Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Ženy, u mě aspoň jedna radost z testu - syn má covid negativní 🙂
Holky tak ja 24dc cca tyden po ovulaci a krev na toaletaku, bolesti jako pri ms uz asi 4 dny, takze předpokládám ze brzo dorazí, takze zase dalsi mesic
Tak to je opravdu menstruace... no nic, jede se dal holky 🙂 jsem 2DC
@miskatus achjo, to mě mrzí 😞
@miskatus no nevim holky bricho me boli stejne jako vzdycky pred ms, tu mam dostat cca 2.1.
Takze uz to beru jako ms jako vzdycky, protoze to byla fakt jasne cervena krev 😅. S prvni dcerou jsem vubec nekrvacela. Vim ze kazdy trhu je jiny. Vzdycky kdyz uz zacnu takto krvacet, tak si rikam at uz se to rozjede poradne 😅 Pac ta nejistota je hrozna
Jste zlaticka ♥️ Já jsem psychicky v pohodě, bylo to lepší než testovat před ms takže to udělám další měsíc stejne, teď už vím ze cyklus mám 28 dni a ze mohu den jen špinit🙂 no asi tělo po revizi není úplně připravené 🙂 dala jsem si na zítra termín tetovani který jsem chtěla případně zrušit, takže alespoň se mám na co těšit protože pojedu 🙂
@miskatus tak to mě moc mrzí 😞😞 ale hlavu vzhůru a určitě se povede teď🙏😍 já dnes byla holky na gyndě i když jsem hodně váhala, zda se na něco nevymluvím, aby mě zase nepostrašil, ale díky bohu viděl už na ultrazvuku konečně žloutkový váček 🙏🥰 tak jsem tak šťastná a hrozně se mi ulevilo 😊❤️ Takže vám všem děkuji za útěchu 😊💖

@miskatus dokud se to nerozjede je ještě šance. Já to taky tak měla přeci 😉