icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

suecookie
7. led 2021

@miskatus a zkoušela jsi ovuvtest?

veeeee
7. led 2021

@miskatus no prave takovej hooooodne tahlej

jade85
7. led 2021

Holky, já mám dneska takovou náladičku, že to vidím spíš na PMS než na těhotenství 😒 úplně to na sobě poznám, jak začnu být podrážděná kvůli každý kravině, tak se menstruace blíží...

miskatus
autor
7. led 2021

@suecookie já testy už nedělám 🤦🏼‍♀️ Mě to akorát nervovalo a hlavně mi nevychází pozitivně... asi moc piju 🤣

miskatus
autor
7. led 2021

@jade85 neboj však to můžeš být podrážděna i z toho ze se prave ms neblíží🙂 nedělej závěry 🙂 kdy chceš dělat test?

miskatus
autor
7. led 2021

@veeeee já prave takový nikdy neměla tak nevím:/ a testům už moc nevěřím a zbytecne mě nervovaly.

kiksa22
7. led 2021

@jade85 třeba ne vždyť mi ženský jsme náladové pořád 😉

kiksa22
7. led 2021

Já dnes u dr dobrý. Už zaznamenala srdíčko, ale jsme prej malinký, ale HCG vysoký. Mám zase kontrolu příští týden.

kiksa22
7. led 2021

Jo a je mi furt špatně bože! U prvního těhu jsem ani nevěděla, že jsem v tom a teď tak trpím. 🙈

jade85
7. led 2021

@miskatus původně jsem chtěla až za týden (37 DC), ale asi se neudržím a zkusím v pondělí (34 DC) 🙂 jestli tedy do té doby nebude jasno, zejo...

jade85
7. led 2021

@kiksa22 já zas tak moc ne, respektive tohle je taková neovladatelná podrážděnost, kterou fakt cítím jen před ms 😃 ale tak ty hormony a příznaky jsou nevyzpytatelný, no...

hellblau13
7. led 2021

Hlásím info z kontroly. Vše je v pořádku 🙏. Podle MS 8+4 a podle UZ 9+0, takže u mě musela být ovulace už 11DC. Ještě mě čeká kontrola příští týden, protože jsem se rozhodla změnit gynekolozku.

miskatus
autor
7. led 2021

@hellblau13 jak to ze změnit?

miskatus
autor
7. led 2021

@hellblau13 a jsem rada ze je vše v pořádku!!!!!🙏♥️

hellblau13
7. led 2021

@miskatus vadí mi přístup. Jsem objednaná na 8 a pravidelně začíná ordinovat až v 9, pak třeba 15 min nikoho nevezme do ordinace a vyřizuje si soukromé telefonáty. Byl mi doporučen někdo jiný, tak to jdu zkusit a uvidím.

miskatus
autor
7. led 2021

@hellblau13 to chápu, to by mě vadilo taky🙂 Uka fotku, já to mám hrozne rada se kochat🙂

hellblau13
7. led 2021

@miskatus navíc ještě teď v době covidu nesmí být v čekárně tolik lidí, tak se stojí fronta na chodbě a není schopna přijít včas a urychlit to. Ale fotka se jí povedla 😊

miskatus
autor
7. led 2021

@hellblau13 to je nádhera ♥️♥️♥️ Tak ti závidím a zároveň přeji 🙂 zaslouzis si štěstí po tom všem. Tak teď už nebudeš mít takový stres a začneš si konečně užívat 🙂

hellblau13
7. led 2021

@miskatus moc děkuji 😊. A doufám, že všem přinese štěstí 🍀🍀

martinie88
7. led 2021

@hellblau13 To je nadherne miminko moc gratuluji💗🥰

veeeee
7. led 2021

@miskatus no ja ho prave mam cca od toho 9,10DC ale pozitivni ovu test az 15DC tqk nevim podle ceho se ridit

miskatus
autor
7. led 2021

@veeeee jo holka mě řekni... já teď jedu do práce, mám kancelář u své gynekolozky tak přemýšlím zda ji neřeknu o ultrazvuk aby řekla kdy mám ovulaci.

hellblau13
7. led 2021

@miskatus to udělej, jestli máš tu možnost. Budeš mít jasno. 👍

hellblau13
7. led 2021

@martinie88 děkuji a čekám na tvoji fotku 😊

miskatus
autor
7. led 2021

@hellblau13 no MUDr má dovcu:/ no co... holt to je udel už nevedet ani kdy mám ovulaci😂 jen teda nevím kdy snížit ten drmek

hellblau13
7. led 2021

@miskatus to je škoda. A bereš teď dva? Myslím, že když to snížís na jeden, tak se nic nestane, on je hodně koncentrovaný.

miskatus
autor
7. led 2021

@hellblau13 Jj beru dva po snídani, tak já zítra vezmu jeden už teda

hellblau13
7. led 2021

@miskatus myslím, že už jsi si udělala hladinu a teď to budeš jen udržovat

hellblau13
7. led 2021

@miskatus ještě jsem si uvědomila jednu věc, vždy při ovulaci mě při sexu strašně bolel čípek. Trvalo mi dlouho, než jsem přišla na to, proč se mi to stává a pak mě trklo, že to je v době ovulace. Takže jsem fakt měla jistotu, akorát to bylo v té době docela utrpení.

siima12
7. led 2021

Ahojky děvčata znáte některá tuhle aplikaci? SceanBaby?

Strana