icon

Netrpělivé budoucí maminky. Máte rady, zkušenosti?

anonymka125
29. říj 2025

Ahojky, už dvě děti mám, děti 10 a 9 let. S manželem jsme se rozhodli, že se pokusíme ještě o jedno miminko. Vždycky jsem byla hrozně netrpělivá co se týče testování, to se za ta léta od posledního porodu jak tak pozoruji asi nezměnilo :D A tak mě napadlo, že zkusím založit tuto skupinku, abychom si krátili čas , než přijde na řadu testování a třeba si i předali pár informací, zkušeností a tak 🙂

Strana
z2
zuzik209
3. lis 2025
@anonymka125

Já ovulační testy ted kupovala spíš ze zvědavosti, v minulosti jsem je měla možná tak jednou a taky v nich úplně přesně nedokážu číst. Já se řídím dle těla, co se týče ovulace, myslím si že poznám že jí mám dle bolesti. Kolikrát mám ovulaci horší než menstruaci :D Dej pak vědět, až budeš testovat, jak jsi dopadla

@anonymka125 já měla pozitivní ovulační 25.10 a 26.10. další den 27.10 už byl negativní. Ale měla jsem hlen od 24.10 do 27.10 a taky bolesti vaječníků a taky citlivé prsa.
Chci zkusit test zítra i když já tomu nějak naději nedávám. Jsem taková skeptická. Dám vědět určitě.

anonymka125
autor
3. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 já měla pozitivní ovulační 25.10 a 26.10. další den 27.10 už byl negativní. Ale měla jsem hlen od 24.10 do 27.10 a taky bolesti vaječníků a taky citlivé prsa.
Chci zkusit test zítra i když já tomu nějak naději nedávám. Jsem taková skeptická. Dám vědět určitě.

@zuzik209 Ju, určitě dej ☺️ Budu držet palce ♥️

zuzik209
3. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 Ju, určitě dej ☺️ Budu držet palce ♥️

@anonymka125 tak dnes jsem měla 2 sukně křeče až jsem šla pomalu do kolen a od oběda mne lehce bolí podbřišek. Čekám ms ale na tu by bylo asi ještě brzo.

anonymka125
autor
4. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 tak dnes jsem měla 2 sukně křeče až jsem šla pomalu do kolen a od oběda mne lehce bolí podbřišek. Čekám ms ale na tu by bylo asi ještě brzo.

@zuzik209 a už jsi se testovala? Já bohužel začala krvácet, jsem dnes 12 dpo, ms přišla o dva dny dříve. Tak uvidíme další měsíc. Ale hrozně se sebou bojuji, jsem na to hrozně fixována, musím se od toho nějak odprostit 🙈

zuzik209
4. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 a už jsi se testovala? Já bohužel začala krvácet, jsem dnes 12 dpo, ms přišla o dva dny dříve. Tak uvidíme další měsíc. Ale hrozně se sebou bojuji, jsem na to hrozně fixována, musím se od toho nějak odprostit 🙈

@anonymka125 testovala jsem dnes ale je to slaboučke,test intime

anonymka125
autor
4. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 testovala jsem dnes ale je to slaboučke,test intime

@zuzik209 tak uvidíš za pár dní, budu držet palce ♥️

zuzik209
4. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 tak uvidíš za pár dní, budu držet palce ♥️

@anonymka125 mne to neposlalo fotku🫣chtěla bych udělat test ve čtvrtek ale věřím že zítra ráno mne bude svědit ruka 🙄

anonymka125
autor
4. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 mne to neposlalo fotku🫣chtěla bych udělat test ve čtvrtek ale věřím že zítra ráno mne bude svědit ruka 🙄

@zuzik209 no ducha vidím ☺️😍 tak držím palce ať sílí 🙏🙏

zuzik209
4. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 no ducha vidím ☺️😍 tak držím palce ať sílí 🙏🙏

@anonymka125 taky ho vidim,zobrazil se v těch 5 minutách. Ale bojím se zklamání. Myslím že testy intime moc falešné nejsou narozdíl od mamatestu. Dnes mne zase pobolival podbřišek a obcas to šlo do stran.
Nevím jestli zkusit zítra nebo až ve čtvrtek.

zuzik209
5. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 taky ho vidim,zobrazil se v těch 5 minutách. Ale bojím se zklamání. Myslím že testy intime moc falešné nejsou narozdíl od mamatestu. Dnes mne zase pobolival podbřišek a obcas to šlo do stran.
Nevím jestli zkusit zítra nebo až ve čtvrtek.

@zuzik209 ahoj tak dnes ráno mamatest nic. Měla bych být asi 9dpo,možná 10dpo. Tak asi to nevyšlo🫣a já tak doufala.

anonymka125
autor
5. lis 2025
@zuzik209

@zuzik209 ahoj tak dnes ráno mamatest nic. Měla bych být asi 9dpo,možná 10dpo. Tak asi to nevyšlo🫣a já tak doufala.

@zuzik209 já bych ještě chvilku počkala a pak zkusila dr. maxe, ten mi vždy ukázal nejpřesněji. A dokud se nedostaví ms, tak není nic ztraceno 🙂

anonymka125
autor
5. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 já bych ještě chvilku počkala a pak zkusila dr. maxe, ten mi vždy ukázal nejpřesněji. A dokud se nedostaví ms, tak není nic ztraceno 🙂

@anonymka125 já bych ráda ten další cyklus fakt vydržela až do termínu.. protože s každým testem je člověk pak zbytečně zklamaný. Ale je to sakra těžké vydržet ...Přemýšlela jsem ted, že bych zkusila ty ovulační testy ... ale uvidím ještě

zuzik209
5. lis 2025
@anonymka125

@anonymka125 jako mohla jsem mít posunutou ovulaci. Jsem zklamaná ale ještě uvidím co bude. Říkala jsem si že si to tak nebudu brát ale nejde to😒

anonymka125
autor
5. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 jako mohla jsem mít posunutou ovulaci. Jsem zklamaná ale ještě uvidím co bude. Říkala jsem si že si to tak nebudu brát ale nejde to😒

@zuzik209 já vím, je to těžké, rozumím ti.. jak dlouho se vlastně snažíte?

zuzik209
5. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 já vím, je to těžké, rozumím ti.. jak dlouho se vlastně snažíte?

@anonymka125 vysadila jsem antikoncepci koncem dubna. Ale jak mám cykly dlouhé tak jsem měla jen 3 ms od té doby. Když jsme se snažili o syna tak to trvalo 2 roky. A to jsem už říkala že kašlu na všechno,změnila jsem práci,neměla jsem čas myslet na jiné věci a ejhle za měsíce jsem byla v tom.
Zkusim test v pátek a když nic tak počkám až dorazí ms.
Teď mám stejně plnou hlavu protože syn půjde od ledna do školky a já musím změnit práci,v té původní je pracovní doba šílená a nemám hlídání pro malého až do večera .Do toho se blíží Vánoce takže uvidíme co bude.

zuzik209
6. lis 2025

Ahoj tak vcera na testu nic a dnes tohle. Je to mamatest takže tomu věřím tak na půl.

anonymka125
autor
6. lis 2025
@zuzik209

Ahoj tak vcera na testu nic a dnes tohle. Je to mamatest takže tomu věřím tak na půl.

@zuzik209 tady je duch krásný ale ty mamatesty dělají často falešnáky no.. Ale tak uvidíš 🙂 Joo ono to tak je že když se člověk nesoustředí tak to najednou jde. Já bych to potřebovala taky. Tento měsíc byl tedy první ve snažení ale cítila jsem, že jsem po tom byla jak jatá.. Takže ted bych ráda svoje myšlenky chtěla zasoustředit jinam a nemyslet na to.. Takže se možná i na chviličku odmlčím

zuzik209
6. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 tady je duch krásný ale ty mamatesty dělají často falešnáky no.. Ale tak uvidíš 🙂 Joo ono to tak je že když se člověk nesoustředí tak to najednou jde. Já bych to potřebovala taky. Tento měsíc byl tedy první ve snažení ale cítila jsem, že jsem po tom byla jak jatá.. Takže ted bych ráda svoje myšlenky chtěla zasoustředit jinam a nemyslet na to.. Takže se možná i na chviličku odmlčím

@anonymka125 určitě se to povede. Každý říká ať myslíme na něco jiné. Já teď v lednu bych se měla vrátit do práce po rodičaku,včera už jsem něco řešila,do toho jde syn do školky takže řeším i tohle. Myšlenky nejsou vždy u testu ale stejně mi to tam hlodá.
Tak až budeš mít chuť zase klidně napiš ☺️

anonymka125
autor
7. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 určitě se to povede. Každý říká ať myslíme na něco jiné. Já teď v lednu bych se měla vrátit do práce po rodičaku,včera už jsem něco řešila,do toho jde syn do školky takže řeším i tohle. Myšlenky nejsou vždy u testu ale stejně mi to tam hlodá.
Tak až budeš mít chuť zase klidně napiš ☺️

@zuzik209 a zkoušela jsi ještě testovat?

zuzik209
7. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 a zkoušela jsi ještě testovat?

@anonymka125 dnes jsem testovala ale mamatest slabší než včera a na intime jen stín. Už to asi nemá cenu. Zítra si udělám poslední test a pak už na to kašlu.

gwenty
8. lis 2025

Ahoj holky. Ja jen svou zkusenost, testovala jsem 8dpo, ukazal se slaby duch. A pak na testech nic nebylo. Tak jsem si rikala,tak zkusime pristi mesic.. Najednou dva dny zpozdeni,tak testuju a ony dve carky,ktere uz jen silily ❤️ drzim pěsti. Ta netrpelivost je velika,uplne chapu.. 🍀

anonym_899d1f
10. lis 2025

Dobrý den. Nejsem snažilka ani nelovim duchy. Mam celkem nepravidelnou ms a krátký cyklus. Test jsem si udělala spíš z důvodů, že na sobě cítím změny. Před Ms mě klasický bolí prsa a břicho až do kříže. Teď mam prsa spíš plnější, jakoby přes den brní, od soboty cítím pnutí v podbřišku a občas bolest na pravé nebo levé straně, která během pár sekund max minut odezní. Také neustálý pocit prázdného žaludku. Ovulace měla být 31. Října ale s jistotou to nevím. V té době také proběhl nechráněný sex s přítelem. (Ano, oba dva víme, že to riziko otěhotnění tam je i když si dáváme "pozor"). Druha čárka se objevila 5 minut od udělání testu (dřív jsem nekoukala takže je možné, že se objevila dřív). Měla bych být 11DPO. Vidíte tam něco? V reálu šla čárka vidět lépe.

Strana
z2