Nepovedlo se při ovulaci. Jde o varování k neplodnosti?
Ahoj holky, jak jste si poradily s tím, když se to nepovedlo přímo při ovulaci? Mám obavy, zda to neznamená, že bych mohla mít problémy s plodností.
Moc díky!
I při sexu přesně při ovulaci je asi jen 30% šance na to, že vajíčko bude oplodněno, takže klid. Je to normální.
@michnovka bohužel nezbývá než trpělivost (každá si myslíme, že to bude hned na první dobrou... a vono ne! 😉), podpořit to třeba bylinkami, ale jinak i doktor většinou říká, že rok není dneska žádná doba.
I rok snazeni je uplne normalni...takze klid...navic se nemusi otehotnet jen pri vypocitane ovulaci, ale treba 31.den cyklu (znam takovy pripad)...takze si vesele uzivejte sex a pujde to 😉
@michnovka Myslím že do ovulky jsme se 100% trefili za toho půl roku snažení tak 3x, vyšlo to až za toho půl roku, většinou jsme se o dva-tři dny sekli...normální je otěhotnět tak do roka od začátku snažení =) i u naprosto zdravého páru je šance na otěhu 15%, což je strašlivě malinko...vajíčko nemusí být úplně dozrálé, nebo se něco pokazí a odejde s MS. Existují i anovulační cykly, tzn bez ovulky, jsou běžné cca 2x do roka.
Ahoj holky, tento mesic vypadalo vse nadejne, ovu se ohlasila hlenem, dokonce tri dennim, vsechny dny i po jsme se snazili. Tyden mi je nic moc, paleni zahy a bolest prsou a dnes prisla mrcha. Snazime se vic jak pul roku, zobala jsem nejake vitaminy od dr, pila caj a pouzivala gynex a porad nic. Myslela jsem,ze jsem uz stara a hormony nefunguji (anovulacni cykly) Ale posledni dobou vse funguje,ovu se ohlasuje..Holky co radite? Zacinam si myslet,ze muze byt problem u pritele, ale jak to zjistit.
@misharuby problem vam zjisti jen odbornik. Jinak i zdravym parum to trva nekdy i rok.
@absintka19 Dekuji ja vim,ze je to beh na delsi trat,ale cim dele se snazime, tim vic si rikam, jestli neni neco spatne. Jinak gratuluji k tehu, vy jste mela stesti hned?

Nevim, jak dlouho zkousite podle ovulace, ale je naprosto prirozene, ze ovulace nemusi probihat kazdy mesic. Navic problem s plodnosti nemusi mit jen zena, ale i muz.