Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@martinie88 vždycky je to lepší obden, pak je ten rozdíl krásně vidět. Je všechno na nejlepší cestě, neboj 🍀
@miskatus Moc dekuji💗
@hellblau13 Moc dekuji💗
@martinie88 Ahojky tak co dnes test?
@miskatus Jo taaak,tak to pak joo.No ja si myslim,ze ovu probehla jako vzdy cca 17 DC,ale tenhl3 mesic to bylo asi az noc jak jsem tu psala jaky jsem to mela 3 dny jsem doce citula silene mokro a to nikdy nemivam,ale nevim zda to melo co spolecneho s ovu.Takze ja dnes bych mela byt asi 8DPO a uvidime prsa me vzdy zacinaji pobolivat cca 5-6den po ovu a vcera a dnes me boli vic nez jindy,ale k nicemu to neprisuzuji.Uvidime ja jak mam delsi cykly tak ms se ma dostavit az ve ctvrtek,tak uvidime zda vydrzim a nebo jeden zkusim jen tak v pondeli ☺️
@miskatus Jo jo🙈😍 Omlouvam se, nestiham🙈 Tak holky sili a at ani neprestava💗
@miskatus Drzim palecky at najdes //💗 Hele nevidet ty testy tak taky nevim, ze jsem tehu. Prsa neboli v podbrisku obcas pichne, ale to mi prijde stejne jako pred ms😊
@martinie88 sílí dost zlato!!!!! ♥️♥️♥️ No nádherný 🙂
Zdravím, ženy, krásné svátky! 🎄❤️ Konečně jsem vás dočetla 😊 u nás nic nového, akorát včera, když všichni odešli a malej usnul, jsme si to s mužem rozdali pod stromečkem 😇 podle kalendáře ještě nemám plodné dny, ale nějaké náznaky jsem cítila, bylo by to hezké, počít na vánoce 😃
@martinie88 jasně že sílí! Super! 👍👶
Holky pořád na vás myslím a držím palečky 👌🍀
Tak holky začínám být pekne nervni.... 😀🤦🏼♀️ Zítra max v pondělí ráno mám termín ms a bolesti zadne, cítím se nijak😀 minuly cyklus jsem už spinila trochu v sobotu což dnes není tak uvidíme jak tohle všechno dopadne🙂
A jak se cítíte vy všechny tehulky?🙂
@miskatus já věřím, že to určitě dopadne a MS už nepřijde a test bude pozitivní!!! Mně bylo celou dobu špatně, teď je mi o trochu líp. Jenomže minule, když se mi najednou udělalo líp, tak byl konec. Pořád se pozoruji, je to úplně na palici 🙈
@miskatus Ja bych taky zkusila test🥰💗
Ahoj holky, muzu mit trochu blbej dotaz? 😅 jsem cca 5-6dpo mivate některá i v teto době sex? My jsme momentalne s pritelem oba jak utrzeni ze řetězu. A ted nevim jestli to radsi vynechat nebo mit normalne sex 🙈
@hellblau13 zlato tohle v hlavě nemej... mě bylo blbě ještě než mě uspavali na revevizi... nedá de podle toho nic určovat... chápu ze se pozorujes ale mysli v tomhle pozitivně, jinak se z toho zblaznis až do konce. Musíš si uvědomit ze to stejne neovlivníme... Ale teď už se štěstí na tebe směje ♥️
Tak na mě něco leze holky:/ psikam a je mi mizerne... a teď ani nevím jestli mužu paralen plus🤦🏼♀️ Zkusím bylinky
@miskatus já vím, že to neovlivním, jen se na to nedá nemyslet. A když jsem poprvé otěhotněla, měla jsem najednou strašnou rýmu, třeba je to znamení 😉

@kiksa22 Tobě také♥️ Uzij si sdělování “dárku” ♥️