Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@hellblau13 mě teď víc než nošení staršího trápí nevolnosti. Je mi fakt celej den blbě jako bych měla kocovinu 😖 večer už jsem úplně vyřízená z toho...
@jade85 tohle přesně jsem měla v období Vánoc, celodenní kocovina a večer mi bylo nejhůř. Pomáhalo mi často jist po malých dávkách a spíš slané než sladké. Teď už je to mnohem lepší, přetrvává taková pachuť v puse, ale nastoupila hrozná únava. Usínám v 8 večer a to ještě občas spím i přes den.
@hellblau13 jo, to jídlo taky zvládám pomalu... hlavně čerstvé lehké věci. Sladký mi pomůže nárazově, ale pak je mi z toho ještě víc blbě, jak se prekyselí žaludek. No snad to přejde.
@miskatus já jsem 4 dny po ms udělala clearblue a bylo tam 3+. Byla to pro mě taková třešnička na dortu a už jsem netestovala. Ta čárka je jasná, může mít min barviva, všechno je v pořádku, nenech se rozhodit.
@jade85
Děkuji🙂 já asi zase zbytečně řeším, jak by to mělo vypadat a hlavně jsem v šoku že se cítím úplně báječně... což neznám z toho předchozího, to mě bolelo břicho neustále a teď si moc těhotně nepřipadám což jsem měla takto u syna, takže teď díky tomu věřím v dobrý konec, jak to mám s čím porovnat. 🙂Od kdy ti je blbě?
@hellblau13 což jako já nemám stejný testy tak je mi jasný, že nemohu moc hodnotit a hlavně ne vždy to stihnu ráno...🙂 Tobě už je úplně dobře?
@miskatus mne bylo nejhůř 7-11tt. Nezvracela jsem ani jednou, ale celodenní kocovina. Ta teď už není. Jen zůstala nepříjemná chuť v puse, ať sním cokoliv. Přišla únava, chce se mi pořád spát a mám i větší hlad. Ty zatím nic necítís?
@hellblau13 No dnes ráno mi bylo trochu blivno, ale nemohu to přisuzovat těhotenství. :D nejsem zvyklá hned snídat a teď jak v noci nespím, tak musím ráno vstát a jíst takže jsem poslední dny vyměnila ranní cvičení za snídani :D

@jade85
@miskatus Tak super, děkuji 😊. Já jsem si říkala, že to asi nemá smysl řešit, že tomu se prostě nedá vyhnout a musím normálně žít. Já včera tahla vztekajici dítě do schodů 😂