Ovulační test, je pozitivní?
Ahoj holky chci se zeptat co si myslíte je ovu test ten poslední pozitivní nebo ještě ne ? Dnes je to 10DC , cykly mám 25-26 dní . Budu ráda za každý názor

@janickazabicka tak jak si dnes dopadla , testovala jsi ?
@janickazabicka dekuji ti asi mas pravdu ptam se protoze se v tom neviznam 😀
@nicina12 kocko psala jsem zpravu, ze jsem se na to dneska vyprdla, jelikoz jestli ovu byla streda, nebo ctvrtek tak by tam stejne dnes nebylo vubec nic videt 🙂 ale jistime jistime 😀
@nikyninasi123 Niky ja se moc omlouvam, ale na testech vubec nic nevidim skoro. Kolik si DC dnes? a urcite testuj, ja mela carku pozitivni az 28 DC takze je cas asi 🙂
@janickazabicka dekuji za odp..nemusis se omlouvatspatne mi to foti no ja jsem 1 den po MS tak si to radeji testuji uz tet abych to nepropasla jsou to jen takove neviditene duchove 😀
@nikyninasi123 aha tak to mas opravdu jeste hafo casu a schvaluju pokud nevis kdy mas ovu dny, tak testovat hned. Hlavne se na to nespolehej, protoze pristi mesic, bude-li nejaky samozrejme, tak to muzes mit uplne jinak. Já treba v unoru jsem to mela 19 dc a ted az 27/28 Dc. Takze pozor na to 🙂
@nikyninasi123 ahoj já jsem také začla testovat první den po MS a pozitivní byl pátý den po MS , ale každá to má jinak
@nicina12 jj ja testuji uz 3 dny i kdyz jeste byla slaba MS a nic jen duch zacnu az tedy od toho 10DC TESTOVAT
@nikyninasi123 to už muže být klidně pozdě já bych začla raději 8DC
@nicina12 urcite ja zacala testovat uz v cera a myslim si ze to uz sili uz jsem 2 dny po ms dekuji 🙂
@nikyninasi123 určitě testuj dál a nenech se odradit 🙂 já měla pozitivní test až 17DC 😉
@paulittav dekuji urcite budu nadale testovat jen jsem se trochu polekala a co mislis ty povedlo se ti otehotnet nebo na zjisteni je to asi brzo jete vit
@nikyninasi123 těžko říct no, necháme se překvapit 🙂 uvidíme tak za 14dní, to by mohlo být něco vidět, ale nechci to moc hrotit, spíš asi vyčkám jestli MS dorazí nebo ne....každopádně my se snažíme teď třetí měsíc, ty předchozí dva to nevyšlo....
jinak doporučuji k testům měřit ještě bazální teplotu, ta se měří hned ráno, než vstaneš, zase ve stejnou hodinu, teploty si zaznamenáváš do grafu, a teď ti pak vyznačí, kdy byla ovulace - akorát že to zjistíš až po ovulaci, proto je dobrý to skloubit spolu s testováním, aspoň si to potvrdíš 🙂 )
holky stalo se vam nekdy ze vam ovu..test trochu presel do fijalovi barvi po krajich 😒
zitra to vyfotim lip dnes mi to foti na prd mam tedy na to dnes skocit nebo mam se jeste zdalovat od sexu 😀 😀 😀
pozitivní test by měl vypadat bud že je druhá čárka stejně silná nebo silnější ... zkus ještě dva dny testovat a uvidíš zda je silnější nebo slábne , ale raději bych na to být tebou vlítnu , pro jistotu
@nicina12 dekuji no jenze ja tu celou dobu testuji ov testy a nakonec sem dnes skusila TT a je pozitivni 🙂
faaaaakt ? tak to je super ne ? a MS máš mít kdy nebo už byla ? Tak to moc gratuluji 🙂 vidíš to 🙂 štěstí se usmálo
@nikyninasi123 přidej foto TT 🙂 docela by mě to zajímalo jak moc silnou čárku máš
@nicina12 foto dodam zitra nemam jak vyfotit dekuji ti no ja urcite byla tehotna i pri MS mam tam slabonce sv ruzovi pruh druhy 🙂
Týjo tak šup šup k doktorce 🙂 a tfuj tfuj at je jen vše v porádku a zítra přilož fofo budu se těšit 🙂
holky vsem dekuji za rady bylo mi svami tady velice dobre dost jsem poznala novich skusenosti muj dnesni test je pozitivni moc vsem dekuji mam radost ze jsem prave sem na MK napsala a vy ste mi radili 😲 😀
Za málo , každé z nás se uleví když si o tom muže napsat s někým a podělit se 🙂

@nikyninasi123 myslim si ze ovulace pri Ms asi nejde, jelikoz ms dostanes v pripade ze vajicko neni oplodneno a odchazi pry, tak z toho je pak ms. Takze si myslim ze si to mela priznaky na ms. Muzou byt klidne kazdy mesic jiné. 🙂