icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
keny123
27. lis 2015

@dzogobela tak ti sem zitra lupnu svuj max 12-13dpo

renmilka
27. lis 2015

Tak já (NE)čekám menses 5.12., takže jsem napla, jinak jsem nějaká docela unavená, ale ted uz hezky, jenže to je brzy na příznaky ještě...spíš PMS😮

lenisek01
27. lis 2015

@renmilka brzy to neni. Cetla jsem, ze nektere zeny opravdu pocituji tyhle priznaky uz kratce po ovulaci.

renmilka
27. lis 2015

@lenisek01 Že by 😀 No, ovu dříve, než minulou sobotu nebyla, jelikož poslední MS 7.11. a cyklus 29...😕

lenisek01
27. lis 2015

@renmilka a delala si ovu testy nebo meris bazalni teplotu?

dzogobela
27. lis 2015

@keny123 jakože zítra budeš tak nějak? 😉 ale ty už jsi měla pozitivní včera ne? 🙂

renmilka
27. lis 2015

@lenisek01 No právě od září jsem začala testovat (bazalku neměřím)... Tento měsíc výjimečně jsem neměla koupené testy, ale už mam orientaci, kdy by ovu měla být a tou dobou jsem měla tak nějak ,,příznaky,, takže jsme jistili slušně celý minulý víkend😊

keny123
27. lis 2015

@dzogobela jo včera i dneska ale maxe jsem nedělala ... tak ho zítra zkusim ... zítra jsem cca 13dpo 🙂 mám maxe a ještě na porovnání ten co jsem dělala včera jestli zesílí a pak ještě nejakou obyč 25tku...

keny123
27. lis 2015

@dzogobela to víííššš musím si to užít je to naposledy v životě :D

elenik_
27. lis 2015

Holky,ja jsem taky porad ve hre :D Dnes jsem 23 DC a 12DC byla ovulace a meli jsme se radi v ten den a dva dny pred🙂 Termin ms je 3.12. Preji vsem,co nejlepsi vysledky!!🙂

renmilka
27. lis 2015

@elenik_ Taky hodně štěstí !😊 To je dobrý: ,,měli jsme se rádi,, 😀 😀

actiimelka
28. lis 2015

@lenisek01 kazdopadne brzo vedet budes 🙂

xkat
28. lis 2015

Ahoj, přispívám poprvé a mám za sebou i první ovulační testování. Během cyklu jsem neměla ani jeden test pozitivní. Shodou okolností jsem byla pak na preventivce a doktor konstatoval, že ovulace asi neproběhla (nízká sliznice, žluté tělísko nikde). MS se však nedostavila a mně je blbě i z jaru na nádobí. Těh. test opakovaně pozitivní, nicméně mám strach, že prožiju stejná muka jako před půl rokem (ZT v 10tt). Tentokrát se bojím té nízké děl. sliznice. Ale snad by to už odešlo dříve. Jsem 6+1. K doktorovi se chystám v úterý.

vapka
28. lis 2015

@xkat tentokrát to bude dobré 😀

lenisek01
28. lis 2015

@xkat Tedy holka ctu tvuj prispevek a mam husi kuzi. 🙂 Tak hlavne byt v klidu a zadnou namahu. Drzim ti pesti, protoze to je stesti 😉 😉 A nezapomen nas pak poprskat tehu bacili 🙂

lenisek01
28. lis 2015

@actiimelka je to o nervy 🙂

lenisek01
28. lis 2015

@elenik_ ahojky kdy chces testovat? Ja mam termin MS 2.12.

lenisek01
28. lis 2015

Holky myslite, ze by na testu mohlo byt neco den pred (ne)ocekavanou MS? 1.12 mam totiz narozeniny. Treba bych si k nim dala dusika 🙂

dzogobela
28. lis 2015

Holky to neni mozny,ja jsem snad fakt tehu 😲

lenisek01
28. lis 2015

@dzogobela supeeer gratuluji :-*

dzogobela
28. lis 2015

Tady po zaschnuti,asi neni o cem. Jen se trochu bojim,ze mam ty kortikoidy... Anejaky antimykotika... Ale snad bude vse ok.

monik13
28. lis 2015

@dzogobela krásný, potichounku gratuluji...

@lenisek01 joo 1 den pred mrchou by tehu uz ukazalo. 🙂

renmilka
28. lis 2015

@dzogobela No vidiiis😊 Tak to není o čem spekulovat, nádherná lajna... Gratuluji !!!😉

actiimelka
28. lis 2015

@lenisek01 urcite bude..ja mela pozit. Test 4dny pred Ms...akorat sak vis...

actiimelka
28. lis 2015

@dzogobela krasne....potichounku gratuluji 🙂

fonamor
28. lis 2015

@dzogobela, tady to je krásně vidět, pěkná čárka!!🙂

fonamor
28. lis 2015

@dzogobela tak taky jde ryska vidět moc dobře, gratuluji, maminko!!!🙂

renmilka
28. lis 2015

No a já dneska ? Mám přesně týden do MS... Cítím takovou vnitřní únavu divnou, co mívám krátce, tak dva dny před MS, takže buď PMS silný jak kafe 😀 nebo že by ? Ale 7.DPO ...nic moc dlouhá doba... No v úterý nebo středu bych chtěla už zkusit TT...

monik13
28. lis 2015

@renmilka no to mame uplne stejny, taky mam tyden do MS, ale nejradeji bych uz tt zkusila ted...

keny123
28. lis 2015

@renmilka držím palečky

Strana