Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@adelaa1234 Krásný bříško já půjdu na odběr začátkem února 😊 a na screening mám jít 4.3 😊
@siima12 Děkuji, i když já jsem v takovým neklidu z toho 😀 ze už mám takové bříško, takhle na začátku 😀😊
4.3? Tak to jdeš chvíli po mě 😊 kdy mas termín porodu ?😊
@adelaa1234 12.9. mám termín ☺️ Už se těším až prďolu uvidím znovu 🙂
@siima12 paráda 🥰 taky se těším, jdu na kontrolu 2.2 ráno a 15.2 na ten screening , tak se taky nemůžu dočkat a zároveň se modlím , aby bylo vše v pořádku 🙏
@adelaa1234 Kdy máš termín ty?😊 Já taky doufám že bude vše v pořádku 🙏
@siima12 Já mám termín 25.8 😊
Určitě bude vše v pořádku 😊, musíme v to věřit 🤩🥰
@adelaa1234 Já budu kousek po tobě 😊
Jinak děvčata mám objednáno fertiprona a drnek forte. Máte některá zkušenost?
@miskatus jéé, no neke 😱 já taky vidím !!🤩🤩🤩
@miskatus z dovolením jsem si půjčila fotku a dala jsem ji do jednoho filtru 🤩 a je i krásně narůžovělá😱😍 moc moc držím palečky, aby sílila🙏🥰
@miskatus Ja vidim taky😍 Jak vypada po zaschnuti?😍
@adelaa1234 jééé ty jsi zlatá, no tady je vidět úplně lépe 🙂
@martinie88 no vidět je, ale jakože by to byla čára jako blázen to není :D Ale jelikož jsem měla ovulace až večer tak mi začíná 10 DPO až dnes večer, takže je to jakoby 9 DPO což je dobrý duch 🙂 Uvidíme, zatím se nijak neraduju 🙂
@martinie88 po zaschnutí 🙂
Holky jste zlaté, strašně bych si přála, aby to konečně po tom všem dopadlo dobře. 🙂 Mám ale pozitivní myšlení a splachuju vše negativní. 🙂
@miskatus je tam!!!! Já to říkala, že to vyjde a budeme rodit všechny postupně. Ježíši, já mám takovou radost za tebe 😍😍😍
@miskatus Je krasne vudet i na suchem😍💗

@siima12 skvělá zpráva ❤️ a odpovídá týdnu podle ms? Z toho já jsem nejvíc nervní vždycky 😊