icon

Netrpělivé budoucí maminky. Máte rady, zkušenosti?

anonymka125
29. říj 2025

Ahojky, už dvě děti mám, děti 10 a 9 let. S manželem jsme se rozhodli, že se pokusíme ještě o jedno miminko. Vždycky jsem byla hrozně netrpělivá co se týče testování, to se za ta léta od posledního porodu jak tak pozoruji asi nezměnilo :D A tak mě napadlo, že zkusím založit tuto skupinku, abychom si krátili čas , než přijde na řadu testování a třeba si i předali pár informací, zkušeností a tak 🙂

Strana
z2
svetluseeee
29. říj 2025

@anonymka125 já jsem dnes 9dpo a to čekání je šílené .. já jsem tedy 2 měsíce po ukončení ve 20tt malá měla vývojovou vadu neslučitelnou se životem.. tak snad to vyjde🙏🏽

zuzik209
29. říj 2025

@anonymka125 ahoj já jsem dnes 3dpo☺️jestli nevadi

anonymka125
autor
29. říj 2025
@svetluseeee

@anonymka125 já jsem dnes 9dpo a to čekání je šílené .. já jsem tedy 2 měsíce po ukončení ve 20tt malá měla vývojovou vadu neslučitelnou se životem.. tak snad to vyjde🙏🏽

@svetluseeee ach jo, to mě moc mrzí 🥹 Tak držím moc palce, ať to klapne a ať je tentokrát vše v pořádku ♥️♥️

anonymka125
autor
29. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 ahoj já jsem dnes 3dpo☺️jestli nevadi

@zuzik209 určitě nevadí ☺️ to čekání je šílené, že? 🙈

zuzik209
29. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 určitě nevadí ☺️ to čekání je šílené, že? 🙈

@anonymka125 mi povídej 🫣mne sice taky brbla syn a vždy vymyslí kraviny ale prostě u každé volné chvilky si na to vzpomenu.

anonymka125
autor
29. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 mi povídej 🫣mne sice taky brbla syn a vždy vymyslí kraviny ale prostě u každé volné chvilky si na to vzpomenu.

@zuzik209 rozumím ti, já se snažím zaměstnat, ale i tak na to musím pořád myslet, až si říkám,zda nejsem nemocná 😁

zuzik209
29. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 rozumím ti, já se snažím zaměstnat, ale i tak na to musím pořád myslet, až si říkám,zda nejsem nemocná 😁

@anonymka125 znám to moc dobře 🫣v září jsem měla 3 testy pozitivní a pak stejně přišlo zklamání. Teď to ale vypadá nadějně tak uvidíme.Na syna jsme čekali 2 roky než se to povedlo😒chceme k němu parťáka i když teď pořád říká že chce ségru 🤣

anonymka125
autor
29. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 znám to moc dobře 🫣v září jsem měla 3 testy pozitivní a pak stejně přišlo zklamání. Teď to ale vypadá nadějně tak uvidíme.Na syna jsme čekali 2 roky než se to povedlo😒chceme k němu parťáka i když teď pořád říká že chce ségru 🤣

@zuzik209 tak budu držet palečky, kdy máš v plánu testovat? Nam se podařilo většinou na poprvé, jen tedy bohužel dva potraty. Jednou zamlkne, po druhé mimoděložní. Zamlkle bylo jeste před synem a mimo zhruba 4 roky zpět. Toho se teď bojím asi nejvíce. Navíc je mi o 10 let víc takže se teď podařit na poprvé nemusí, zkoušíme to teprve od minulého týdne. Tak jsem zvědavá

zuzik209
29. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 tak budu držet palečky, kdy máš v plánu testovat? Nam se podařilo většinou na poprvé, jen tedy bohužel dva potraty. Jednou zamlkne, po druhé mimoděložní. Zamlkle bylo jeste před synem a mimo zhruba 4 roky zpět. Toho se teď bojím asi nejvíce. Navíc je mi o 10 let víc takže se teď podařit na poprvé nemusí, zkoušíme to teprve od minulého týdne. Tak jsem zvědavá

@anonymka125 taky jsem se tě chtěla zeptat kdy máš v plánu testovat. No vůbec nevím,vím že bych měla počkat do ms jestli nějaká přijde🫣teď jsem tak 3dpo počkám do cca úterý i když vím že to bude brzo.
Ale teď jak jsem měla pozitivní ovulační testy,bolesti vaječníků a citlivé prsa tak to neznám,nikdy jsem to neměla.
Když jsem čekala syna tak úplně na začátku strašně bolesti,myslela jsem že přijde ms a ono 2 čárky.
Minulý měsíc to samé, křeče,bolesti,vyšli 3 testy a pak to odešlo.
Jsem na to zvědavá.

anonymka125
autor
29. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 taky jsem se tě chtěla zeptat kdy máš v plánu testovat. No vůbec nevím,vím že bych měla počkat do ms jestli nějaká přijde🫣teď jsem tak 3dpo počkám do cca úterý i když vím že to bude brzo.
Ale teď jak jsem měla pozitivní ovulační testy,bolesti vaječníků a citlivé prsa tak to neznám,nikdy jsem to neměla.
Když jsem čekala syna tak úplně na začátku strašně bolesti,myslela jsem že přijde ms a ono 2 čárky.
Minulý měsíc to samé, křeče,bolesti,vyšli 3 testy a pak to odešlo.
Jsem na to zvědavá.

@zuzik209 já mám v plánu buď v pátek nebo spíš v sobotu. Čeká nás akce od manžela z práce tak abych případně věděla, jak se chovat 😁😁 Ikdyz teda alkohol jsem stejně v plánu neměla, ale co kdyby náhodou... Já tedy ovulaci nikdy nesledovala, vždy jsem to poznala na základě příznaků tak jsem zvědavá

zuzik209
29. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 já mám v plánu buď v pátek nebo spíš v sobotu. Čeká nás akce od manžela z práce tak abych případně věděla, jak se chovat 😁😁 Ikdyz teda alkohol jsem stejně v plánu neměla, ale co kdyby náhodou... Já tedy ovulaci nikdy nesledovala, vždy jsem to poznala na základě příznaků tak jsem zvědavá

@anonymka125 budu ti držet palečky,pak napiš jak to dopadlo zatím ☺️

anonymka125
autor
29. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 budu ti držet palečky,pak napiš jak to dopadlo zatím ☺️

@zuzik209 díky i já tobě a dej též vědět ☺️

svetluseeee
29. říj 2025
@anonymka125

@svetluseeee ach jo, to mě moc mrzí 🥹 Tak držím moc palce, ať to klapne a ať je tentokrát vše v pořádku ♥️♥️

@anonymka125 taktéž držím palce jsme v tom spolu🙏🏽

zuzik209
29. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 díky i já tobě a dej též vědět ☺️

@anonymka125 děkuji určitě dám vědět ☺️já mám citlivé bradavky od ovulace,někdy mi to je až nepříjemné 🫣

anonymka125
autor
30. říj 2025
@svetluseeee

@anonymka125 taktéž držím palce jsme v tom spolu🙏🏽

@svetluseeee děkuji 🙏

anonymka125
autor
30. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 děkuji určitě dám vědět ☺️já mám citlivé bradavky od ovulace,někdy mi to je až nepříjemné 🫣

@zuzik209 tak to jsme na tom podobně, já mám prsa hrozně bolavá, začalo to den po ovulaci a stále se to drží, včera mě pichalo v podbřišku, fakt docela silně tak jsem zvědavá 🙏

zuzik209
30. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 tak to jsme na tom podobně, já mám prsa hrozně bolavá, začalo to den po ovulaci a stále se to drží, včera mě pichalo v podbřišku, fakt docela silně tak jsem zvědavá 🙏

@anonymka125 mne se podbřišek uklidnil teprve az včera dopoledne ale prsa mám citlivé ale jen bradavky.
Takže zítra uděláš testik?

reeeza
30. říj 2025

Zkus skupinu snažilky🙂

anonymka125
autor
30. říj 2025
@reeeza

Zkus skupinu snažilky🙂

@reeeza jojo, tam už jsem taky, jen jsem ještě nenapsala :D

zuzik209
31. říj 2025
@anonymka125

@anonymka125 ahoj,tak dělala si testik?

anonymka125
autor
31. říj 2025
@zuzik209

@anonymka125 ahoj,tak dělala si testik?

@zuzik209 Ahojky, ano ale zdálo se mi, že je tam spíš ryska :D Tak ještě chvíli počkám 🙂

zuzik209
31. říj 2025
@anonymka125

@zuzik209 Ahojky, ano ale zdálo se mi, že je tam spíš ryska :D Tak ještě chvíli počkám 🙂

@anonymka125 budu držet palečky ☺️jakou značkou si testovala?

anonymka125
autor
31. říj 2025

děkuji, pepino a pak jeden z lékarny ale to nevím název. Každopádně pepino mi vždy ukazoval bíle tak nevím, četla jsem recenze, někdo na něj nadává, někdo říká že ok.. tak uvidíme

zuzik209
31. říj 2025
@anonymka125

děkuji, pepino a pak jeden z lékarny ale to nevím název. Každopádně pepino mi vždy ukazoval bíle tak nevím, četla jsem recenze, někdo na něj nadává, někdo říká že ok.. tak uvidíme

@anonymka125 já když čekala syna tak mi ukázali krásně snad všechny testy 😁
Budu na tebe myslet,já chci zkusit v pondělí.
Budeš dělat zítra další test nebo až v neděli?

anonymka125
autor
1. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 já když čekala syna tak mi ukázali krásně snad všechny testy 😁
Budu na tebe myslet,já chci zkusit v pondělí.
Budeš dělat zítra další test nebo až v neděli?

@zuzik209 no jelikož jsem nedočkavá, tak jsem zkoušela ještě dnes 😁 Ale bohužel bez čárky. Tak nezbývá než čekat, dnes 9dpo

zuzik209
1. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 no jelikož jsem nedočkavá, tak jsem zkoušela ještě dnes 😁 Ale bohužel bez čárky. Tak nezbývá než čekat, dnes 9dpo

@anonymka125 já jsem taky nedočkava,dnes 6dpo a začalo mne během dne lehce pobolivat břicho.
Určitě dej vědět jak to u tebe vypadá ☺️

zuzik209
2. lis 2025
@anonymka125

@anonymka125 ahoj,testovala si?

anonymka125
autor
3. lis 2025
@zuzik209

@anonymka125 ahoj,testovala si?

@zuzik209 Ahojky, ano, zdálo se mi že je tam slabí duch. Tak uvidíme ☺️

zuzik209
3. lis 2025
@anonymka125

@zuzik209 Ahojky, ano, zdálo se mi že je tam slabí duch. Tak uvidíme ☺️

@anonymka125 já dnes 8 DPO (pravděpodobně) tak ještě čekám. Právě nevim číst z těch ovulacnich testu tak můžu být buď 8dpo nebo 7dpo

anonymka125
autor
3. lis 2025

Já ovulační testy ted kupovala spíš ze zvědavosti, v minulosti jsem je měla možná tak jednou a taky v nich úplně přesně nedokážu číst. Já se řídím dle těla, co se týče ovulace, myslím si že poznám že jí mám dle bolesti. Kolikrát mám ovulaci horší než menstruaci :D Dej pak vědět, až budeš testovat, jak jsi dopadla

Strana
z2