Někdo 5. DPO? 🙂
Ahojky holky, je tu někdo kdo je 5DPO cca a čeká na pozitivní test? Pojďme čekat spolu! 🙂
@miskatus já bych asi jela. Neuvidí, že jsi v karanténě. Kdyby něco, vysvětlíš situaci (protilátky atd...), ale podle mě to projde úplně hladce. Jako k zubaři bych na preventivku asi pro jistotu nešla, ale gynekologa neohrozíš i kdyby náhodou něco.
Normálně ten náš případ ve školce hygiena úplně přešla. Podle mě počítali 5 dní od pozitivního testu, takže děti vůbec nevyšly jako rizikové kontakty a vůbec nic se neřešilo. Tak jsem ráda, že jsem neplašila a v pátek si na tu kontrolu došla podle plánu.
Jinak jsem objednaná na screening - 12.3., kdy podle posledního utz budu 12+3 🙂 hezká shoda čísel 😊
@jade85
@hellblau13
Holky tak já asi pojedu, sice chlap bude nastvanej si myslím ale já potrebuju slyset ze je vše jak má být...
@miskatus já bych taky jela. Pokud nikomu z vás nic není a hlavně víš, jak to je
@miskatus všechno bude v pořádku!!!!
Tak už tu sedím a jsem taaaak nervni jako nikdy 🙏
@miskatus super, super, super!!!! Moc ti to přeji, užívej si těhotenství 💕🍀
@miskatus to je moc super !!🥰🙏 Moc ti to přeji !😊😍 ať hezky roste prďolka😍
Holky jste lásky♥️ Dekuju!!! Další kontrola až ve 13 týdnu tak to bude doba🤦🏼♀️😀
@jade85 Jj prave 😀 to jako já čekala ze ji uvidím dřív o něco než takhle pozdě 😀 jen mě čeká krev za 14 dni a to je vše. Takže já za měsíc ve čtvrtek vezmu obě děti s sebou, když MUDr zjisti ze je mimi v pořádku, pozve děti na ultrazvuk a budeme hledat jestli maminka náhodou nemá v brisku miminko a až ho najdeme, zjistíme jestli tam je bracha nebo segra😀 a pokud bude takhle vše podle plánu tak v sobotu na oslavě se to oznámí rodině nebo spis děti to oznámí 🙂) tot můj plán 😀 ty už to říkáš teda?
@miskatus no, to je hezký plán 🙂 ale na 1. screeningu je pohlaví spíš jen tipovačka, ne?
Já si mám teď někdy zajít na takový ty odběry v prvním trimestru (glykémie, krevní obraz, pohlavní nemoci atd).
5.3. jdu na krev ke screeningu a 12.3 na screeningový ultrazvuk.
Já to zatím nějak oficiálně neříkám, ví to ségra, nej kámoška, pár spolumatek co věděly, že se snažíme, kolegyně duly.
Rodině jsme to chtěli říct na oslavě synových narozenin, takže ještě před screeningem, ale oslava asi kvůli covidu nebude, takže nevím, jak to uděláme. V práci určitě nejdřív po screeningu.
@jade85 no mě to vždy řekla a platilo to u obou děti 🙂) tak snad plán bude splněn🙂
Neboj však si oslavu udělejte, jde jen o rodinu přeci jen, důležité je jak se budete cítit. U nás Covid skoro všichni měli jen ne babi a děda a ty to chytit nesmí, ale na oslavu je pozvu, bude to poprvé v domečku 🙂

@miskatus vždyť nikoho nakazit nemůžeš. Byla to jen blbá náhoda. Jste doma všichni ok?