icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
7. led 2020

@clo1 pro svůj klid, viď, asi jo, nechám🙂 dr má teď stejně dovolenou do příštího pátku, takže kdyby prý něco, mám.jet rovnou do nemocnice

petula.bir
7. led 2020

@ja_osobne
Já byla v 6tt+5 a ještě mimi bez srdíčka, pak jsem zkoncila v nemocnici a utz byl 7tt+3 a už srdíčko bylo 😍

ja_osobne
autor
7. led 2020

@petula.bir já s tim nepočítám, že pořádně něco uvidí, ale aspoň to něco by mě dost uklidnilo! 🙏🙏🙏😍

ja_osobne
autor
7. led 2020

Stoupá asi pomalu, ale stoupá, to jde vidět 🙏🙏

sudylichozrout
7. led 2020

@ja_osobne Helejť, budu upřímná. Strašně bych ti to přála, ale neupínej se na to, skutečně zatím ne. Já tam na těch testech, když už jsou zaschlé, progress moc nevidím a hCG bylo hraniční. Buď připravena na vše, ale zároveň ještě neházej flintu do žita.
Moc držím palce a doporučuji zítra odběr. Třeba v Aeskulabu, nebo někde v jiné laborce, kde ti výsledek řeknou během několika hodin.

clo1
7. led 2020

@sudylichozrout když jsem byla těhotná, tak jsem měla třeba 2 dny test stejný, až třetí den zase zesílil. Asi by bylo fajn na tu krev zajít, ale i kdyby náhodou to nestouplo jak mělo, tak se stejně čeká na další krev. A těch 10dnů, už zase tak dlouhá doba není do ultrazvuku.

zizulka2008
7. led 2020

@ja_osobne ja osobne bych nehrotila a nezkoumala nic,stat se muze cokoliv. Ja nikdy na hcg nebyla ani dr ho nedela,nasla jsem // par dni po sobe a vic jsem neresila,dr jsem volala az tak za tyden po pozitivnim testu a moje dr objednava stejne az na cca 8tt,upozorni ze se muze stat to a to a kdyby neco mam prijit k ni nebo do nemocnice a vic nic. Takze bych se radovala potichu ze se povedlo ale nijak bych nehledala zda je vse ok nebo ne,ono to prijde tak nebo tak samo pokud je neco spatne...samozrejme drzim palce at je vse v poradku 🍀🍀✊

ja_osobne
autor
7. led 2020

@sudylichozrout
@clo1 neupinam se na to, to vůbec ne, počítám s tim, že se může cokoliv stát. A fakt to , že to jde přirozeně, mě taky dost uklidnil, že nebude v tomhle problém. Ikdyz to přišlo po roce a půl. Takže za mě velký úspěch. A četla jsem si teď diskuzi, kde měla taky slečna takhle na začátku tehu 4+4 Psala a měla 50j a krásně donosila. Není podstatná hodnota, ale její zvysovani. 🙂
Šla jsem.na wc, měla jsem pocit mokra a mám dost hlenu, přirovnala bych ho k ovu, přijde mi průhledný a tažny 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ja_osobne
autor
7. led 2020

@zizulka2008 taky si ti myslím, takže teď už počkám do příštího pátku na utz! 🙂 děkuji moc za podporu 🙂 👍👍

clo1
7. led 2020

@ja_osobne nemá cenu se stresovat. Teď už stejně nic nezměníš. Takže teď jen počkáš do příštího pátku. Věř, že to dopadne dobře 😘

leymea
7. led 2020

@ja_osobne u prvního jsem byla 5+2tt a už bylo vidět. Pak mě objednala na srdíčko o dva týdny později.

ja_osobne
autor
7. led 2020

Holky, moc děkuji za podporu a věřím, Ze to všechno nakonec dobře dopadne!!! 🙏🙏😍😍 a já budu happy mother 😍🙏🙏♥️♥️ takže teď už jen testy a pak až další pátek utz 🙂

leymea
7. led 2020

@ja_osobne takhle jsem to měla já 🙂

leymea
7. led 2020

@ja_osobne ty první čtyři jsou kazdy den a zbytek ob den.

ja_osobne
autor
7. led 2020

@leymea tak to máme hodně podobně teď🙂 🙏🙏👍👍👍😍 musím věřit

clo1
8. led 2020

@ja_osobne kde jsi??? Co dnešní test a teplota?? 🤗

ja_osobne
autor
8. led 2020

Roste nejen teplota 🙏🙏😍😍😍😍😍😍 takže na krev už nepůjdu🙂

zizulka2008
8. led 2020

@ja_osobne 👌😍 myslim ze se vyvyji vse tak jak ma 🍀

ja_osobne
autor
8. led 2020

@zizulka2008 ja uz ted taky, včera mě trochu zarazilo to nízké jdu, ten už jsem v klidecku! 😍😍🙏

ja_osobne
autor
8. led 2020

Hcg*

zizulka2008
8. led 2020

@ja_osobne ted uz se muzes jen tesit na potvrzeni od dr a az uvidis tu bublinku na utz 🍀👌💖

ja_osobne
autor
8. led 2020

@zizulka2008 tak se rozbrecim!! 😍😍😍 budou to slzy štěstí!

zizulka2008
8. led 2020

@ja_osobne to je dobre,po takove dobe je to krasny 🍀🍀

sudylichozrout
8. led 2020

@ja_osobne Mam radost!

ja_osobne
autor
8. led 2020

🙏🙏🙏

clo1
8. led 2020

@ja_osobne sílí, to je hlavní, teď už jen počkat na utz 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

ja_osobne
autor
8. led 2020

@clo1 joooo, teď už počkám na utz 😍😍🙏🙏

Děkuji všem moc za podporu, pomohlo mi To!

juliemichal
9. led 2020

holky máte zkušenost s těmito ovu testy?
jak jsem Vám tu dávala nedávno ten test od kamarádky tak stále ho neměla pozitivní a teď si koupila tyto.akorát neví jestli jsou dobré nebo ne.a kdy asi tak by mohl být pozitivní?

mataharyy
9. led 2020

Já se z toho asi zblázním. Podle posledních dvou cyklů jsem si říkala že se zase vracím do normálu a teď už zase jedu 42 DC a z té teploty tento měsíc poznám tak akorát velké kulové. 😕

petula.bir
9. led 2020

@juliemichal
Ahojky, za mě negativní 🤔 myslím, že je to asi jako u každého OT musí být stejně silná nebo silnější než kontrolní.
Co ty, jak je?

Strana