icon

Nidace - Uhnízdění. Zaznamenely jste? Jak dlouho trvala?

6. led 2020

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jste zaznamenali nidaci a kolik dnů trvala???Jsem dnes 21 DC a od rána slabě špiním jako by hnědá krev ale jen málo většinou jen na papíru 🤔🤷🏻‍♀️Ovulace byla 16 DC a na menstruaci to nevypadá tu čekám až za 10 dnů.U prvního těhotenství jsem žádnou nidaci nezaznamenala proste vubec nic ...Teď mě i pobolivá břicho a prsa jako na MS😐 Dekuju

market177
•
6. led 2020

Zaznamenala jsem, ted nevim presne, myslim, ze 7 ne 8DPO, jen lehke ruzove spineni, trvalo jen kratce,myslim jen jednou u utreni, pak uz nic...ale kazdy to ma jinak

jjasmina
•
6. led 2020

měla jsem to stejně jako
@market177 Jen růžový flíček na intimce a bylo to myslím někdy v období kdy jsem měla dostat ms , ale to už si moc nepamatuju

leniczka23
•
6. led 2020

Zaznamela jsem ji nekdy 7dpo (21dc) velkou bolesti podbrisku jako pri ovulaci..8dpo uz jsem mela ducha na testu a 9dpo jsem mela nidacni zakrvaceni a test uz ukazal krasne viz foto. 9dpo bylo tedy 23dc a do ms zbyvalo 6dni.

autor
•
6. led 2020

Díky za odpovědi 👍🙂 Tak uvidíme za 10 dni jestli přijde MS nebo ne ...Mám to cely divny tenhle cyklus 🙈🙈 A takhle brzy jsem nikdy nespinila ..🤔Tak snad je to uhnizdení a stane se zázrak a budeme mít 2 miminko ❤️

autor
•
6. led 2020

Mám nafouklé břicho ,bolí mě podbrisku ,bolí mě prsa a špinim tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude 🙈🤔🤷🏻‍♀️

jjasmina
•
6. led 2020

no nezbývá než čekat..

autor
•
6. led 2020

@jjasmina přesně tak 🤷🏻‍♀️🙂

makystu
•
6. led 2020

je tu někdo ?

lagadir
•
12. led 2020

Ahoj holky, jsem po samovolnému potratu v 7tt v září. Doktor mi nasadil Ogestan, Femibion a Inofolic. Od 16 dne cyklu také Gynprodyl. Mám velmi slabou ovulaci, na testu se ukáže jen slabounka čárka cca na tři dny. Dnes mám termín MS a zatím nic. Udělala jsem si test a je tam slabá druhá čárka, což by odpovídalo tomu, že termín MS je dnes. Jen už 5 den slabě špiním. Může takhle dlouho trvat uhnizdovani? Při prvním otěhotnění jsem nespinila, takže si spíš myslím, že to neznaci nic dobrého. Jak dlouho jste spinily vy?

jjasmina
•
12. led 2020

@lagadir Já tě asi nepoteším , když jsem na jaře potratila, tak jsem špinila několik dní a neudrželo se to, při tomhle těhu, jsem měla na intimce jen ružový flíček a zdá se být všechno v pořádku. Naopak kolegyně na začátku i krvácela a ted je ve 20tt. Takže ono je to bud anebo..Přeju hodně sil , vím, jak je to stresující a těžké. Jinak já od tohodle těhu od začátku brala utrogestan na udržení ikdyž problémy žádné nebyly.

autor
•
12. led 2020

Tak já zatím stále čekám jestli dorazí MS nebo ne ..Ještě musím počkat 2 dny ,ale zatím mám jen stále pobolivani podbrisku od toho zašpineni před týdnem a trochu bolava prsa ,ale to muže být stále jen PMS ...Uvidíme 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙂

dekubo
•
12. led 2020

@lagadir já jsem špinila na začátku obou těhotenství, u obou nasazený Utrogestan... u prvního byl plod potvrzený i se srdeční akci, ale v 10.tt zamlklé těhotenství, u druhého už to vyšlo, máme krásnou holčičku ❤😍 takže podle mě to špinění nevypovídá o ničem... určitě to může dopadnout dobře... držím pěsti

zizulka2008
•
12. led 2020

@lagadir zkus ascorutin,spinila jsem skoro u kazdeho tehu a vzdy mi pomohl

makystu
•
12. led 2020

holky ,co myslíte ?

autor
•
12. led 2020

@makystu nejspíš budeš těhotná 🙂👍 I když mi to přijde hrozné daleko od sebe ty čárky ale každý test je jiný 🤷🏻‍♀️ Potichu gratuluji

svobodka86
•
9. srp 2022

Holky prosím pozitivní ovu test sem.mela teď 27.7....včera 8.8. (13 dni od +ovu testu) Dopo špinění, pak už nic...test sněhově bily...co myslíte? Ve čtvrtek bych měla dostat MS, pokud bude cyklus dlouhý měsíc. Před tím byl cyklus daleko delší...

tereza2022
•
Autor odpověď smazal
•
anonym_1da271
•
Autor odpověď smazal
•
anonym_1da271
•
Autor odpověď smazal
•