Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

ahojky kočky,tak zase mi posílala testíky a já se v tom moc nevyznám,já mívala ovu okolo 12DC do 15DC a ona je myslím 17DC nebo kolik 😀 😀 tak prý ty první 2 testy jsou ze včera,jeden dělala dopo a druhý odpo a ten nejspodnější je ze dneška.já jsem nikdy úplně pozitivní ovu test neměla tak se vůbec nevyznám,kdy by ho asi tak mohla mít pozitivní,tak se ptám tady 🙂 🙂
@juliemichal možná je o kousek silnější, ale je to težko, může být pozitivní zítra, ale klidně až za pár dní. Jak dlouhé má cykly?
@clo1 tak na to jsem jí neptala jak dlouhé je má ☹ ☹ zkusím se jí poptat pak jak napíše tak pisnu 🙂
@juliemichal já bych tomu dala 2 dny 🙂 a pak se uvidí🙂
@ja_osobne krasnyyyy 😍😍😍👌🍀🍀
Holky jake se daji koupit ovu testy a kde? Mela jsem ted dr max,dosly mi a mela by se blizit ovulka tak jsem chtela koupit jinaci co ukazuji lip carky,dr max mi kdysi nikdy neukazal uplne pozitivni...objednala jsem ovular,mely prijit do patka,objednavala jsem v pondeli ale nic,objednavka byla jen prijata,takze neprijdou ani v pondeli,tak kam dojit pro nejake-drogerie bo jina lekarna?? Od vcera boli vajecniky jako praseee 😁😁 tak predpokladam ze se blizi 😱😁🙊
@zizulka2008 ja za mě jediné ovular! Max je na 💩💩! Kupovala jsem je v moje lékárna. Nebo ještě od GS jsou dobrý 👍👍
@ja_osobne no ja je objednavala v pondeli a nedorazili,objednavku jeste nevyridili ani,tak chci nekde nejake koupit pac tri dny netestovat uz se to muze prosvihnout ale nevim kam,jine lekarny nez dr max budou mit asi zavreno,tak nevim kam pro jake,dr max mi nikdy silnejsi carku neudelaly takze primo na uvulku je nechci no...
@zizulka2008 a BENU? Tam vím, že mají mamatest, ten je od GS, tak by měli mít i ovu testy 🙂
@ja_osobne benu tu mame jednu v poliklinice,asi budou mit zavreno,kouknu na stranky,pak jedine drogerie dm jenom,tam maji pepino a intimed nebo jak se jmenuji,jinak vsude jen dr max 😕
@zizulka2008 a nějaká vaše místní lékárna? Do 12 by mohli mít otevřeno🙂
@ja_osobne nasla jsem benu jeste ve meste,tam maji do 13hod,tak kdyby manzel stihnul prijet do te doby,tak zkusime zajet tam,jinak vydrzim do pondeli
@zizulka2008 kolik jsi dc?? Zajdi do jakékoliv lékárny a vem colkoliv jiného než dr.max
To naštve co? Taky jsem jednou čekala na testy více jak týden, nakonec dorazily asi 12 dc právě v čas.
@clo1 no dnes uz 18dc,ovulku jsem mivala mezi 20-23dc coz by podle bolesti co v noci zacaly asi odpovidalo. No je tu o vikendu jen dr max a ta benu ale tu asi nestihnu,manzel jel na dopo pracovat. Kdyztak zkusim v dm pepino,ty jsem tam videla,ze maji.
@zizulka2008 pepino jsou taky na led
Prd 😂🤦♀️
@ja_osobne 😁😁 tak pockam do pondeli,snad se nic zvlastniho nestane 😁
@zizulka2008 nebo pokud máš maxe, dělej maxe, a nejsilnější bych brala jako pozitivní, já to tak měla, zkoušela jsem teď oboje, ovular a maxe, ovular jasně pozitivní a max byl silný, ale ne pozitivní, pak už max slabnul 🙂 a až ti přijdou ovulary, tak bych třeba 2 zkusila, ať víš 🙂 je to takhle naprd, ale aspoň něco, uvidíš🙂
@ja_osobne asi jo,odpo koupim maxe a uvidime,treba jeste nic nebude nez prijdou ty ovulary nebo v pondeli uz koupim ty gs a zkusim pro srovnani udelat maxe a gs
@zizulka2008 A myslíš že u maxe nebudou mít i jinou značku? 😕 Že preferují tu jejich, to je jasný, ale mohli by mít i jiné... třeba.
@mataharyy uz jsem koukala,maji i ty gs ale pouze na eshopu k objednani,k rezervaci primo v lekarne nemaji skladem zadne jine,jen ty jejich 😕
@zizulka2008 to je divné, že mají jen jeden druh, fakt tam nemáte nikde v okolí jinou lékárnu? Nebo počkej do pondělí a mezitím se snažte ob den.
Já už taky testuju. Jsem 11dc, dnes tedy ještě negativní. Ovu mívám v rozmezí 12-15dc tak už by měl být pozitivní každým dnem.
@clo1 nene ovikendu jen dr max,v pondeli rano koupim v benu ty gs. Snazit se muzeme do pondeli,v utery v noci manza zas frci pryc do patka. Tak uvidime,snad ovulka bude po tom blazinci ale vypada to dle bolesti ze asi jo. Hrotit to nebudu,chci hlavne zjistit zda ovulka vubec probiha.
@zizulka2008 tak to možná ani nemá smysl testy kupovat pokud jede pryč, prostě se snažte do pondělí a uvidíš jak to dopadne. 😉
@zizulka2008 mě už taky pobolívá prodbřišek, test byl dnes negativní, ale podle příznaků si myslím, že zítra nebo pozítří bude pozitivní. Tak ji možná budeme mít nastejno 🙂
@clo1 no aspon budu vedet jestli je ovulka a kdy,kdyz bude,ale asi jo,uz me prava strana boli dost,driv jsem si myslela ze jsem nastydla,jak to strili do ledvin 😕 tak bud a nebo ale uspech necekam po tech injekcich a lecich v listopadu a prosinci...

@clo1 anebo úplně vysadit 😂😂🙋♀️