Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
Holky, já mám dneska takovou náladičku, že to vidím spíš na PMS než na těhotenství 😒 úplně to na sobě poznám, jak začnu být podrážděná kvůli každý kravině, tak se menstruace blíží...
Já dnes u dr dobrý. Už zaznamenala srdíčko, ale jsme prej malinký, ale HCG vysoký. Mám zase kontrolu příští týden.
Jo a je mi furt špatně bože! U prvního těhu jsem ani nevěděla, že jsem v tom a teď tak trpím. 🙈
Hlásím info z kontroly. Vše je v pořádku 🙏. Podle MS 8+4 a podle UZ 9+0, takže u mě musela být ovulace už 11DC. Ještě mě čeká kontrola příští týden, protože jsem se rozhodla změnit gynekolozku.
@hellblau13 jak to ze změnit?
@hellblau13 a jsem rada ze je vše v pořádku!!!!!🙏♥️
@miskatus vadí mi přístup. Jsem objednaná na 8 a pravidelně začíná ordinovat až v 9, pak třeba 15 min nikoho nevezme do ordinace a vyřizuje si soukromé telefonáty. Byl mi doporučen někdo jiný, tak to jdu zkusit a uvidím.
@hellblau13 to chápu, to by mě vadilo taky🙂 Uka fotku, já to mám hrozne rada se kochat🙂
@miskatus navíc ještě teď v době covidu nesmí být v čekárně tolik lidí, tak se stojí fronta na chodbě a není schopna přijít včas a urychlit to. Ale fotka se jí povedla 😊
@hellblau13 to je nádhera ♥️♥️♥️ Tak ti závidím a zároveň přeji 🙂 zaslouzis si štěstí po tom všem. Tak teď už nebudeš mít takový stres a začneš si konečně užívat 🙂
@miskatus moc děkuji 😊. A doufám, že všem přinese štěstí 🍀🍀
@hellblau13 To je nadherne miminko moc gratuluji💗🥰
@miskatus to udělej, jestli máš tu možnost. Budeš mít jasno. 👍
@martinie88 děkuji a čekám na tvoji fotku 😊
@hellblau13 no MUDr má dovcu:/ no co... holt to je udel už nevedet ani kdy mám ovulaci😂 jen teda nevím kdy snížit ten drmek
@miskatus to je škoda. A bereš teď dva? Myslím, že když to snížís na jeden, tak se nic nestane, on je hodně koncentrovaný.
@hellblau13 Jj beru dva po snídani, tak já zítra vezmu jeden už teda
@miskatus myslím, že už jsi si udělala hladinu a teď to budeš jen udržovat
@miskatus ještě jsem si uvědomila jednu věc, vždy při ovulaci mě při sexu strašně bolel čípek. Trvalo mi dlouho, než jsem přišla na to, proč se mi to stává a pak mě trklo, že to je v době ovulace. Takže jsem fakt měla jistotu, akorát to bylo v té době docela utrpení.
Ahojky děvčata znáte některá tuhle aplikaci? SceanBaby?

@miskatus a zkoušela jsi ovuvtest?