icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
leymea
4. kvě 2019

@ja_osobne duphaston ber opravdu po ovulaci, at Ti ji nezablokuje 🙂 jinak u me nic, musim minimalne tyden cekat 😀

sudylichozrout
5. kvě 2019

@leymea toz ti drzim palce! 🙂 Napis. My jsme se s manzelem dohodli na tretatku, tak jsem zvedava. Holky maji od sebe 21 mesicu, te mladsi je ted presne rok. Tak uvidime, jestli dame presne repete 🙂

ja_osobne
autor
5. kvě 2019

@leymea no, proto testuju, abych vzala až po. Ale zítra se chystám na utz. Jak to tam vypadá, jestli reaguju na ten clostik, abych si popřípadě zbytečné neprodloužila cyklus..

leymea
5. kvě 2019

@sudylichozrout vazne? 🙂 v tom pripade tez drzim palce. U Vas to urcite problem nebude a zadari se brzy 😉 jo a mimochodem, obdivuju Te, protoze malymu je 20 mesicu a nedokazu si predstavit mit ted miminko 🙂

leymea
5. kvě 2019

@ja_osobne urcite je to lepsi, spravne by Te doktorka mela kontrolovat pri uzivani clostilbegytu. Dej zitra vedet 😉

sudylichozrout
5. kvě 2019

@leymea Hehe, děkuju 🙂 Já se někdy taky obdivuju, abych byla úplně upřímná 🙂 Ale je fakt, že mám oravdu diamantového manžela, takže jsme na ten masakr dva 🙂 No, já doufám, že to půjde. Dala jsem si limit, že pokud to neklapne do roka, už to necháme být. Teď je mi 35, nechtěla bych těhotnět pod čtyřicítkou.
Taky ti držím palce, napiš nám, jak jsi dopadla 🙂

ja_osobne
autor
5. kvě 2019

@leymea určitě zítra dám vědět, jak to vypadá🙂 a řeknu si i žádanku na spermio;)

leymea
5. kvě 2019

@sudylichozrout no nam to predtim trvalo pres rok a znovu bych to zazit nechtela (a to jsem byla celou dobu docela v pohode, nehroutila jsem se, nebrecela). Ale bylo mi 22/23 let, tak to taky bylo jiny 🙂 tak uvidime, treba v tom budeme spolu 😀

ja_osobne
autor
6. kvě 2019

Děvčata, Tak jsem volala na gyndu, vše mu řekla, že bych chtěla jít na utz, jsem.tyden po dobrání clostiku, ovu testy negativní, dnes jsem 16dc, kdy bych měla začít brát Duphaston, ale že by se měl brát až po ovu a on mi řekl, že to není potřeba, že po ovu uz 16 den musí být, tak jsem mu řekla, že ovu testy negativní...... a že prostě mám brat, jak mám napsáno..... takže si hledám nového dr!

ja_osobne
autor
6. kvě 2019

Tak jsem si udělala ovu test a o hodně zesilil, není pozitivní, ale aspoň zesílil! Jupiiiii 😍😍 takže duphaston nasadím až zítra, o den posunu🙂

leymea
6. kvě 2019

@ja_osobne Já nechápu proč je pro ně tak těžké pochopit, že ne každá má ovulaci 14DC. Jo a test zesílil 🙂

sudylichozrout
6. kvě 2019

@ja_osobne Nasad ho az po probehle ovulaci, coz bude, dle intenzity testu, tak ve ctvrtek, mozna v patek. Driv ne.

ja_osobne
autor
6. kvě 2019

@leymea taky to nechápu... prostě mi tvrdil, že 16 den musí být uz po ovu...... 🙈🙈🙈 prostě musí! 🤣🙈

ja_osobne
autor
6. kvě 2019

@sudylichozrout no, uvidíme, večer udělám ještě jeden 🤔🙈

ja_osobne
autor
6. kvě 2019

Jupiii, zítra by mohl být pozitivní! 😍 co myslíte, děvčata

ja_osobne
autor
7. kvě 2019

Tak dnes už je slabší..... takže pozitivní by se dal brát ten včerejší. Co myslíte? A dnes už cítím hodně podbřišek.....

leymea
7. kvě 2019

@ja_osobne vypada to na ten vcerejsi 🙂

sudylichozrout
7. kvě 2019

@ja_osobne vypada to na ten vcerejsi, dle bolesti v podbrisku ovulace dnes. Prasek bych byt tebou vzala spis az zitra, dej telu cas.

ja_osobne
autor
7. kvě 2019

@sudylichozrout já už si ho vzala ráno 🙂 snad to nevadí 🙂 o den jsem jen posunula...
Tak držte palečky

ja_osobne
autor
8. kvě 2019

@veronikaveruverule ahojky, tak jak to vypadá u Tebe? 😚

leymea
10. kvě 2019

Ahoj holky, tak jak to u Vás vypadá? Já jsem dneska 10DPO, možná zkusím zítra test (mám tady jeden z minula a spotřebovat do 05/19 😀 tak ať je ho zbavím). Syn má od úterý horečky a dneska jsme byli u doktorky a má virovou angínu. Ale dneska už horečku neměl tak už to snad bude lepší 🙂

ja_osobne
autor
10. kvě 2019

@leymea ahoj, já jsem dnes 3dpo. A od ovu me hodne boli bradavky, mam je i obcas tvrde, nikdy jsem to takhle nemela. Ale asi je to tim clostikem, co beru, nevím.
Tak moc držím palce, aby byl alespoň duch! 😏😚

leymea
10. kvě 2019

@ja_osobne moc dekuji 🙂 je mozny, ze to je tim clostikem, ale ja to treba nemela 🙂 jsem na Tebe zvedava za tyden 🙂

ja_osobne
autor
10. kvě 2019

@leymea to já taky🙂 ms by neměla přijít až cca 21. Teď zobu duphaston, tak uvidíme🙂 nemám ani TT doma, koupím kdyžtak až po vynechani ms.

sudylichozrout
10. kvě 2019

@leymea drzim palce!

leymea
10. kvě 2019

@sudylichozrout dekuji 🙂

leymea
11. kvě 2019

Tak tam pidi ducha mam 😊

sudylichozrout
11. kvě 2019

@leymea U-kaž! U-kaž! U-kaž! 🙂

leymea
11. kvě 2019
sudylichozrout
11. kvě 2019

@leymea Hehe, to neni duch, to je regulerni carka 🙂 No tak drzim palce, at ti to klapne a je vse v poradku 🙂 Jsem zvedava na nas, jestli bude tretatko hned. Zatim jsem tehotnela i po pujceni zubniho kartacku, tak uvidime 🙂

Strana