icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
12. srp 2019

Teda to je náhoda. Taky mám ovular. 😀 a cykly 27-29 dnů

ja_osobne
autor
12. srp 2019

@juliemichal budeme!

Nechci jít na laparku! Pokud mi ms dojde, jdu na horm.profil a pak mr5dr pošle na laparku, tak doufám, že ms nedojde! Sestřička mi mezi dveřmi řekla, že už ms nedojde! 😍😍👌

ja_osobne
autor
12. srp 2019

@clo1 to není náhoda, nýbrž znamení!! 😍😍👌

clo1
12. srp 2019

@ja_osobne proc te posílaji na laparku? Teď jsi měla biochemko ne? Měla jsi pozitivní testy a pak přišla ms.
Dělala jsem test a opět dálnice jako blázen. Během 10 vteřin to byly //, takže si dáme pauzu a stažení až zítra.

juliemichal
12. srp 2019

@ja_osobne určitě nedojde,musíme doufat 🙂 🙂 a jinak neboj fakt ta laparka nic není byla jsem na ní 2x 🙂 .)

ja_osobne
autor
12. srp 2019

@clo1 byla to spíš cysta, než biochem. Si myslím. Ms přišla o 6 dni dyl , byla hooodne silná. To mi vyjelo včera během 10 vteřin dalnice.

Tak nám.vyem.drzim palce, aby ms nepřišla!

clo1
12. srp 2019

@ja_osobne ale u biochemek to bývá, pozitivní test a pak ms o pár dní později. Nemela jsi i příznaky? Bolest prsou, ? Měla jsi tu čárku hodně výraznou, to jen tak cysta neudělá.

ja_osobne
autor
12. srp 2019

@clo1 bolela mě dost prsa! A když přišla ms, tak přestala. Takhle nějak to bylo, ten horní je ovu, už to mě zarazilo, že je dost výrazný.......

clo1
12. srp 2019

@ja_osobne aha ten horní je ovulační. Předtím si ho tu dávala. Myslela jsem, že byl těhotenský. Ale i na těch těhotenských čárku vidím. Těžko říct, co to bylo.

ja_osobne
autor
12. srp 2019

@clo1 mobil to tak nevzal na těch Tehu, ale na dvou byla pěkná čárka, viditelný duch 🙂

clo1
13. srp 2019

@juliemichal tak jak???? Nenapínej. Co dnešní test? Já zkoušela a pořád je pozitivní. Jsem ráda, že včera nic nebylo. Bude až dnes večer.

clo1
13. srp 2019

Možná o kousek světlejší než včera. Ale pořád dost silný

ja_osobne
autor
13. srp 2019

Já to mám teď takhle, pozitivní je ten z 18dc dopoledne, ten první.
@clo1 ten tvůj dneska pozitivní už není🙂

clo1
13. srp 2019

@ja_osobne už je o něco světlejší, ale pořád výrazný. Minule jsem měla dálnice a další den úplně negativní, tak mě překvapila ta silná čárka teď.

clo1
13. srp 2019

@ja_osobne a ty už máš po ovulaci?? Mě příjde pozitivní i ten 18dc večer u tebe.

juliemichal
13. srp 2019

@clo1 ahojky můj vypadá takto,takže dnes probíhá ovulace,ale je mi to bohužel na nic ☹ volala jsem dnes do caru a bavila jsem se ze sestřičkou ohledně té alergie na sperma co jsem měla když jsme se snažili o Matea,tak ta nemizí ☹ takže 27.8 jdu na konzlutaci do caru a budeme se domlouvat co a jak ☹ no dnes pojistíme a uvidíme,ale vím,že to stejně neklapne bohužel ☹ ☹

clo1
13. srp 2019

@juliemichal tak ten už je negativní. Určitě to dnes zkuste a uvidíš. Co to je ta alergie, to brání otěhotnění nebo udržení? Je to snadné léčit?. To mě mrzí, ale je dobře, že to zjistili takhle brzy, než třeba po 1-2 letech snažení.

juliemichal
13. srp 2019

@clo1 no já tuto alergii mám už nějaké 4 roky nebo déle? tak proto jsem dnes volala do caru a ptala jsem se na to zda stále můžu být alergická sestra říkala,že alergie nemizí a hned mě objednala na konzultaci a asi příští cyklus už na první IUI :-O no uvidíme kdy se to teda povede 🙂 🙂 kdybych tam nevolala a čekala do srpna příštího roku tak jak jsem chtěla tak by jsem vše prodloužila a stejně bych neotěhotněla.no jsem na své tělo úplně naštvaná ☹

clo1
13. srp 2019

@juliemichal aspoň se to bude řešit takhle brzy a třeba to iui pomůže. 😉 určitě se snažte ale i doma, nikdy nevíš....🙂

juliemichal
13. srp 2019

@clo1 no přesně tak dnes budeme jistit 😀 no jak si vezmu,že ten půl rok co mě manžel přemlouval aby jsme se snažili o miminko,míval často nehody v době ovulace,tak příští cyklus to už bude 11 měsíc snažení,ale pro mě oficiálně další cyklus bude 5 měsíc snažení
no a kdo ví kdy nám IUI pomůže,může to trvat třebas ještě rok nebo jak dlouho :-O

ja_osobne
autor
13. srp 2019

@clo1 nejsilnější je ten z rána, ale i z večera je dost silný, ale není silnější.

@juliemichal můžu se zeptat, jak se ta alergie třeba projevuje? A držím palečky, aby Ti v car pomohli!

ja_osobne
autor
13. srp 2019

@clo1 ovu byla včera, nebo v neděli:( jiste to nevím ale nejspíš včera, podle pichani v podbřišku

juliemichal
13. srp 2019

@ja_osobne no jak se projevuje?tak u mě se teď projevuje tak když mám v sobě sperma tak mě svědí pochva a v pochvě,to jsem si myslela,že to jsou kvasinky,ale nene nejsou to je ta alergie a to mám z manželem 3 děti a o čtvrté se snažíme,ty 2 děti šli v pohodě a o třetího jsme se snažili 4 roky a to nám museli pomoct v caru,teď nám taky budou muset pomoct.a jinak cervikální hlen ty spermie u mě zabíjí.a když otěhotním tak ta alergie přejde na to oplodněné vajíčko a skrz toho potratím tak jak se mi stalo před 4 měsíci a teď min cyklus jsem měla biochemko (padaly se mě i větší kusy).a aby jsem teda mohla bezproblémově otěhotnět a taky aby bylo těhotenství v pořádku musím jít na IUI,protože ty spermie od té látky na kterou jsem alergická očistí a vloží přímo do děložního hrdla.což se nestekají z cervikálním hlenem co ty spermie zabijou

ja_osobne
autor
13. srp 2019

@juliemichal aha, tak držím palce, aby se to 4te povedlo!

juliemichal
13. srp 2019

@ja_osobne děkuji uvidíme kdy se povede 😀 😀 a snad to bude holčička 😀 😀 a bude to úplně poslední těhotenství hah 😀 akorát jsem nevěřila,že i u toho čtvrtého budou takové problémy.u tebe a u @clo1 se těším na pozitivní testíky za pár dnů,já si ještě počkám a kdo ví co mě všechno čeká zase v Caru a jestli nebudeme muset podstoupit IVF,ale to ještě nechci,doufám,že se u mě nic nezhoršilo

ja_osobne
autor
13. srp 2019

@juliemichal děkuji, no já doufam, že po 13ti měsících uz ta mrcha nedojde!!! 😍 je to dlouhá doba. Mě je 31, snažíme se s mužem o první. Není to úplně ideální věk na první.....

juliemichal
13. srp 2019

@ja_osobne no to je fakt to není,ale moje nevlastní matka otěhotněla s první jak jí bylo 38 takže rodila ve 39 letech a to otěhotněla neplánovaně.
neboj ono se to povede uvidíš,popřípadě půjdeš příští cyklus na laparoskopii,ale to fakt nic není a pak to půjde jedna báseň 🙂

ja_osobne
autor
13. srp 2019

@juliemichal kámoška po ní otehotnela hned, tak snad. Ale za měsíc letíme s mužem do USA na dovcu, tak bych musela až pak na ni. Ale třeba nebude potřeba 😍☺️

clo1
13. srp 2019

@ja_osobne já bych se asi bála letět na úplném začátku těhotenství....ale nepředbíhejme 🙂 držím palce ať ti to klapne.

ja_osobne
autor
13. srp 2019

@clo1 pokud by to klaplo, a mě bylo ok, nevadí to. Ale je to let půl dne, musela bych se domluvit s dr.

Strana