Ovu. Byla nebo teprve bude?
Myslela jsem že ovu proběhla předevčírem ale dnes mám pozitivní ovu test. Co myslíte?

@pajasala
Jinak dle minulých cyklů... musím čekat až do posledni chvíle. Teplota se mi vždy drží nahoře a v ten den kdy klesne, přichází MS
A dubnovej bylo těhotenství a to jsem si myslela, že MS přijde, protože klesla teplota o hodně a v době, kdy jsem MS cekala...no a nakonec to bylo prekvapko...testovala jsem pak az 16 DPO...
Přestala jsem pak měřit, byl to zbytečný stres. Za měsíc pak byl stejně konec
Koukni...tohle je ten tehotenskej dubnovej
@paja285 to jsi jen nemusela trefit tu správnou dobu, kdy LH bylo nejvyšší...četla jsem spoustu příspěvků, kde holky nechytly nikdy pozitivní test a přesto otehotnely... nekdo tu chvíli má strašně krátkou, někdo má test pozitivní i 3 dny...jako třeba já... ale jak jssm psala....ve finále ti ovulaci dokáže potvrdit až BT svým vzestupem... nicméně takhle...nechces-li měřit BT, nevadí...v případě tmavnouci čárky na testu sexujte obden a je velká pravděpodobnost, že se trefite...navíc spermie vydrží na vajíčko i chvíli počkat
@pajasala teď už vím, jak jsem se citila, tak si myslím, že bych případně těhotenství mohla identifikovat i dřív než v den zpozdene MS... únava byla megaobrovska, úplně mě vypinala. Prsa mě bolí i pred MS, ale tahle bolest byla jiná... no uvidíme, vlastně nevím, jak moc velkou naději tomu tento měsíc dávám... ty 3 dny mi přijdou moc no...
@pajasala hele já jsem si schválně projela moje starý grafy a tak vím, že se mi teplota takhle drží fakt až do posledního dne LF, tzn musím fakt vydržet až do posledního dne LF, což je v pondělí/úterý...já můžu jásat až 16tý den, když teplota nespadne... vůbec nevím, jestli věřím tomu, že ty mršky 3 dny vydržely, protože sex byl tak blbě... ale naděje furt je...snažím se ani nějak moc nesledovat a neporovnávat s tím posledně...ale nejde to...jenže já si to moc nepamatuju vlastně ani. příznaky jako těžká a bolava prsa přišly až 14tý den, únava taky tak nějak, nevolnost byla taková jako kocovinová odpoledne...a jeden den jsem měla takovou tu kovovou pachuť v ústech... teď nevím...občas mi je blbě, ale to může být stresem, únava ze změny, že jsem po 4 měsících flákání doma zpět v práci a mám toho až nad hlavu a taky špatnou životosprávou...prsa nic, břicho občas cítím, jako když se chystá MS...no zkrátka uvidíme...já se asi bojím si dělat nějaké velké naděje a být pak hodně zklamaná...takže držme si palce! a doufejme 🙂