icon

Opět musíme začít od začátku

sluninka
2. únor 2008

Ahojte holky,
pročítala jsem spusty diskuzí a někam se znovu zapojit je těžký. Minulý týden mě bohužel "potkal" spontánní potrat, cca 5tt . Kamarádky na MK už mám, ale poohlížím se, jestli je tu někdo s podobnou, i když smutnou, zkušeností koho teď právě čeká vše od začátku, což je...chvilku počkat a pak hurá objevit zase ty kouzelný // 😵

Budu ráda za všechny příspěvky...

niikkyy
8. únor 2008

půjčila,přesně z důvodů,že pak co s nima!!

holky ani se neptej te,na co jsem včera na netu koukala,co jsem našla!!jsem normální debil totiž ☹ mě prostě všechno zajímá i jak se provádí potrat ☹ 😅 😖 pak jsem nemohla spát!!!jsem kráva na to čuměla 😔

sluninka
autor
8. únor 2008

Veruuuuu.taky jsem to našla,ale pak jsem to statečně vypla,vim,že by mě to pak strašilo celou dobu..je to fakt hnusný..viděla jsem jen začátek toho videa a už se mi obracel žaludek ☹

niikkyy
8. únor 2008

sluni bud rada,já koukla na konec a udělalo se mi nevolno když jsem viděla jak vyndavaj plody 😝 😝 😝 😝

sluninka
autor
8. únor 2008

holký....byste nevěřily co se mi stalo..jsem koukala na mimiaukci a líbila se mi tam trochu jedna sukýnka,tak jsem jen tak přihodila,že se to stejně vyšplhá a ono to právě skončilo a já ji vyhrála 😀😀😀😀
http://88.86.105.83/3/2/080203/18/b1022817.jpg řekněte mi,že jí můžu nosit mezi lidi 😀 😕

niikkyy
8. únor 2008

sluni 😀 😀 😀 budeš jak beruška

niikkyy
8. únor 2008

neni dětská? 😀

tanuki
8. únor 2008

Veru ☹ Ale měli by to vidět ti, kteří tam chodí zbytečně.. že si to porstě neohlídali

niikkyy
8. únor 2008

Tan já prostě pořádně nechápala jak to dělaj,tak jsem se jukla 😅 divím se,že jsem nic pak necítila,že nic nebolelo 😅 mě nevadilo moc to video,ale mě uplně dostalo co dělaj s těma plodama,to jsem nerozdýchala

sluninka
autor
8. únor 2008

Veruuuu neníííí 😀 doufám 😕 no tak co,stejně vypadám mladě..tak si ji užiju dokud tak vypadám no 😀

tanuki
8. únor 2008

Jehe, je taková sluníčková 😀

sluninka
autor
8. únor 2008

šmrjá..vy mi dáváte...no třeba se do ní nakonec nevejdu,tak jí prodám za dvojnásobek 😀

niikkyy
8. únor 2008

sluni vejdeš 😉 ale ta je na léto,kam dáš pupek? 😲 😲

sluninka
autor
8. únor 2008

niky..do baťohu 😀 koupim si žlutej 😀

niikkyy
8. únor 2008

tak to jo 😀 😀 😀 😀

niikkyy
8. únor 2008

ale ne batoh,ale krosnu 😀 😅

sluninka
autor
8. únor 2008

niky..jako že budu mít ty děti dvě,nebo tři..nebo že budu mít takovej pupek 😠 ? 😀 😀

niikkyy
8. únor 2008

sluni budeš mít pořádnej pupek aby mělo to jedno velkýýý místo aby mělo hodně živin víš? 😀 😀

tanuki
8. únor 2008

Tak holky, takovýhle bych chtěla... 🙂 teoreticky 😀 doufám, že krom pupku bude hezký dekolt 🙂

http://svatebni-moda.com/imgdata/125/img341.jpg

niikkyy
8. únor 2008

tan slušný dost slušný,mě by chyběli ty prsa a přebývalo břicho 😀

sluninka
autor
8. únor 2008

jo táák,ahá,tak to potom jóóó 😀
hele když tam píše na šířku 38cm to je jako obvod pasu 72? 😅 to snad ne 😀

sluninka
autor
8. únor 2008

tanu..huustýýýý.akorát by ěm tam štvalo,že to jde jako na ramínka ale nikde nic 😕 ale jinak krásný

niikkyy
8. únor 2008

sluni ano přesně 😀 😀

Tan to máš z della sposy co?? já měla tyto http://svatebni-moda.com/imgdata/125/img343.jpg

niikkyy
8. únor 2008

jéé já četla hnusný a ona Sluni píše hustý 😀 😀

sluninka
autor
8. únor 2008

kolik tam stojí půjčovný?? mají tam pěkný šátý

niikkyy
8. únor 2008

sluni jak který ty moje 8500 😅

sluninka
autor
8. únor 2008

týývole,tak to je celkem kotel..do toho nejdu 😀
co prstýnky? kolik ?

tanuki
8. únor 2008

Ty jo, to se mi právě nechce ☹ to nevím, jak vyřešíme... Sluni, máš pravdu!!!! Těch ramínek jsem si nevšimla, to je škoda... ale jsou první s hezkáma "prsama" přijde mi, že spousta šatů je má tak nějak divně spláclá do korzetu...

niikkyy
8. únor 2008

nás vyšli na 9 tisic,ale meli jsme svoje zlato tak 5 tisic myslím

tanuki
8. únor 2008

ty jo, no já si právě říkala, že nechci tu večeři v restauraci pro úzkou rodinu, že bych kvůli penízkům radši velkou zahradní párty pro všechny - grilované maso, saláty, polívky..

sluninka
autor
8. únor 2008

týbrďo tam je šatů a ty v akci..nooo,kašlu na práci vpondělí jdu na nákupy 😀

Strana