Ovulace. Kdy byla?
Delala jsem si ovulacni test minuly patek v poledne, carky byly dve a kontrolni uz docela silna. Tak jsem si rikala, ze dalsi den uz asi bude test pozitivni, ale v sobotu v poledne uz byla kontrolni carka naopak slabsi. V patek jsme bohuzel sex nestihli, ale v sobotu rano byl, myslite, ze jsme mohli tu ovulaci stihnout a mohlo se povest?
Vim, ze se vsude doporucuje mit sex idealne, kdyz je test pozitivni, ale me i v ten patek prislo, ze by ta kontrolni carka mohla byt jeste silnejsi.
Ted je tyden po, ale stejne asi na nejake testovani je brzy ze?
Diky za vase zkusenosti
@martinie88 moc dekuji za zkusenost. A kdyz ovulace konci, je to tak, ze testy postupne zase slabnou, nebo je to skokově, ze kontrolni carka stale sili a pak najednou temer zmizi?
@dzalli Ja testovala 7 mesicu, nez sedcera podarila a nektery cyklus carka treba 2 dny mizela a nektery cyklus byl test vecer temer pozitivni a rano na nem nic nebylo. Podle me muze byt kazdy cyklus jiny🌺 Dulezite je cca 2 dny pred a nebo nejdele den po ovulaci mit sex a uz jen cekat na test🙂
@dzalli asi záleží za jak dlouho ta ovulace proběhne, protože mě teď třeba so ovulace postupně sílily a den po pozitivním testu už byla druhá čárka strašně slabounka.
@valerienatalie7 delka cyklu se pocita od prvniho dne MS (cili u vas od 18.2.) az do dne, nez zacne dalsi ms. A ovulace (plodne dny) by mela teoreticky nastat kolem pulky toho cyklu. Ale ja treba mela cyklus 35dni a ovulaci jsem testovala cca od 16dne a nic. A podle ovu.testu jsem zjistila, ze mi ovulace nastala az 26.den cyklu.
@veronika917 to jo...ono je to stejne vzdycky trochu vabang🙂 Ja jsem mela ovulaci hrozne pozde, tak jsem ted zacala uzivat gynex, pit caje a dalsi veci. A ovulace se mi posunula, ale ted zas nevim, jak dlouhy ten cyklus bude... a zacinam citit takovy tlak v podbrisku, tak spis bych tipla, ze to asi zase nevyslo:P
@dzalli ja jsem začala pít předešlý cyklus kontryhel a ovulace se mi taky posunula o 10 dni a cyklus se mi tím pěkně protáhl, ale teď už přišla ovulace krasne 13. den, tak doufám, ze se zadarilo.
@veronika917 tak drzim palce, ja uz v minulych mesicich citila i tehotenske nevolnosti, bolesti bricha a nevim co vsechno....a vzdycky falesně březí🙈 tak uz se radsi snazim na to vubec nemyslet.
@dzalli jo, ja už jsem taky takhle par měsíců těhotná 😅 je to fakt na zblazneni. Ale teď jsem rozhodnuta nepropadat fantaziim 😀
@veronika917 tak drzim palce, at to vyjde! My ted cekame, zda prijde nebo ne:D a modlime se!

@dzalli Ahoj, pokud v poledne nebyl test uplne pozitivni tak mohl byt vecer, kdyz jsi netestovala. Ovulace nastava po 12-24h( nekde uvadi i 48h) od pozitivniho testu, takze si myslim, ze sobota rano je idealni🌺 Ja osobne nemam nikdy testy uplne pozitivni a otehotnela jsem🙂 Drzim palce at MS neprijde 💗