Opožděná menstruace, test negativní

kurecit
12. črc 2019

Ahoj,
Potřebovala bych poradit.
Mám už přes týden zpoždění menstruace. Tu mám vždy pravidelnou, ať se děje cokoliv. Měla mi dorazit na začátku měsíce, v pondělí 8.7. mě začalo bolet v podbřišku, jinak než při menstruaci, spíše takové tlačení.
Do toho jsem pořád unavená, mám citlivé bradavky, lehce zvýšenou teplotu,... Takže jsem si udělala test, poprvé v úterý, podruhé včera a pokaždé vyšel negativní. S přítelem jsme měli "nehodu" právě v den ovulace.
Je tedy možné, že jsem těhotná a test to jen neukázal? Nebo může jít o gynekologický problém?
Moc děkuji 🙂

michaelllas
12. črc 2019

Mně vyšel pozitivní test a to jen slabounce asi 10 den od zpoždení MS 😉 a k těm příznakům, já takové třeba měla právě těsně před tím než měla přijít MS.

sudylichozrout
12. črc 2019

@kurecit pokud vis, kdy byla ovulace na sto procent a zaroven je to od ovulace ke dnesku vice nez 14 dnu, byl by test pozitivni, pokud bys byla tehotna. Takze se priklanim k hormonalni disbalanci, telo neni stroj a nefunguje na bazi strojove presnosti.

sudylichozrout
12. črc 2019

@michaelllas To ale znamena, ze se ti ovulace o 10 dnu posunula a byla az v dobe, kdy by se uz telo v beznem cyklu pripravovalo na menstruaci. Logicky tedy test byl pozitivni az 10 dnu po zpozdeni ms.

borjuvka
12. črc 2019

@kurecit příčin může byt mnoho... Posunuty cyklus, psychika, stres, nějaké onemocnění ( např.nachlazení), cysta (u te může být bolest a zpoždění. Těhotenství a prostě se zatím skrývá. Vím, ze bylo i pár případů, že pozitivní tehu test se neukazal :/ a mimi bylo-coperfieldi. Zkusila bych si udělat za par dni test. a event se objednala ke Gyn, který Vás pravděpodobně objedná s odstupem, jelikož to není hned vidět na UZ. Případně si můžete jako samoplatce zaplatit odběr na HCG v laboratoři (pokud se nedomluvite s dr.). Některé to tak dělají. Záleží na vaší situaci 😉

michaelllas
12. črc 2019

@sudylichozrout no dyť jo píšu test byl pozitivní 10 dnů od zpoždení MS🙂 nebo nerozumím co se ti nezdá🙂

sudylichozrout
12. črc 2019

@michaelllas Pokud zakladatelka ví, kdy byla ovulace, tak v době 14 dnů od ní už by byl test pozitivní. Takže ona asi těhotná není. Tvůj případ byl jiný, ty jsi nevěděla, že se ti ovulace posunula, proto jsi měla zpoždění, a proto byl test pozitivní až tak dlouho po běžném termínu ms.

michaelllas
12. črc 2019

@sudylichozrout joo takhle, děkuji za vysvětlení 🙂

sudylichozrout
12. črc 2019

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru