icon

Ovu nebo těhotenství?

mmhanka
26. srp 2020

Ahoj holky takhle se mi dnes vybarvil ovu test ale jsem teprv 11Dc normálně mám toto tak 19 DC, je reálnější aby přišla ovulace dřív nebo to může být těhotenství? Ms normálně proběhla....

Ovu nebo těhotenství?
hajglish
26. srp 2020

@mmhanka Vzdyt je to normalne negativni ovu test.

mmhanka
autor
26. srp 2020

@hajglish ale nezvykle sílí na to že jsem 11den...normálně jak mám cykly tak 11 DC nemám nic na tomhle testu

mzacikova
26. srp 2020

No sice sílí, ale to může ještě pár dní. Já měla ovulaci od 11 do 14dc a najednou 17.
Těhotenství prý ukáže, ale to by čárka musela být daleko silnější než kontrolní. A to navíc ne v době kolem ovulace

mmhanka
autor
26. srp 2020

@mzacikova já to takhle normálně nemám ani 18 DC :D tak asi tennkontryhel

mona91
26. srp 2020

@mmhanka já měla ovulaci 33DC místo MS takže spis bych počítala ze to bude ovu dřív

mmhanka
autor
26. srp 2020

@mona91 mě zas říkala známá že kdybych otěhotněla těsně před ms tak by to mohlo být vidět na ovutestu ale za mě kravina

kocila
26. srp 2020

@mmhanka blizici se ovulace,testuj dal a doma se snazte 👍

mmhanka
autor
26. srp 2020

@kocila jo už nastoupil i hlen 😅

mona91
26. srp 2020

@mmhanka já měla ovulacni test pozitivní víc než tehotensky byla jsem zvědavá jestli je to pravda a je ale to opravdu ta druhá čárka svítí jako blázen a ne ze je takhle slabá. To přijde ovulace

mmhanka
autor
26. srp 2020

@mona91 taky myslím a nebo můžu být na začátku ale přikláním se spíše k ovulaci a upraveném cyklu

mzacikova
26. srp 2020

@mmhanka kdyby šlo o těhotenství tak ovulační ukáže extra viditelnou čárku, daleko silnější než těhotenský. Rozhodně ne takovou, jaké máte. Je to prostě blížící se ovulace

mmhanka
autor
27. srp 2020

@mzacikova já právě teď doufám že to těhotenství není, mám nastoupit do práce.. ale začala jsem dost špinit hnědě

fafetka
27. srp 2020

@mmhanka pokud jsi 11dc a ovu test sílí, nastoupil hlen a začínáš špinit je to k ovulaci. Ta nastává klidně i 2dny po pozitivním ovulačním testu. Tvůj test pozitivní není. Hladina LH kolísá takže než bude opravdu a nepochybně pozitivní tak klidně ještě může uplynout třeba týden. Jinak ovulace není každý měsíc ve stejný DC. Může být opravdu kdykoliv. Jediné co se nemění je LF😉

mmhanka
autor
27. srp 2020

@fafetka lf mám 13 dní

mmhanka
autor
27. srp 2020

@fafetka vím jak vypadá pozitivní ovu test netestuje poprvé 😉

fafetka
27. srp 2020

@mmhanka pak nechápu na co se teda ptáš

mmhanka
autor
27. srp 2020

@fafetka prostě mě překvapilo že normálně sem zvyklá na 18 DC a víc a najednou 11

hajglish
27. srp 2020

@mmhanka takove carky jsou cely cyklus ted by meli zesilovat a ono to treba na toho 18 dc vyjde

mmhanka
autor
27. srp 2020

@hajglish dyt říkám že já je takové celý cyklus nemám