icon

Ovulační test, je pozitivní?

nicina12
17. bře 2016

Ahoj holky chci se zeptat co si myslíte je ovu test ten poslední pozitivní nebo ještě ne ? Dnes je to 10DC , cykly mám 25-26 dní . Budu ráda za každý názor

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
Strana
z4
janickazabicka
19. bře 2016

@nikyninasi123 myslim si ze ovulace pri Ms asi nejde, jelikoz ms dostanes v pripade ze vajicko neni oplodneno a odchazi pry, tak z toho je pak ms. Takze si myslim ze si to mela priznaky na ms. Muzou byt klidne kazdy mesic jiné. 🙂

nicina12
autor
19. bře 2016

@janickazabicka tak jak si dnes dopadla , testovala jsi ?

nikyninasi123
19. bře 2016

@janickazabicka dekuji ti asi mas pravdu ptam se protoze se v tom neviznam 😀

janickazabicka
19. bře 2016

@nicina12 kocko psala jsem zpravu, ze jsem se na to dneska vyprdla, jelikoz jestli ovu byla streda, nebo ctvrtek tak by tam stejne dnes nebylo vubec nic videt 🙂 ale jistime jistime 😀

nikyninasi123
20. bře 2016

holky poradite mi jestli to ma vubec cenu testovat nadale kdyz mam porat tu druhou carku moc slabou ☹

nikyninasi123
20. bře 2016

na tyhle fotka je vyditelnesi nez ta prvni

janickazabicka
20. bře 2016

@nikyninasi123 Niky ja se moc omlouvam, ale na testech vubec nic nevidim skoro. Kolik si DC dnes? a urcite testuj, ja mela carku pozitivni az 28 DC takze je cas asi 🙂

nikyninasi123
20. bře 2016

@janickazabicka dekuji za odp..nemusis se omlouvatspatne mi to foti no ja jsem 1 den po MS tak si to radeji testuji uz tet abych to nepropasla jsou to jen takove neviditene duchove 😀

janickazabicka
20. bře 2016

@nikyninasi123 aha tak to mas opravdu jeste hafo casu a schvaluju pokud nevis kdy mas ovu dny, tak testovat hned. Hlavne se na to nespolehej, protoze pristi mesic, bude-li nejaky samozrejme, tak to muzes mit uplne jinak. Já treba v unoru jsem to mela 19 dc a ted az 27/28 Dc. Takze pozor na to 🙂

nicina12
autor
20. bře 2016

@nikyninasi123 ahoj já jsem také začla testovat první den po MS a pozitivní byl pátý den po MS , ale každá to má jinak

nikyninasi123
21. bře 2016

@nicina12 jj ja testuji uz 3 dny i kdyz jeste byla slaba MS a nic jen duch zacnu az tedy od toho 10DC TESTOVAT

nicina12
autor
21. bře 2016

@nikyninasi123 to už muže být klidně pozdě já bych začla raději 8DC

nikyninasi123
21. bře 2016

@nicina12 urcite ja zacala testovat uz v cera a myslim si ze to uz sili uz jsem 2 dny po ms dekuji 🙂

paulittav
21. bře 2016

@nikyninasi123 určitě testuj dál a nenech se odradit 🙂 já měla pozitivní test až 17DC 😉

nikyninasi123
21. bře 2016

@paulittav dekuji urcite budu nadale testovat jen jsem se trochu polekala a co mislis ty povedlo se ti otehotnet nebo na zjisteni je to asi brzo jete vit

monichka
21. bře 2016

@nicina12 když vám naskočily dvě čárky , tak jste na to hned skočíly? 😀 Co když naskočí pozitivní ráno a manžel je v práci? 😀 vydrží do večera? 😀

paulittav
21. bře 2016

@nikyninasi123 těžko říct no, necháme se překvapit 🙂 uvidíme tak za 14dní, to by mohlo být něco vidět, ale nechci to moc hrotit, spíš asi vyčkám jestli MS dorazí nebo ne....každopádně my se snažíme teď třetí měsíc, ty předchozí dva to nevyšlo....
jinak doporučuji k testům měřit ještě bazální teplotu, ta se měří hned ráno, než vstaneš, zase ve stejnou hodinu, teploty si zaznamenáváš do grafu, a teď ti pak vyznačí, kdy byla ovulace - akorát že to zjistíš až po ovulaci, proto je dobrý to skloubit spolu s testováním, aspoň si to potvrdíš 🙂 )

paulittav
21. bře 2016

@monichka po pozitivním testu je možný se snažit ještě následující dva dny, pozitivní test říká, že ovulace proběhne za 12-24 hod, někde se uvádí 24-36hod 🙂 nám se zatím taky vždycky poštěstilo to pojistit až druhý den pozitivním testu....šance tu je veliká 🙂

nicina12
autor
21. bře 2016

@monichka , Ano pozitivní tetst ukazuje že teprve ovulace proběhne do 24-48 hodin , takže je dobré večer i nasledující den pro jistotu

nikyninasi123
21. bře 2016

holky stalo se vam nekdy ze vam ovu..test trochu presel do fijalovi barvi po krajich 😒

nikyninasi123
22. bře 2016

holky poradite mi je ov test citlivost 25 je to uz konecne pozityvni nebo jeste mam dal testovat je to skoro dost tak vybarvene jak ta prvni carka

nikyninasi123
22. bře 2016

zitra to vyfotim lip dnes mi to foti na prd mam tedy na to dnes skocit nebo mam se jeste zdalovat od sexu 😀 😀 😀

nicina12
autor
23. bře 2016

pozitivní test by měl vypadat bud že je druhá čárka stejně silná nebo silnější ... zkus ještě dva dny testovat a uvidíš zda je silnější nebo slábne , ale raději bych na to být tebou vlítnu , pro jistotu

nikyninasi123
23. bře 2016

@nicina12 dekuji no jenze ja tu celou dobu testuji ov testy a nakonec sem dnes skusila TT a je pozitivni 🙂

nicina12
autor
23. bře 2016

faaaaakt ? tak to je super ne ? a MS máš mít kdy nebo už byla ? Tak to moc gratuluji 🙂 vidíš to 🙂 štěstí se usmálo

nicina12
autor
23. bře 2016

@nikyninasi123 přidej foto TT 🙂 docela by mě to zajímalo jak moc silnou čárku máš

nikyninasi123
23. bře 2016

@nicina12 foto dodam zitra nemam jak vyfotit dekuji ti no ja urcite byla tehotna i pri MS mam tam slabonce sv ruzovi pruh druhy 🙂

nicina12
autor
23. bře 2016

Týjo tak šup šup k doktorce 🙂 a tfuj tfuj at je jen vše v porádku a zítra přilož fofo budu se těšit 🙂

nikyninasi123
23. bře 2016

holky vsem dekuji za rady bylo mi svami tady velice dobre dost jsem poznala novich skusenosti muj dnesni test je pozitivni moc vsem dekuji mam radost ze jsem prave sem na MK napsala a vy ste mi radili 😲 😀

nicina12
autor
23. bře 2016

Za málo , každé z nás se uleví když si o tom muže napsat s někým a podělit se 🙂

Strana
z4