icon

Ovulace. Poznátě někdo "jen tak"?

jironymou
23. zář 2019

Hooj holky, tohle mě zajímá:kdykoliv zde čtu přispěvky o ovulaci, tak to ty holky mají vymakané do posledního detailu - x ruzných testů, teplota, nějaké kalkulátory a Bůh ví, co všechno...ale poznáte někdo ovulaci "jen tak"... ačkoliv to teda není potvrzeno od doktora a pak se stejně mimi se povedlo?

nanyh
•
23. zář 2019

@jironymou U mě to bylo tak, že ze mě šel ovulační hlen a dost mě bolel vaječník😊

hanulkaha
•
23. zář 2019

Ja poznala podle hlenu a kdyz jsme se snazili o mimi, potvrdily mi to i testy, ze opravdu v tu dobu ovu probihala a obe deti se nam povedly napoprve 😊

sudylichozrout
•
23. zář 2019

@jironymou Podle cervikálního hlenu a prudké bolesti vaječníku. Ale ta přišla až po prvním porodu. Do té doby jsem tušila jen dle hlenu.

malenka3
•
24. zář 2019

Před prvním těhotenstvím ani omylem, ani když jsem měla ovulaci sledovanou utz. Žádné příznaky. Po porodu a konci kojení pár cyklů jsem ovulaci poznala, když došlo k prasknutí folikulu, typická bolest v podbřišku. Pak to zmizelo a já opět nepoznala ovulaci ani když byla jistota dle utz, že je. Žádný extra hlen, nálady, bolesti, prostě u mě fakt nic 🙈

tinkad29
•
24. zář 2019

@jironymou já to poznala vždy tak že mi někdy v půlce cyklu zacal bolet podbrisek. Takove bodani jak kdyby. Potvrzeno testy že šlo o ovulku ;)

luj89
•
24. zář 2019

poznám to až po porodu, při ovulaci mám citlivé bradavky u kojení.

dora13
•
24. zář 2019

Pobolívá mě vaječník a líbí se mi jiný typ chlapů než obvykle 🙂

jironymou
autor
•
24. zář 2019

@dora13 🤣🤣🤣 to je dobry 🤣🤣🤣