icon

Někdo 5. DPO? 🙂

miskatus
24. lis 2020

Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂

hellblau13
28. led 2021

@jade85
@miskatus Tak super, děkuji 😊. Já jsem si říkala, že to asi nemá smysl řešit, že tomu se prostě nedá vyhnout a musím normálně žít. Já včera tahla vztekajici dítě do schodů 😂

jade85
28. led 2021

@hellblau13 mě teď víc než nošení staršího trápí nevolnosti. Je mi fakt celej den blbě jako bych měla kocovinu 😖 večer už jsem úplně vyřízená z toho...

hellblau13
28. led 2021

@jade85 tohle přesně jsem měla v období Vánoc, celodenní kocovina a večer mi bylo nejhůř. Pomáhalo mi často jist po malých dávkách a spíš slané než sladké. Teď už je to mnohem lepší, přetrvává taková pachuť v puse, ale nastoupila hrozná únava. Usínám v 8 večer a to ještě občas spím i přes den.

jade85
28. led 2021

@hellblau13 jo, to jídlo taky zvládám pomalu... hlavně čerstvé lehké věci. Sladký mi pomůže nárazově, ale pak je mi z toho ještě víc blbě, jak se prekyselí žaludek. No snad to přejde.

miskatus
autor
28. led 2021

@jade85 jo jestli já mu to vůbec někdy povim😀 říkala jsem si po termínu ms, ten byl včera a dnes si říkám ze počkám na úplnou dálnici.
Kdy jste měly holky úplnou dálnici na testech?

hellblau13
28. led 2021

@miskatus já jsem 4 dny po ms udělala clearblue a bylo tam 3+. Byla to pro mě taková třešnička na dortu a už jsem netestovala. Ta čárka je jasná, může mít min barviva, všechno je v pořádku, nenech se rozhodit.

jade85
28. led 2021

@miskatus já měla 39 DC. Kolik to bylo DPO nebo kolikátý den zpoždění, to nevím 😃 Tipla bych tak týden zpoždění ms, ale fakt netuším.

jade85
28. led 2021

@miskatus jinak taky myslím, že je to u tebe jasný 🙂 tomu už k dálnici moc nechybí 🙂

siima12
28. led 2021

@miskatus Já si myslím že už máš krásný dálnice 🙂 pošlu nějaké svoje testy ☺️
Ta první je je 7.1, Druhá je 15.1, třetí je 5.1 a poslední 2.1

miskatus
autor
28. led 2021

@jade85
Děkuji🙂 já asi zase zbytečně řeším, jak by to mělo vypadat a hlavně jsem v šoku že se cítím úplně báječně... což neznám z toho předchozího, to mě bolelo břicho neustále a teď si moc těhotně nepřipadám což jsem měla takto u syna, takže teď díky tomu věřím v dobrý konec, jak to mám s čím porovnat. 🙂Od kdy ti je blbě?

miskatus
autor
28. led 2021

@siima12 Jsi hodná, takže tam máš od jakože silnější k úplné dálnici třeba 8 dní?

miskatus
autor
28. led 2021

@hellblau13 což jako já nemám stejný testy tak je mi jasný, že nemohu moc hodnotit a hlavně ne vždy to stihnu ráno...🙂 Tobě už je úplně dobře?

jade85
28. led 2021

@miskatus spíš 7...první test jsem dělala 11.1. a slabá čárka (už ne duch, prostě čárka) a 18.1. maximální dálnice 🙂

jade85
28. led 2021

@miskatus je, promiň, to nebylo na mě...no ale u mě takhle :D

jade85
28. led 2021

@miskatus já ani nevím od kdy mi je blbě. Prostě se to nějak postupně zhoršuje. Celý tenhle týden nic moc.

miskatus
autor
28. led 2021

@jade85 já takovou slabou měla v neděli cca tak do neděle času dost snad🙂

siima12
28. led 2021

@miskatus testovala jsem i 8DPO ale to jsem hledala ducha. Od toho 11DPO jsem měla už krásného ducha který byl krásně vidět. Toho 2.1 ta fotka je po prvé kde jsou krásně vidět 2 čárky 😄

siima12
28. led 2021

@miskatus Tady jsem byla 11DPO

miskatus
autor
28. led 2021

@jade85 a k MUDr jdeš příští týden kdy?

miskatus
autor
28. led 2021

@siima12 ono ten mamatest taky sehnat je umění jsem zjistila...pokud si ho neobjednáš z internetu teda...:/ pak mám ob dva dny jiné testy a takhle to dopadá :D

siima12
28. led 2021

@miskatus Já byla na neschopence s kolenem. Takže jsem si je objednávala přes internet😆 dobrý je že se nemusím vracet do práce. Jsem na rizikovým

miskatus
autor
28. led 2021

@siima12 jak to??

jade85
28. led 2021

@miskatus ve středu v 10 🥰. Podle ms mi to vychází na 8+0, tak jsem zvědavá, kolik budu doopravdy 🙃

siima12
28. led 2021

@miskatus Měla jsem během roku 2020 3 operace spodku. 2 operace s čípkem a poslední bylo mimoděložní

miskatus
autor
28. led 2021

@jade85 jeee tak to bychom byly přesně 14 dni od sebe🙂

miskatus
autor
28. led 2021

@siima12 ty blaho tak to si měla rok:/ a je ti dobře?

hellblau13
28. led 2021

@miskatus mne bylo nejhůř 7-11tt. Nezvracela jsem ani jednou, ale celodenní kocovina. Ta teď už není. Jen zůstala nepříjemná chuť v puse, ať sním cokoliv. Přišla únava, chce se mi pořád spát a mám i větší hlad. Ty zatím nic necítís?

siima12
28. led 2021

@miskatus Jsem v pohodě a konečně jsem těhotná 😀❤️ Jsem teď 7+4

miskatus
autor
28. led 2021

Holky a v jakém týdnu jste byli poprvé na ultrazvuku a kdy jste viděly srdíčko?
@jade85 ty jsi se objednala takto déle schválně viď?

miskatus
autor
28. led 2021

@hellblau13 No dnes ráno mi bylo trochu blivno, ale nemohu to přisuzovat těhotenství. :D nejsem zvyklá hned snídat a teď jak v noci nespím, tak musím ráno vstát a jíst takže jsem poslední dny vyměnila ranní cvičení za snídani :D

Strana