icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

kiksa22
27. pro 2020

@miskatus dokud se to nerozjede je ještě šance. Já to taky tak měla přeci 😉

miskatus
autor
27. pro 2020

@jade85 vím... mas pravdu ♥️ Dam vědět ať se to vyvine jakkoli. Ty jsi kolikátý den DC vlastně?

miskatus
autor
27. pro 2020

@kiksa22 a měla jsi jen hnědou krev?

jade85
27. pro 2020

@miskatus určitě dej vědět. Já dnes 19 DC, podle kalendáře už plodné období, tak si užíváme 🙂

jade85
27. pro 2020

@siima12 no mám pocit, že tam nějaký náznak čárky vidím 🙂 ty ne?

siima12
27. pro 2020

@jade85 někde v hlavě jsem si říkala že něco vidím. Ale zkusila jsem to rozebrat a neviděla jsem nic😏

jade85
27. pro 2020

@siima12 tak to teď neřeš, cca za týden bude jasněji 🙂

siima12
27. pro 2020

@jade85 Dobrá nechám toho a buď MS přijde nebo ne😊

kiksa22
27. pro 2020

@miskatus ne to ne 😔

miskatus
autor
27. pro 2020

@kiksa22 a jak si spinila?

kiksa22
27. pro 2020

@miskatus měla jsem akorát trošku červené tak jsem myslela, že začíná ms,ale nakonec to nesililo a druhy den už nic

miskatus
autor
27. pro 2020

@kiksa22 no zatím to mám stejne ale s mým štěstím zítra menim tampon po hodině opět 🤦🏼‍♀️😀

hajglish
27. pro 2020

@miskatus Ja jsem zvedava na to jak dopadneme 😂Pojedeme pri nejhorsim spolu dalsi kola ☺️😉

miskatus
autor
27. pro 2020

@hajglish no to já taky😀 tohle miluju tyhle stavy - ani krámy ani cisto🤦🏼‍♀️ Proč se to buď úplně nerozjede nebo ať to vůbec nemám, tohle je úplně k zblazneni 😀 no nic... jdu si dat bramburky 🤣

jade85
27. pro 2020

Ženy, u mě aspoň jedna radost z testu - syn má covid negativní 🙂

hajglish
27. pro 2020

@miskatus presne to je hrozny tohle ja minuly mesic mela jen jeden den ms a taky jsem nevedela co to,je to hrozny tohle.A ano presne tak dej si bramburky 😉

veeeee
28. pro 2020

Holky tak ja 24dc cca tyden po ovulaci a krev na toaletaku, bolesti jako pri ms uz asi 4 dny, takze předpokládám ze brzo dorazí, takze zase dalsi mesic

miskatus
autor
28. pro 2020

Tak to je opravdu menstruace... no nic, jede se dal holky 🙂 jsem 2DC

miskatus
autor
28. pro 2020

@veeeee to nebude ms holka🙂 to bude nidace🙂

hellblau13
28. pro 2020

@miskatus achjo, to mě mrzí 😞

hajglish
28. pro 2020

@miskatus To me moc mrzi,ve ctvrtek se k tobe pridam

hajglish
28. pro 2020

@veeeee To si myslim tez,ze to bude nidace ☺️

hajglish
28. pro 2020

@miskatus Me totiz jak9 vzdy uz pomalu a jiste prestavaji bolet prsa jako kazdy mesic.Takze ted to nedopadne

jade85
28. pro 2020

@miskatus škoda, ale začíná další cyklus, tělo se čistí a chystá se další příležitost 😊

kiksa22
28. pro 2020

@miskatus to mě mrzí 😔

veeeee
28. pro 2020

@miskatus no nevim holky bricho me boli stejne jako vzdycky pred ms, tu mam dostat cca 2.1.
Takze uz to beru jako ms jako vzdycky, protoze to byla fakt jasne cervena krev 😅. S prvni dcerou jsem vubec nekrvacela. Vim ze kazdy trhu je jiny. Vzdycky kdyz uz zacnu takto krvacet, tak si rikam at uz se to rozjede poradne 😅 Pac ta nejistota je hrozna

miskatus
autor
28. pro 2020

Jste zlaticka ♥️ Já jsem psychicky v pohodě, bylo to lepší než testovat před ms takže to udělám další měsíc stejne, teď už vím ze cyklus mám 28 dni a ze mohu den jen špinit🙂 no asi tělo po revizi není úplně připravené 🙂 dala jsem si na zítra termín tetovani který jsem chtěla případně zrušit, takže alespoň se mám na co těšit protože pojedu 🙂

miskatus
autor
28. pro 2020

@hajglish nehazej flintu do zita, však je ještě plnoooo času🙂

adelaa1234
28. pro 2020

@miskatus tak to mě moc mrzí 😞😞 ale hlavu vzhůru a určitě se povede teď🙏😍 já dnes byla holky na gyndě i když jsem hodně váhala, zda se na něco nevymluvím, aby mě zase nepostrašil, ale díky bohu viděl už na ultrazvuku konečně žloutkový váček 🙏🥰 tak jsem tak šťastná a hrozně se mi ulevilo 😊❤️ Takže vám všem děkuji za útěchu 😊💖

hajglish
28. pro 2020

@miskatus Jo to ja vim,ve ctvrtek uvidime,ale citim se tak,ze to nevyslo.Proste intuice 😉Ale jsem v klidu,nejak jsem si na to uz zvykla 😅

Strana