Opožděná MS, těhotenský test negativní. Kdy jít na gyndu?

1leny
8. lis 2021

Ahoj,
potřebuju spíš jen něco zkonzultovat - už rok se snažíme o miminko. Ovulaci si pravidelně testuje testy od Clearblue, ale teď v říjnu jsem zrovna netestovala, protože vždy vychází stejně a ty testy nejsou nejlevnější, tak jsem se spolehla na pravidelný 16. den cyklu. Měla tak být 18.10., ale je mi při ní vždy trochu špatně, a to mi bylo 24.10. Vždy jsme se tedy zasnažili. MS měla přijít 30.10., ale nedorazila. Měla jsem strašnou radost. Dnes je to 9. den zpoždění. Udělala jsem si už několik testů, ale bohužel jsou sněhobílé 😢 Takhle dlouho mi MS ještě nemeškala, mám vždy pravidelnou. Nevím, jestli hned mazat na gyndu a nebo ještě vydržet třeba do konce týdne, protože jinak mi vůbec nic není - žádné křeče, špatně, nic. Díky za zkušenosti ❤

nikjean
8. lis 2021

@1leny Ještě vydrž. Buď MS dorazí (ovulace mohla být později) nebo se na testu ještě ukáže druhá čárka. Gynekolog ti momentálně neřekne nic.

pajasala
8. lis 2021

Podle mých výpočtu máš zpoždění teprve 3 dny. Ještě vydrž. A když nedorazí MS zkus zase test třeba za dva dny. 😉

jjasmina
8. lis 2021

@1leny pokud chceš mít jistotu tak na krev jako samoplatce na hcg, jinak jsem k dr na vyvolání šla po dvou tydnech, když jsem to nedostala

petradt1986
8. lis 2021

Jestli si mela ovulaci pozdeji, posune se ti MS. Lutealni faze byva vetsinou stejna. Tak ze podle vypoctu by ti mela prijit vcera .. Kdyz ovulaci mas 16.a cekas ms 30.

1leny
autor
8. lis 2021

Holky děkuji! Přiznám se, že až dodnes byl pro mě pojem lutealni fáze španělská vesnice😮 každopádně MS stále nic. Ještě tedy počkám a snad se objeví druhá čárka a nebo aspoň dorazí MS.