icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

miskatus
autor
13. led 2021

@jade85 No nějak to vydržím, nic jiného mi nezbývá. :D Jak to že jsi nespala? Tak skvělé, že ti není špatně od žaludku, přesně tak si to představuju teď taky :D

jade85
13. led 2021

@miskatus večer jsem ještě dodělávala nějakou práci, jak jsem dopo byla u doktorky, tak jsem nestíhala...Já na nevolnosti ani v prvním těhotenství moc netrpěla, tam snad mě to teď nedostihne, musím fungovat... 🙂 Ale zítra jsem měla jít cvičit od 6:30 a na to teda prdím 😂Trenér pak bude pryč, ale myslím, že 2 týdny pauza mi jen prospěje takhle v začátku... pro jistotu.

miskatus
autor
13. led 2021

@jade85 Tím, že nebudeš cvičit určitě nic nezkazíš a když ti bude dobře, pak začít můžeš kdykoli. 🙂 Mě bylo dobře u dcery, u syna mi bylo celé tři měsíce hrozně, moje sestra to měla naopak, takže ani podle toho člověk neurčí co čeká :D A co děláš za práci?

pajule91
13. led 2021

@miskatus jee tak držím palečky aby se zadařilo ☺️ kdepak je ve druhé. Měli jsme odklad kvůli jeho neposednosti. Nevydržel být v klidu víc jak 20min tak nám doporučili odklad. Momentálně jsem ráda že může chodit protože ta distanční výuka je masakr jako.. Já mám jedno ale u více dětí to už je opravdu záhul pak asi :/

miskatus
autor
13. led 2021

@pajule91 A jak zvládá roušku? Dcera je chudinka pod ní úplně osypaná, koupila jsem jí respirátor a říká že je to lepší jak je větší jakoby, ale stejně...
Záhul? Naopak...mě přijde že s jedním to byl záhul, u dvou jsem imunní vůči hodně věcem....momentálně i když se rvou...řeknu že chodit za mnou jen když poteče krev. :D Včera jsem měla klientku, která má dětí 5....to třeba vím, že nechci, tři a konec :D Ono je dost možný že i se třemi přestanu cvičit a začnu pít a kouřit :D

pajule91
13. led 2021

@miskatus to víš rouška nic moc. Jednou už mi říkal že se mu udělalo špatně tak ho učitelka držela u okna aby se nadejchal vzduchu a nechala ho pak bez roušky než jsem přijela... No vidíš to zkusím mu tedy asi taky pořídit respirator. Tohle je opravdu hrozný už :/ asi máš pravdu že u víc dětí už je asi člověk obrněný víc 😅
Včera jsme se zrovna bavili s tím mým co když budeme mít tři děti místo dvou a dnes se mu o tom už zdálo prej 😂

jade85
13. led 2021

@miskatus neee, to já nechci přestávat cíleně kvůli těhotenství, ale prostě to teď tak vychází, tak si aspoň odpočinu, dám mimču šanci se tam v klidu pořádně zavrtat a pak zas pojedu normálně 🙂 práci dělám kancelářskou, docela mě to baví, z home office, teď budu přecházet po rodičáku z půl úvazku na třičtvrtě 😒. No a do toho jsem dula a laktační poradkyně 🙂 s tím jsem teda začala až loni, ale je to boží, ráda bych se tím živila 🙂 ty máš k tomu trénování ještě něco nebo se tím uživíš?

hellblau13
13. led 2021

@miskatus to je sranda, úplně si to pamatuji, ale ty dva dny za sebou prostě musel 😂😂. A to počkej, jestli ti bude špatně, budeš unavená a večer odpadnes, to bude mít chudák ještě další sichtu doma starat se o děti 🙈. Ale zase bude mít jistotu, že už ho nebudeš k ničemu nutit 😂😂

jade85
13. led 2021

Holky můj muž by teď hrozně chtěl. Ale já to teď nedám. Minule jsem začala špinit den po sexu. Vím, že to tím nebylo, ale minimálně do pátku má prostě utrum 😂

miskatus
autor
13. led 2021

@pajule91 No alespoň bys to vzala jedním vrzem :D Ale prča to asi na začátku úplně není. :D

miskatus
autor
13. led 2021

@jade85 wau laktační poradkyně a dula - tak to jsem si před rokem řekla, že bych jednou chtěla také dělat...to je takový můj tajný sen. 🙂 Jak dlouho to děláš bokem? Já jsem trenér teprve od loňského března...a od té doby jsem najela tak že mě to uživí úplně, mám stále 13-15 lidí, pak víc neberu, je to s dětmi časově neúnosné i když cvičím z domu. Klienti cvičí 2x týdně hodinu, makám i víkendy abych si to nějak rozložila a 2 x v týdnu jsem výživová poradkyně 🙂 jezdím pondělky a čtvrtky do kanceláří - jednu mám v Pelhřimově a druhou v Táboře což je moje hlavní práce, tu mám 10 let.

miskatus
autor
13. led 2021

@hellblau13 :D To já dnes už zkoušet nic nebudu, protože mi to strach nedovolí :D No já doufám tajně že mi případně nebude vůůůůbec špatně :D a tobě je teda trochu líp nebo stále stejné?

jade85
13. led 2021

@miskatus kurz na dulu jsem dodělala v červnu, v srpnu jsem byla u prvního porodu, teď mám další klientku s termínem v únoru. Potřebuju ještě další dvě, než se certifikuju. A LP jsem si udělala kurz až teď v prosinci, původně jsem to chtěla spíš pro dulí klientky na poporodní péči, ale možná to začnu nabízet i samostatně 🙂 je to fakt krásná práce, i když náročná. Ještě zvažuju, že bych si udělala kurz na lektorku gravid jógy do kombinace k tomu. Je toho hodně, ale je třeba si na to vzdělávání nejdřív vydělat (i když muž mě sponzoruje trochu) 🙂

hellblau13
13. led 2021

@miskatus je to o malinko lepší. Nejhorší je to večer, přidala se k tomu únava, takže odpadnu fakt brzy. Mám pořád takovou pachuť v puse. Stav, kdy si připadám přejedena, ale zároveň mám hlad. Nezvracim, ale možná by to bylo lepší, třeba by se alespoň na chvíli ulevilo.

martinie88
13. led 2021

@jade85 Ten krásně sílí💗 Jen tak dál🍀 Mužu mít otázku? Že jsi E.H.? Jestli jo tak to se známe ze skupinky Jen tak pro radost🙂

jade85
13. led 2021

@martinie88 joooo 🙂 a ty jsi M.M.? 🙂 Takže zas budem mít stejně starý děti 😃

martinie88
13. led 2021

@jade85 No jooo💗😍 Ja se po tom ZT strasne bojim tak vsude mlcim😊 Kdy budes testovat?🥰

jade85
13. led 2021

@martinie88 to chápu. Ještě testnu v pátek a v pondělí a když bude vše ok, tak už testování zabalím a objednám se k doktorce a budu doufat 🙂

martinie88
13. led 2021

@jade85 Jee tak se moc tesim na testy a strasne moc ti drzim palecky💗🍀

jade85
13. led 2021

@martinie88 děkuju, určitě dám vědět 🙂 snad to tentokrát klapne 🙂

veeeee
14. led 2021

Tak dneska pozitivni -snad ovu test 😅. O dva dny driv jak minulej mesic. Tak jsem zvedava

jade85
14. led 2021

@veeeee tak snažení zdar 🙂 myslím, že není ještě úplně 100%, ale do večera určitě bude 🙂

miskatus
autor
14. led 2021

@veeeee ´Do večera bude pozitivní určitě! Já takto měla v 5 večer a v 8 večer byl úplně jasně pozitivní! 🙂 Hodně štěstí! To budeme testovat skoro všichni spolu! 🙂

veeeee
14. led 2021

@jade85 takze mam zkusit jeste vecer jeden test?

miskatus
autor
14. led 2021

@veeeee no nemusíš, podle bude určitě pozitivní 🙂

veeeee
14. led 2021

@miskatus mozna zkusim uvidime 🙂, ty jsi mela pozitivni tak dva dny zpet ze?

miskatus
autor
14. led 2021

@veeeee já měla pozitivní nejvíc prave v pondělí v 8 večer, v úterý byl jakoze pozitivní ale čárka byla stejne silná jako kontrolní, už nebyla silnější a v 8 večer v úterý už byl test negativní tak začala ovulace

jade85
14. led 2021

@veeeee můžeš, ale nemusíš. Ber to tak, že jsi v plodném období a zítra nebo ideálně i dnes na to vlítněte 🙂

jade85
14. led 2021

Holky, tak mě začíná být pěkně šoufl. Mám úplně vlčí hlad, ale když se najím, je mi blbě. Teď jsem si dala čerstvý domácí chleba s tvarohem a úplně mám pocit, že cítím na jazyku droždí..ble.

hellblau13
14. led 2021

@jade85 vítej v klubu 😂👍

Strana