Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak já (NE)čekám menses 5.12., takže jsem napla, jinak jsem nějaká docela unavená, ale ted uz hezky, jenže to je brzy na příznaky ještě...spíš PMS😮
Holky,ja jsem taky porad ve hre :D Dnes jsem 23 DC a 12DC byla ovulace a meli jsme se radi v ten den a dva dny pred🙂 Termin ms je 3.12. Preji vsem,co nejlepsi vysledky!!🙂
@lenisek01 kazdopadne brzo vedet budes 🙂
Ahoj, přispívám poprvé a mám za sebou i první ovulační testování. Během cyklu jsem neměla ani jeden test pozitivní. Shodou okolností jsem byla pak na preventivce a doktor konstatoval, že ovulace asi neproběhla (nízká sliznice, žluté tělísko nikde). MS se však nedostavila a mně je blbě i z jaru na nádobí. Těh. test opakovaně pozitivní, nicméně mám strach, že prožiju stejná muka jako před půl rokem (ZT v 10tt). Tentokrát se bojím té nízké děl. sliznice. Ale snad by to už odešlo dříve. Jsem 6+1. K doktorovi se chystám v úterý.
@actiimelka je to o nervy 🙂
Holky myslite, ze by na testu mohlo byt neco den pred (ne)ocekavanou MS? 1.12 mam totiz narozeniny. Treba bych si k nim dala dusika 🙂
@lenisek01 urcite bude..ja mela pozit. Test 4dny pred Ms...akorat sak vis...
@dzogobela krasne....potichounku gratuluji 🙂
No a já dneska ? Mám přesně týden do MS... Cítím takovou vnitřní únavu divnou, co mívám krátce, tak dva dny před MS, takže buď PMS silný jak kafe 😀 nebo že by ? Ale 7.DPO ...nic moc dlouhá doba... No v úterý nebo středu bych chtěla už zkusit TT...

@dzogobela tak ti sem zitra lupnu svuj max 12-13dpo