Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hajglish to je divný. Nemůže to být spíš uhnizdovani? Neměla jsi později ovulaci?
@hellblau13 Tezko rict,ale te krve zase neni nijak malo,ze by to byla jen kapicka tak to zase ne
@martinie88 Taky krásný ducháčkové 😊😊 zítra nebo pozítří bych zkusila ještě mamatest a pak ten digitální risknu
@martinie88 Bojím se že mi to ukáže digitální minus 😁
@siima12 👍👍 👍
@hellblau13 Teď jen nevím jestli budou zítra na gyndě když je Silvestr ale podle mě by bylo brzy tam jít
@siima12 na gynekologii až tak v 6. - 7. týdnu, pokud nespinis, nebylo by tam zatím nic vidět a byla bys zbytečně zklamaná. Objednej se až na začátek ledna, to bude akorát 👍. Když jsem se objednávala já, měla jsem na digitální testu už 3+. Buď v klidu a užívej si tu radostnou zpravu 😍
@hellblau13 Já chodím pravidelně na gyndu každý měsíc hlídali mi vajíčka jak se mi tvoří. Brala jsem ultrogestan a clostilbegyt. Manžel byl i na vyšetření jestli je ok. A na gyndě mi řekli pokud zjistíte že jste těhotná tak hned zavolejte. Oni mi asi sami řeknou že teď je brzy
@siima12 Krasa😍 Ja to rikala😊 Ja budu volat v pondeli, tedy tyden po vynechani. Chtela bych jit v tom 7tt 🙂
@martinie88 No já budu volat zítra, říkala doktorka kdybych otěhotněla tak mám zavolat.😊 ale držím se abych se doma neprokecla chci to mít nejdřív potvrzený
@siima12 to verim je to nekonecny,ale musis byt v klidu s nestresovat se ☺️Ja tedy zatim stale cekam kdy se mi ms rozjede stale jdyz jdu na wc tak jen utru ruzovy flek a jinak stale jen takove spineni nic extra a bez sliznice tak ja nevim co si mam o tom myslet,jeste jsem toto nikdy nemela
@siima12 Hlavne klidek a zadny nervy 😊 Na gyndu si klidne zavolej, kdyz si te tak hlidaji, ale stejne, maximalne uvidi gestacni vacek a srdicko az tak kolem 7-8tt. To mas jeste asi cas, kdyz nemas jeste ani den vynechani ms, ne?
Takze i kdyz te prohlidnou, tak jeste potrva, nez se to uplne potvrdi. Pokud te tak hlidaji, tak ti asi aspon vezme krev a za par dni znovu, aby se videlo jestli hcg roste. Ted je dulezity aby se ti nespustila ms, i to se bohuzel muze stat.
Zdravím děvčátka, chci se zeptat, můžu teď na začátku těhotenství si vzít paralen ? Hrozně mě dneska bolí hlava 😞
@adelaa1234 Paralen muzes, 3x denne po 6 hodinach. Chodim na migrenologii a tohle jedine mi doporucili. At to brzy prejde💗
@martinie88 děkuji moc ❤️

@hajglish Akorát mě láká udělat clearblue ale bojím se to bych si udělala asi až by čárka byla víc silná