Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@jade85 Ahoj, vim, ze pisu pozdeji na tvuj komentar z prvni kontroly, ale chtela jsem te povzbudit ❤. Ja byla na prvni take 8+0 (ale mimi 7+0, sedelo dle ovulace), takze na prvni kontrolu jsem se mohla ucekat a pakhned ze dalsi kontrola za 10 dni a dalsi za tyden... On mi to vysvetloval, ze pred screeningem mi chce udelat uz prvni poradnu (moc, vaha, probrat vysetreni v tehu...) a dat prukazku, jenze nez mi da prukazku, pry tochce aspon "dve kontroly", ze vse je ok... cili jak jsem sla poprve "pozdeji", musi se to stihnout do toho cca 11. tydne. No a na te druhe kontrole to byla fakt nen rychlovka - byla jsem tam 5 minut, jen zmeril mimi, poslechl srdicko a za tyden nashle.🙂 Myslim, ze pak uz to bude klidnejsi, ty zacatky jsou takove divoke a nejiste...
A chapu tvoje rozhorceni, kdyz jsi byla nastavena na jiny pristup.... ja o nekterych vecech uz radsi nedebatuju, vyslechnu si a udelam po svem (treba to kojeni). Ale ony hormony udelaji taky sve... Ale priste uz budes pripravena!
@fifinka2020 děkuju moc 🙂 ❤️ já už se s tím nějak srovnala. Byl to fakt jen ten prvotní šok, kdy moje představy a vnitřní klid narazily na doktorskou rutinu. Ale doktorka je v rámci možností fajn, věřím, že to myslí dobře, ona většina žen si přesně tohle představuje jako ideální přístup 🙂 příště už vím, do čeho jdu, tak snad budu víc v pohodě .
@siima12 krásný 👏👏🍀🍀
@hellblau13 Děkuji ☺️
krásný moc 😍
@siima12 nádherný 🥰🥰
@suecookie taky vidím dušíka, tak ať sílí 🙏😊
@adelaa1234 Děkuji ☺️ V kolikátém jsi ty? Mě čeká ještě návštěva u svého gynekologa a pak jdu na 1 screening
Jako cucat lizatko proti zvracení při cvičení je opravdu pecka😀 takhle zle mi nebylo ani u jednoho z děti teda...
@siima12 dneska jsem začala 12tt 😊 první screening mám teď v pondělí 15.2 😊, tak už se moc těším a na druhou stránku mám i trosku strach a modlím se, aby bylo vše v pořádku 🙏😊 ke svému gyndaři jdu až ve 14tt😊
@miskatus Děkuji 😁 malý bobeček 😃 je mi dobře nechodím zvracet. Akorát mi připadá že se mi zvětšila prsa🤣 a na dotek je cítím. No 22.2 mám volat svému gynekologovi, asi abych se objednala na další kontrolu. Jinak co zatím vím, jdu 4.3 na 1 screening😍 no já se těším na tvoji fotku z ultrazvuku 🤗
@adelaa1234 Já měla strach včera, bála jsem se jestli mimi je v pořádku. Člověk bude mít pořád strach🙂 určitě to dopadne na jedničku🍀 já už chci mít 1 screening za sebou 🙂
Ženy jako je to normální, že mám prostě už trochu bříško? Jako asi jsem spíš nafouklá, ale špek to není a zatáhnout to moc nejde. A když nezasahuju, tak si připadám jak v 6 měsíci...
@jade85 to mi povídej 😂. U toho druhého to roste nějak rychle. Když jsem šla poprvé rodit, tak se mě ptaly, kde mám břicho.
@jade85
@hellblau13
jo holky já si osobně myslím, že je to věkem...A to beru dle praxe u klientů i u sebe...ono do určitého věku, se i můžete přejídat a břicho bylo stejně ploché, prostě nic vidět ani po jídle...po porodu dcery to bylo stejné...pak jsem ve 30 porodila syna a najednou bylo znát břicho po obědě, po večeři...tělo se hůř pere s čímkoli - metabolismus je pomalejší a to cvičím...a teď u třetího... zatím stejné jako u druhého...ale žeru...teď si dávám druhý oběd zrovna :D...hrozně rychle mi padá cukr jak je mi blbě a musím pořád jíst....Ono fakt záleží hrozně jak jste i v pohybu-teď myslim chůzi- jak se hýbou střeva...což věřím že momentálně také moc nejste...a poslední - v těhotenství je zácpa dost častá, proto já na doporučení duly jím denně bílý jíl sušený na slunci a chodím denně někdy i 2x...je v tom železo lépe stravitelně pro tělo a střeva jsou prázdná.
@miskatus mě už naštěstí ten vlčí hlad přešel a začínám jist zase tak, jak jsem byla zvyklá. Pořád mám odpor k čokoládě, za což jsem ráda. Snažím se jíst ovoce a zeleninu, ale to zase dost nadyma, tak proto mám i břicho jak balón. A ten jíl jis nějaký konkrétní?
@hellblau13 https://eshop.ekokoza.cz/cs/prirodni-jil-bily.h...
Mám tento a lžičku smícháme s vodou a vypiju🙂 chutná to jak zeď 😀 což mě momentálně vyhovuje😀 Má to udržet i miminko do termínu a celkove udržet stabilitu pro nej i pro tebe🙂 mě ho doporučila když jsem začala rodit ve 32 týdnu malého... a když jsem porodila v termínu tak v porodnici jsem dala dvě dávky každých 6 hodin a mohla jsem jít klidně běhat den po porodu... postavilo mě to na nohy úplně a věřím ze i porod byl hladká díky tomu.
@miskatus já jim celkem normálně, i jsem jedla míň, jak mi bylo blbě, na záchod chodím úplně v pohodě, ale cvičení je teď slabší, nějak se s trenérem nemůžeme shodnout na termínu, když už nemám volný pátky. Musím začít aspoň sama doma trochu něco. Před těhotenstvím jsem měla bříško v pohodě, i když jsem se hodně najedla. Podle mě je to spíš tím druhým těhotenstvím, že už tělo ví, co se chystá, tak se rychleji roztahuje 🙂
O jílu na tohle použití jsem teda neslyšela. Ale zrovna vezu klientce zelený jíl s bylinkama na porodní poranění 🙂
@miskatus děkuji, hned to objednám 👍👍. Já měla 50kg, když jsem otěhotněla, takže taky břicho v pohodě. Ale už je to po tom prvním těhotenství povolene a jak říkáš, věk je taky znát 🙈🙈
@hellblau13 no co, sexy budeme i po tom😀 já se na to shazování těším😀

Děvčata tak v 10 hod. 🙏❤️