icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
1. zář 2019

@ja_osobne kolik jsi dc? Budeš dělat zase ovulační testy? Já 6 dc mám doma posledních 5 testů. Další se mi přikupovat nechtějí, takže s nimi začnu tak od 11-12 dc.

ja_osobne
autor
1. zář 2019

@clo1 9dc. Testy mám 3, asi je udělám. Ale hrotit to nebudu....

ja_osobne
autor
6. zář 2019

Ahoj holky, tak jak u vás probíhá snažení? Nechci tedy úplně detaily 🤣🤣🤦‍♀️

paja285
6. zář 2019

@ja_osobne u nas zatim nijak 😀 odletam ted do CR, takze az se vratim tak pak..ale meli bychom to stihnout, kor jestli to bude zase tak posunute...jak u tebe?

ja_osobne
autor
6. zář 2019

@paja285 já dnes 14dc, ovu nejspíš v pondělí. 🤔 včera jsme byli s manželem na terasce na pivu a přišla tam.jeho kamarádka (zdravotní sestra), taky se nedařilo dlouho otěhotnět, teď má 2 holčičky . Tak nám "radila" že 4 dny před ovu úplně stačí! Takže na tom asi něco bude, že když 4 dny před ovu a holčičky, že mají delší "trvanlivost" a kluci jsou rychlejší, takže 3-4 dny před ovu by mělo úplně stačit 🙂

juliemichal
6. zář 2019

Ahoj holky tak u nas takto manzel dnes na spermogramu ja na folikumetrii folik 10mm sliznice 7,5 cm v utery dalsi folilumetrie a ve stredu asi IUI

ja_osobne
autor
6. zář 2019

@juliemichal tak drzim palečky, aby ti vše dopadlo!

clo1
6. zář 2019

@juliemichal držím palce ať folik naroste a klapne to 😀

clo1
6. zář 2019

Já dnes 11dc a ovu test vypadá takto 😀

ja_osobne
autor
6. zář 2019

@clo1 KRÁSNÝ , tak šup na to!

clo1
6. zář 2019

@ja_osobne večer se budeme snažit a zítra raději taky 😀

clo1
6. zář 2019

@ja_osobne 4dny před ovu se mi zdá moc, možná se to povede, ale úplně ideální je to prý 1den před ovu.

ja_osobne
autor
6. zář 2019

@clo1 ja si taky právě myslím, že 4 dny před je moc, ale ona z toho má 2 holky..... ale taky záleží na kvalitě jak u může, tak i u mě jakože "domovu"

A pokud děláš testy, tak šanci v den pozitivního testu

sudylichozrout
6. zář 2019

@clo1 jsem tehotna a styk byl 4 dny pred ovulaci. Ovulaci poznam dle bolesti, takze vim, ze nebyla drive.

juliemichal
6. zář 2019

@ja_osobne
@clo1 dekuji holky jen si myslim,ze ve stredu bude pozde aby jsme sli na IUI

clo1
6. zář 2019

@juliemichal nebude pozdě. Folik 10mm je ještě dost malý. Praská při 20-22mm.

clo1
6. zář 2019

@sudylichozrout není to nemožné, ale je malá šance že se to povede.

leymea
6. zář 2019

@sudylichozrout a jak je?

sudylichozrout
6. zář 2019

@leymea no, zatim celkem mizerie. Nevolnosti, unava... Koncim 12. tyden, tak snad mi bude uz brzy lepe. Co ty? 🙂

leymea
6. zář 2019

@sudylichozrout takze Te ceka prvni screening? Snad Ti bude uz lip. Je to naprd. U me dobry 🙂 v pondeli druhy velky utz tak jsem natesena a doufam, ze bude vse v poradku 😊

clo1
7. zář 2019

Dnešní už slábne, takže to ještě večer zkusíme. Snažení bylo včera i předevčírem, takže to budeme mít pojištěné až až, teď ještě aby to k něčemu bylo. 😀

ja_osobne
autor
7. zář 2019

@clo1 tak budu držet palce, aby to klaplo!

clo1
7. zář 2019

@ja_osobne díky 🙂. Co ty? Ještě netestuješ?

ja_osobne
autor
7. zář 2019

@clo1 testuju, ikdyz jsem nechtěla, dnes 15dc

ja_osobne
autor
7. zář 2019

V pondělí by mohl být pozitivní, min cyklus byl taky 17dc pozitivní 🙂

clo1
7. zář 2019

@ja_osobne může být i dřív/později. Já měla min. cyklus pozitivní 14dc a teď už 11dc. Mám to různé. Už ho máš docela výrazný, tak třeba už budou zítra jasné //.

ja_osobne
autor
7. zář 2019

@clo1 uvidím, zkusím zítra🙂 podle bolesti bude napravo, minule byl nalevo. Ale zatím.nemam ani ovu vytok

clo1
8. zář 2019

Tak snažení 3 dny po sobě 🙂
Dnes 1 dpo.

@ja_osobne dej vědět co dnešní test 😉

ja_osobne
autor
8. zář 2019

@clo1 tak budu držet palce! Já už mám ovu hlen a cítím pravý vaječník. Ale test ještě nic včera to byl gs mama, ten byl včera výraznější, než dnešní, ale ten je ovular.

clo1
8. zář 2019

@ja_osobne taky mám ovular testy a zdají se mi nejlepší, jinými už netestuji. Mě většinou sílí postupně, tak nevím jestli u tebe bude už zítra pozitivní, spíše počítej až tak úterý/středa pokud začal ovu hlen až dnes.

Strana