Ovulační krvácení
ahoj holky,v listopadu jsem samovolně potratila,první Ms došla za 3 a půl týdne,trvala 9 dní druhá přišla ze 3 denním spoždění a též trvala 9 dní,19.1 jsem měla ovulaci byla velmi bolestivá potvrzena ovulačními testy,dva dny po tom jsem začala krvácet lehce a trvá to druhým dnem,není to nějak hrozny ale ms mám dostat až za 11 dní,měla jste to některá,snažíme se opět o miminko a v době ovulace jsem s manželem měla sex,nerozumím tomu co se děje a potřebuji radu od někoho kdo stím má zkušenost a jestli i po této zkušenosti mám šanci otěhotnět,Moc děkuji
@sedlackovak proč se v tom tak šíleně šťouráš? Akorát se nervujes a tím to případně zhoršuješ sama sobě šance na uchycení vajíčka... Buď v klidu,prostě to vyšlo,nebo nevyšlo a nikdo to nezmění... Tak kliiiiid
@sedlackovak sex má být spíše před ovulací a přímo při ní, než po ní...spermie vydrží a na vajíčko počkají ;) vajíčko na spermie nepočká, vydrží při životě jen pár hodin..myslím že šance tam je určitě veliká, když jste to takto vychytali ;) vždyť líp už to ani nejde ne🙂 den před, v ten den a i den po..to jste pojistili všechny dny🙂)
@misulinka44 Miši nervuji se pro to,že jsem nikdy potrat nezažila,bohužel sem hodně citové založená,z každé strany v rodině něco poslouchám,mám 37 let,manžel je o 8 let mladší,dítě chce,teď problemy
v práci,všechno se to kupí,proto se tím pořád zabírám
@sedlackovak proč potrat? Nemysli na takový věci.... Vše je ok, buď to teď dostaneš nebo ne... Buď v klidu, myslím na tebe aby to dobře dopadlo
@misulinka44 myslela jsem že jak jsem měla teď ten potrat ☹
@sedlackovak hele to je v pohodě. nejlepší je mít sex když máš pozitivní ovulační test. a to jsi měla. Pokud je v pořádku spermiogram, tak ty plavci tam vydrží a počkají si na vajíčko. takže kliiiid a už na to nemysli. Lehko se řekne a hůř udělá, já vím, ale zkus to. ty nervy tomu nepomůžou a stejně teď už nic nenaděláš. Já to chápu. Mě je 36 a taky občas chytám nerva....
Jsi citově založená, myslím si, že ti každý nakládá na tvoje bedra, protože určitě každého vyslechneš. Tak ne. Hecni se a nějakou dobu za tím udělej tlustou čáru a měj ráda sebe sama a snaž se nenechat se vysávat problémy jiných. Mysli na sebe. Teď prostě začni být trochu sobecká a dej přednost sama sobě 🙂. Pořádně se naštvi a mysli na sebe!!!!!!! Proč? Protože je to v pořádku ať si říká kdo chce co chce.
🙂 🙂

@kstablova už jsem to tak trochu vzdala,asi stím sexem jsem měla počkat po ovulaci i když byla 19 a mi měli sex 18 19 20 mám obavu,prý se po ovulaci to vajíčko dá oplodnit až několik hodin po tym,asi nemám šanci ☹