Ovu test a měření bt
Ahojky, holky měřím poprve a graf(viz.foto) je takový. A ovu testy vypadají takhle, co myslíte?

Taky bych řekla, že ještě nebyla.
Tak snad, podle ovu kalendářů mám ovu zítra ale moc jim nevěřím, vím že je to jen orientační. Takže s tou teplotou když klesne tak uvu přijde nebo opačně? Jsem z toho jelen 😞
@jaja01k takže se s manželem máme do toho pustit už dnes 😊 mazlení proběhlo kromě včerejška každý den od 10dc 😊
@kudelkabudouci Podle teploty poznáš ovulaci zpětně, tedy že už proběhla. Po ovulaci teplota výrazně stoupne a až do menstruace se drží vysoká. ovulace je v den, kdy byla poslední nízká teplota. Testy naopak ukážou, že ovulace teprve bude. Když je pozitivní test, k ovulaci dojde asi za 24 - 48 hodin.
@kudelkabudouci Já měřila taky poprvé, graf mi skákal tak, že jsem se v něm vůbec nevyznala a ovulaci jsem v něm ani nepoznala. Až jsem měla pozitivní testy od 24DC, což mi bylo divné a ono to bylo těhotenství 🙂 Takže měř dál a uvidíš, držím palce ✊
@baru7889 no právě, graf ukazuje něco jiného a testy na ovu taky 🤪 jsem z toho celá nějaká zmatená 😄 ale tak uvidíme s manželem se mazlime každý den kromě jednoho dne, snad se zadari 😊 dekuju 👍
Já měla minulý měsíc ovulační testy několik dní sněhobílé, takže jsem počítala s tím, že ovulace teprve dorazí a pak mi další den stoupla teplota nad 37,0 a držela se nahoře a bylo po snažení☹....takže na ně už se nespoléhám...škoda, že BT ukáže až proběhlou ovulaci....no snad to tento měsíc bude lepší🙂
@kudelkabudouci Podle mě klidně ovulace být mohla a celkem ti to spolu sedí, myslím graf i testy, aůle je ještě brzo to vědět s jistotou, musíš měřit dál. Já jsem taky nikdy v životě neměla tu čárku na ovu testu tak silnou jak kontrolu a přesto jsem ovulovala, takže ty tvoje testy klidně mohly být pozitivní. To si ale musíš vysledovat sama jak to máš, a právě pomocí BT. Pokud se ti teď už bude teplota držet nahoře, ovulace byla, nejspíš1.9. Pokud klesne, teprve přijde.
@kudelkabudouci Myslím si, že ovulace byla 1. 10. Teď ale záleží, jestli teplota dál poroste a ovulace se potvrdí.

@kudelkabudouci
Ahoj, řekla bych, ze ovulace ještě neproběhla.
Já mám takové čárky.