Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

A ms je o hodně silnější, než bývá 🙈🙈🙈
@ja_osobne já jsem dnes 12DC a na ovuláku úplně slabá čárka 😀 😀 a to jsem měla min cyklus ovu 14DC tj 13DC pozitivní ovu test,ale pochybuji,že bych ho zítra měla pozitivní 😀 no uvidíme kdy dojde ovulka 😀 😀 jinak podle mě by u tebe testík mohl být zítra pozitivní,takže ovu by mohla být pozítří 🙂 🙂
@juliemichal byla jsem ve středu na gynde, folik 16mm a podle dr by mohla byt ovu o víkendu. Tak uvidíme🙂 cipek byl měkký a otevřený včera🙂 každopádně je asi jedno, kdy byla, tulenicko teď obden 🙂
@ja_osobne no tak to je super,že máte tuleníčko ob den,ono to vyjde uvidíš ♥ ♥
@juliemichal já mám takovou radost!!! Můj úplně první pozitivní! A to testuji od ledna 🙂 se tu směju, jako kdyby to byl tehotensky pozitivní! 🤣🙈😍❤❤
To je u mě pokrok 🙂
@ja_osobne no krása,krása jsem ti včera psala,že dnes už bude pozitivní ♥ ♥ tak dnes a zítra pojistit a pak jen čekat a já ti moc držím palečky ♥ ♥ já dnes 14DC a houby houby nic na ovuláku 😀 asi bude tento cyklus podle mě anovulační 😀 první je páteční,pak další dva včerejší a ten poslední je dnešní a ani nesílí jak mi každý cyklus sílil než byl pozitivní 😀
@clo1 taky bych zkusila ještě večer 🙂 🙂
@juliemichal testuj dál, věřím, že u tebe ještě příjde 😀
@clo1 nebo nepřijde,ale nevadí 🙂 dojde příští cyklus 🙂 🙂 stejně bych nejraději otěhotněla až bych měla po zkušebce 😀 😀 abych měla nárok na PPM 😀 😀
@juliemichal dekuji!! U me je to pokrok, ze je pozitivni!!! 😍😍❤ a Ty testuj dal, ja mam taky pozitivni az 18dc!
@clo1 díky! Už je na čase, mohlo by to vyjít! Na konci měsíce mám přijít na horm.profil, jak mi dorazí ms a sestřička na mě, držím palce, aby nedorazila! A pak mě popřípadě chce poslat na laparo! Brrrr
@ja_osobne já jsem min cyklus měla pozitivní ovu test 13DC a 14DC jsem měla ovulku 😀 dnes jsem 14DC a houby houby nic 😀 ale jak jsem psala nevadí,stejně chci otěhotnět až po zkušebce,abych měla nárok na PPM a pak abych se mohla vrátit zpět do té práce 😀 😀 takže to beru sportovně 😀 😀 1.8 jsem nastupovala do nové práce,takže ještě je čas 🙂
Už nedorazí 😉
@ja_osobne a neboj laparo je v pohodě 🙂 mám 2 za sebou,ale z minulého snažení 😀 😀 a ty jizvy už ani skoro nejdou vidět 😀
@ja_osobne
@juliemichal ještě se dobarvil a vypadá takto.
@clo1 vypadá super já bych zkusila ještě večer 🙂 🙂
@juliemichal vypadalo to, že tak silný nebude, ale ještě zesílil. Večer určitě testnu.
@juliemichal
@clo1 taky bych zkusila večer a zítra ráno a už by měl být pozitivní!
No, my ležím a 16.9. Na Floridu, tak už možná poletime 3, jen doufám, že mi popřípadě nebude zle 🙈🤣🤣👌
Já mám.takovou radost z toho testu, že jedu do města si něco koupit, ikdyby to byly spodary 🤣🤣🤣🙈👌

@ja_osobne podle mě jsi těhotná byls...vypadá to biochemko ☹️