icon

Ovulační test - je pozitivní?

hahahala
1. říj 2018

Zdravím, chci se zeptat, zda-li je některý z těchto ovu testu pozitivní. Dělala jsem je 3 dny po sobě a jsem asi tele, ale nejsem si jista. Děkuji

vaseli16
•
1. říj 2018

Ja bych rekl ze jim jeste kousek chybi,pokud jsi naposled testovala dnes tak by mel byt pozitivni zitra

hahahala
autor
•
1. říj 2018

Mne se právě také zda,ze to ještě neni úplně ono... Ale nebyla jsem si jista

evik114
•
1. říj 2018

Dobry den chtela jsem se prosim vas zeptat jestli je tento test pozitivni? A kdy je nejlepsi zacit na tom pracovat jeste dnes? Za odpovedi dekuji

vaseli16
•
1. říj 2018

@hahahala zkus vecer,zitra a pozitri to by uz mel slabnout

hahahala
autor
•
1. říj 2018

@evik114 ja bych rekla,ze je určitě pozitivní a idelani bude sex zítra 😊

evik114
•
1. říj 2018

@hahahala dekuji zkusim sex dnes a zitra radsi 2 krat😁😁😊

hahahala
autor
•
Autor odpověď smazal
•
hahahala
autor
•
1. říj 2018

@vaseli16 tak jsem delala test ted v podvečer... Sice jiná značka,ale stejna citlivost a vysel takto... Tak jsem z toho jelen

haluzska
•
8. říj 2018

Take bych se chtela zeptat jaky mate nazor ? Byla nebo nebyla ovulka? Dekuji pekne

evik114
•
15. říj 2018

Zde holky zasilam foto tt 15 dni po ovulaci 😊😊

evik114
•
15. říj 2018

@haluzska ja myslim ze ten treti vypada pozitivne😊

haluzska
•
15. říj 2018

@evik114 dekuji 😊 snad uz se zasarilo

haluzska
•
15. říj 2018

@evik114 tak muzu gratuluvat 😊

evik114
•
16. říj 2018

@haluzska snad ji k doktorovi jdu az 5 ale vsechny jsou zatim pozitivni tak uvidime jinak ms ma byt az 19😕tak doufam ze nedorazi

haluzska
•
16. říj 2018

@evik114 budu drzet pestucky at vse dobre dopadne 🙂 nam ten pozitivni test vysel 3.10. A vcera mela ms zatum nic. Tak se modlim at to tak zustane. Po 4 letech bych byla nejstastnejsi 😊

evik114
•
17. říj 2018

@haluzska tak to se nedivim

haluzska
•
18. říj 2018

@evik114 opet nic

renesme78
•
22. říj 2018

Ahoj holky přidávám se do diskuze potřebuji pomoct..nemám jasno tento celý cyklus se snažíme obden 😎, ovu testy dělám od 8 DC..včera ovu test duch, ve druhé jsme pak měli sex a ráno jsem našla toto viz poslední test na foto..kdy mít další sex dneska nebo zítra? Nebude po 24 hodinách brzy na sex? Děkuji za názor

renesme78
•
22. říj 2018

@renesme78 P.S je to 15 DC

renesme78
•
22. říj 2018

@renesme78 poslední 2 jsou dnes ráno a dnes odpoledne

hermij
•
22. říj 2018

@renesme78 A co tak třeba milovat se z lásky a nesledovat co dvě hodiny čárky na nespolehlivém papírku? :D Přeju Vám to, ale ty papírky Vám dítě nepřinesou ;) Ovu testy detekují hladinu LH v moči. Mohou být pozitivní i 10 dní v době kolem ovulace, i když už je po ovulaci... Spolehlivější je měřit si bazální teplotu, ta má větší výpovědní hodnotu i o délce cyklu a fázích cyklu.
Počít můžete i ze styku týden před ovulací... stačí aby měly spermie dostatek výživy ve vašem nitru, tak tu nepočítejte hodiny a hupsněte na chlapa, když budete mít chuť ;) Přeju hodně zdaru ;)