Oba jsme v pořádku, mám jít na laparoskopii
ahoj holky chtela jsem se zeptat snazime se o miminko asi 2 roky a nic,z prvniho manzelstvi mam 9 letou holcicku,tet mam noveho manzela a nedari se testy jsme delali a jme oba v poradku tet mi rekli ze mam jit na laparoskopii ale nevim ☹ proc nedali umele oplodneni,chci se zeptat zda je nejaka ve stejne situaci jako ja dik
Blani, já jdu na laparku 1.3., taky se snažíme sice né tak dlouho jako vy,ale 1/2 roku to je. Já mám PCO - polycystické vaječníky, bez prášků nemám sama od sebe menzes. Budou mi dělat laparku + chromopertubaci - kouknou jestli mám průchozí vejcovody a pak drilling. Bojím se, ale co bych pro mimi neudělala ...

Ahojky, jsem na tom trošku podobně. Od mimoděložního co jsme se začali snažit už to bude rok a dr. mě doporučil udělat laparku na průchodnost levého vejicovdu co mi po mimoděl. zůstal. Měla jsem jít už v lednu, ale vůbec jsem se na to necítila měla jsem hrozný strach, že mi nakonec vezmou i ten levý vejicovod a pak už přirozeně otěhotnět nepůjde a manžel se k umělému staví zvláštně a radši by zůstal jenom u jednoho než něco takového podstoupit. Nakonec jsem stejně dostala zánět močáku, takže jsem to odložila, ale teď řeším co dál. Jestli čekat nebo podstoupit laparku fakt nevím mám strach....