některá i v teto době sex? My jsme momentalne s pritelem oba jak utrzeni ze řetězu. A ted nevim jestli to radsi vynechat nebo mit normalne sex 🙈

kiksa22
26. pro 2020

@miskatus docela dobře, po ránu mi je trošku nevolno, ale nic hrozného a občas pobolíva podbřišku. Ale jinak nic.

hajglish
26. pro 2020

@veeeee Uplne normalne,proc by jste nemohla mit s3x ☺️😉Uzivejte v poklidu

miskatus
autor
26. pro 2020

@hellblau13 zlato tohle v hlavě nemej... mě bylo blbě ještě než mě uspavali na revevizi... nedá de podle toho nic určovat... chápu ze se pozorujes ale mysli v tomhle pozitivně, jinak se z toho zblaznis až do konce. Musíš si uvědomit ze to stejne neovlivníme... Ale teď už se štěstí na tebe směje ♥️

miskatus
autor
26. pro 2020

@hajglish já se zarekla tak teď už to vydrzim 😀 alespoň budu mít porovnání jaké to je když testují denně a nebo jen jednou a víckrát ne a hlavně mám doma jen ten digital a ten chci fakt dělat po termínu ms ať mám jistotu

miskatus
autor
26. pro 2020

Tak na mě něco leze holky:/ psikam a je mi mizerne... a teď ani nevím jestli mužu paralen plus🤦🏼‍♀️ Zkusím bylinky

hellblau13
26. pro 2020

@miskatus já vím, že to neovlivním, jen se na to nedá nemyslet. A když jsem poprvé otěhotněla, měla jsem najednou strašnou rýmu, třeba je to znamení 😉

Strana