Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal tak se nech překvapit 😉 budu držet palečky
Holky mám dotaz. V neděli jsem měla pozitivní test zeslabl až včera. Dneska odpo jsem byla na wc a malinko spinim. Může že to byt k ovulaci? Ještě nikdy jsem to tak neměla 🤷♀️🤷♀️
@vladuska29 určitě a tobě taky moc držím palečky 🙂 🙂
@juliemichal ještě tak minimálně 2 dny si myslím 🙂
@juliemichal jak to vypadá? Je už dnes pozitivní?
@juliemichal taky bych řekla že tak den dva a mohl by byt pozitivni
@juliemichal tak to je zajímavý 🤔🤔
@vladuska29 hodně zajímavé :-O růžový pozitivní je,ale ten druhý ne nechápu :-O tak co teď?
@juliemichal tak to nevím teda 🤔 tohle se mi ještě nestalo 🤷♀️
@vladuska29 no na mě dr max ovu testy nefungují,ale ten modrý je taky jiný a má citlivost 25 ten růžový má citlivost 10 tak asi na mě s tou větší citlivostí testy nefungují a neukážou mi ovu nebo nevím 😀 a kdy to máme pojistit,kdy to teda je nejlepší? 😀 😀
@juliemichal no me dr. Rikal ze nejlepší je to v den pozitivniho testu a pak den po tom. Ale jestli to funguje nevim to se pozna az tenhle mesic
@vladuska29 tak dnes a zítra bude teda sexík včera jsme naštěstí měli pauzu hah 😀 a uvidíme 😀 kdy jsi vlastně ty měla pozitivní ovulák? 😀 kolik DPO jsi? 😀
@juliemichal no mě přišlo že jsem měla pozitivní 2 testy jeden v sobotu a druhy v neděli. Ale beru to od toho nedělního. Takže dneska jsem 3dpo.
@vladuska29 a kdy nemá dojít ms?moc moc držím palečky ♥ ♥
takže pokud počítáš od toho nedělního testu,že byl pozitivní tak dnes by jsi měla být 2DPO 🙂 🙂
@juliemichal od testu 3dpo ale ovu byla tak v pondělí takže 2dpo. A Ms by neměla dojít za 11dni
@vladuska29 tak snad nedojde 🙂 🙂 od toho pozitivního testu bych to nepočítala 🙂 počítala bych to až od toho pondělí 🙂 se ti to bude plantat jak budeš chtít dělat testíky 🙂
@juliemichal tak vždy vím že musím jeden den odečíst od toho co píše aplikace ☺️☺️ no nemusela by chodit ale uvidíme. V tomhle vedru je pak sex očistec 😃😃
@juliemichal taky držím palečky aby vám to vyšlo 😉😉
@vladuska29 no přesně tak v takovém vedru je strašný ten sex a pak ten smrad hah 😀 😀 taky ti moc držím palečky aby jsi našla brzo // na těhu testíku 🙂 my to budeme jistit a uvidíme,ale pochybuji,že by se to povedlo 😀 😀 o posledního jsme se snažili 4 roky ☹
@juliemichal my během 2 let přišly o dvě miminka 😔😔 o prvni v dubnu 2017 to bylo v 9tt a o druhe v lednu 2018 ve 12tt. Po tom 7 měsíců litani po doktorech a ted je to 10mesicu snažení co nam to zase povolili. A stale nic. Tam ty dvě byly obě na druhy pokus. A teď takovou dobu nic.
@vladuska29 ach jo to je mi strašně moc líto co se ti stalo ☹ ale neboj se ono se to zase povede a teď to bude v naprostém pořádku 🙂 moje kamarádka teď přišla o miminko měla být 10-11tt a zastavil se vývoj na 8tt ☹ takže za týden půjde na revizi ☹ ☹ teda pokud se neobjeví srdíčko :-O což jí moc přeji
já jsem v lednu 2016 potratila a na to jsem za 3 měsíce otěhotněla a v lednu 2017 se nám narodil Matyášek 🙂
@juliemichal no tak super a pak už jen čekat. A dneska jeste poradne pojistit 😉 Ja byla na revizi ve 12tt vloni v lednu protože mimi se zaseklo na 9tt a přestalo mu bit srdíčko. Ja vim ze se to jednou povede a bude to už snad dobre. Ale je to uz dlouhy hrozne.
@juliemichal podle me je to reakce testu na rozbourene hormony po ovulaci. Kdybys byla tehotna z toho kraje cyklu, ovulak by neslabl. Zkousela jsem to na sobe, zajimalo me, co je na tom pravdy a s pozitivnim tt bxl extra pozitivni i ot. Ale jako mozne je vse 🙂
@sudylichozrout to fakt? 😀 😀 to se mi ještě nestalo,ale možné je vše tak jak píšeš 🙂 🙂 jako dělala jsem si i ovu testík 😀 a ten je taky silný takže já jsem s toho nesvá nějak to vůbec nechápu :-O buď bude zase později ovu nebo nevím 😀 😀 i ty ovuláky si dělají co chtějí 😀
@juliemichal uvidis zitra 🙂 Udelej zas oba. Drzim palce 🙂

@vladuska29 to já právě taky mám LF 15-16 dní jak si pamatuji 😀 😀 uvidíme možná na mě ani ty ovu testy nefungují 😀 anebo byla ovu tak brzo akorát by večer byl pozitivní což jsem si ho dělala dopoledne tak dnes bych byla cca 5-6DPO 😀 jsem zvědavá buď dojde dřív ms anebo dojde později ovu anebo budu mít anovulační cyklus jsem fakt zvědavá :-O 😀