icon

Ovu. Byla nebo teprve bude?

pajasala
15. črc 2020

Myslela jsem že ovu proběhla předevčírem ale dnes mám pozitivní ovu test. Co myslíte?

Ovu. Byla nebo teprve bude?Ovu. Byla nebo teprve bude?
Strana
z5
bejuna29
Autor odpověď smazal
bejuna29
Autor odpověď smazal
bejuna29
18. črc 2020
bejuna29
18. črc 2020

@pajasala
Jinak dle minulých cyklů... musím čekat až do posledni chvíle. Teplota se mi vždy drží nahoře a v ten den kdy klesne, přichází MS
A dubnovej bylo těhotenství a to jsem si myslela, že MS přijde, protože klesla teplota o hodně a v době, kdy jsem MS cekala...no a nakonec to bylo prekvapko...testovala jsem pak az 16 DPO...
Přestala jsem pak měřit, byl to zbytečný stres. Za měsíc pak byl stejně konec
Koukni...tohle je ten tehotenskej dubnovej

pajasala
autor
18. črc 2020

@bejuna29 to je hodně divokej graf ten tehu co nevyšlo. Já to mám s bt taky tak. Klesne až v den ms. Ale poznám kdy se zadarilo že se bt drží furt stejně max jednou dvakrát že klesne o 0,1 A pak zas zpátky nahoru. Jak je tam moc skoků tak to tehu není.

paja285
18. črc 2020

@bejuna29 ne BT nemerim. Ale uprimne pro me je I tenhle uspech.. v predchozich mesicich jsem nemela ani takhle tmavou...

bejuna29
18. črc 2020

@paja285 to jsi jen nemusela trefit tu správnou dobu, kdy LH bylo nejvyšší...četla jsem spoustu příspěvků, kde holky nechytly nikdy pozitivní test a přesto otehotnely... nekdo tu chvíli má strašně krátkou, někdo má test pozitivní i 3 dny...jako třeba já... ale jak jssm psala....ve finále ti ovulaci dokáže potvrdit až BT svým vzestupem... nicméně takhle...nechces-li měřit BT, nevadí...v případě tmavnouci čárky na testu sexujte obden a je velká pravděpodobnost, že se trefite...navíc spermie vydrží na vajíčko i chvíli počkat

bejuna29
18. črc 2020

@pajasala teď už vím, jak jsem se citila, tak si myslím, že bych případně těhotenství mohla identifikovat i dřív než v den zpozdene MS... únava byla megaobrovska, úplně mě vypinala. Prsa mě bolí i pred MS, ale tahle bolest byla jiná... no uvidíme, vlastně nevím, jak moc velkou naději tomu tento měsíc dávám... ty 3 dny mi přijdou moc no...

pajasala
autor
19. črc 2020

@bejuna29 tak bt se drží co ty?

pajasala
autor
19. črc 2020

@paja285 co ty a ovu test?

bejuna29
19. črc 2020

@pajasala Jj drží

paja285
19. črc 2020

@pajasala rekla bych ze je dnes svetlejsi no 😤 takze bud ovu nebyla zase nebo jsem prosvihla tu spravnou dobu 😣. Sex jsme meli ted co 2 den takze pokud byla tak bychom to meli trefit.

pajasala
autor
20. črc 2020

@bejuna29 @paja285 tak jak se daří holky?

bejuna29
20. črc 2020

@pajasala ja šla po 4 měsících do práce...tak jsem tady z toho celá divá! 🤪

pajasala
autor
21. črc 2020

@bejuna29 ahojky tak já zatím takto a dnes mě bolí podbřišek

bejuna29
21. črc 2020

@pajasala ja jsem měla včera výkyv teploty. Ale neprisuzuju mu žádný význam... dneska mam navíc šílenou motolici od rána už, ale to bude změna tlaku...

pajasala
autor
21. črc 2020

@bejuna29 mohla to být nidace.

paja285
21. črc 2020

Holky tak ja takto, dneska uz velmi slaby. Ale vcera mam pocit ze by mohl byt pozitivni...co myslite? 😊

pajasala
autor
21. črc 2020

@paja285 podle mě druhý z leva

paja285
21. črc 2020

@pajasala ano ten myslim 😊 tak uvidime za 14 dni jestli se zadarilo 😀

bejuna29
21. črc 2020

@paja285 drzim palce🙂

pajasala
autor
22. črc 2020

@bejuna29 tak dnes pokles z 37 na 36,8

bejuna29
22. črc 2020

@pajasala ja mam taky pokles na 36.8 ale z 36.9 ...ale pokles o 0.10-0.20 nic není... měla jsem to tak i v těhotenství... teplota jen nesmí klesnout pod čáru... ale do MS ještě zbývá 4-5 dní... to je ještě daleko

pajasala
autor
22. črc 2020

@bejuna29 takže myslíš že to není nidacni pokles?

bejuna29
22. črc 2020

@pajasala může a nemusí... nezbývá než počkat ty 4 dny a pak se uvidí, jestli přijde MS nebo ne...

pajasala
autor
23. črc 2020

@bejuna29 ahojky tak dnes bt skočila zpátky na 37. Co ty?

bejuna29
23. črc 2020

@pajasala taky 37 🙂

pajasala
autor
23. črc 2020

@bejuna29 to vypadá dobře viď?

bejuna29
23. črc 2020

@pajasala hele já jsem si schválně projela moje starý grafy a tak vím, že se mi teplota takhle drží fakt až do posledního dne LF, tzn musím fakt vydržet až do posledního dne LF, což je v pondělí/úterý...já můžu jásat až 16tý den, když teplota nespadne... vůbec nevím, jestli věřím tomu, že ty mršky 3 dny vydržely, protože sex byl tak blbě... ale naděje furt je...snažím se ani nějak moc nesledovat a neporovnávat s tím posledně...ale nejde to...jenže já si to moc nepamatuju vlastně ani. příznaky jako těžká a bolava prsa přišly až 14tý den, únava taky tak nějak, nevolnost byla taková jako kocovinová odpoledne...a jeden den jsem měla takovou tu kovovou pachuť v ústech... teď nevím...občas mi je blbě, ale to může být stresem, únava ze změny, že jsem po 4 měsících flákání doma zpět v práci a mám toho až nad hlavu a taky špatnou životosprávou...prsa nic, břicho občas cítím, jako když se chystá MS...no zkrátka uvidíme...já se asi bojím si dělat nějaké velké naděje a být pak hodně zklamaná...takže držme si palce! a doufejme 🙂

pajasala
autor
23. črc 2020

@bejuna29 mě občas zaboli podbrisek a prsa cítím docela dost že stran pichani mě bradaky

Strana
z5